- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 789
- 123
- 34
- Konu Sahibi Denizleriastagel
-
30 yaşındaki kadın senden daha tecrübeli politik demek kiÇok sıcak sevecen davranıyo herkese yalakalık yapıyo. Ben 23 yaşındayım o 30 yaşında. Bu zamana kadar koca bulamadı benim bişanımda kaynımı gördü bizde eşimin ailesiyle problem yaşayınca o bu problemlerle kendine yol yaptı ve hedefe ulaştı.
Hastane*Şöyle izah edeyim size ben son kontrol için hastahaneye gittim yarın 7de doğum dedi doktorum eve geldik eşimle o çıkmış annesine söylemiş ben evde temizlik falan yaptım gece yarısına kadar. Ertesi sabah uynıp giyinip evden cıktık kayınvalidem benide alsın diye beklemiş ama eşiminde benimde bundan haberimiz yok gelip. ( bi üstümüzde oturuyorlar) hastahaneye gelmediler akşam eltim kayınvalideme aaa ayıp etmişler nolcktı seni alsaydılar diye dolduruyor ve 2 gün hastahane de kalıp eve geçiyoruz eve de gelmiyorlar 4. Gün bebeği onlara çıkarmasını istiyolar eşimden bende müsade etmiyorum onların gelmesini bekliyorum defolun evimden diye kovuyorlar bizi
Kayınbabanıza deyin ki siz ikiniz çok iyi anlaşıyorsunuz. Bence sen yalnız yaşama git onlara yerleş sana güzel bakarlar de. Al sana kuyu kazmak. Ocağına incir ağacı dik bak bakalım o çok iyi anlaşan taraflar hala iyi olabiliyor muHerkese merhabalar. Arkadaşım eltim oldu elti olunca bütün yılanlığı ortaya çoktı. Sürekli kuyumu kazıyor. Kaynımla beraber kaynanama ve kayınbabama beni bu zamana kadar kötüleye kötüleye doldurdular evliliğim boyunca kaynanamla ve kayınpederle düşman gibi olduk velhasıl 4 gün önce kaynanam vefat etti şimdi diğer kaynımıda doldurmuş herkesle benim kötü olmamı kendi mükkemmel olmayı hedefliyo ve bunu hep başarıyor. Gerçekten cıldırıcam artık bana yardım edin
23 yasina kadar koca bulamadi mi sok oldum düsünce yapiniza ne kadar yanlis bir düsünce ayrica esi onu sevmeseydi evlenemezlerdi zorla mi evlendi sanki yani sizin kullanilma gibi bir durumunuz yok. Birbirlerini istemisler ve bir araya gelmisler. Siz resmen kiskaniyorsunuz onuÇok sıcak sevecen davranıyo herkese yalakalık yapıyo. Ben 23 yaşındayım o 30 yaşında. Bu zamana kadar koca bulamadı benim bişanımda kaynımı gördü bizde eşimin ailesiyle problem yaşayınca o bu problemlerle kendine yol yaptı ve hedefe ulaştı.
Aynı binada olunca sizden hep hizmetcilik beklemiş demekki annesi. Gelsin yemegimi temizligimi yapsin hizmet etsin. Sizde yapmayinca ki siz hizmetci değilsiniz zaten niye yapasiniz. Sizi sevmemiş. Hizmet edeni sevmiş çünkü ondan çıkarı var. Menfaatine geliyoda seviyo. Tam bir çıkar döngüsü. Boşver kendine bi hizmetci gelin bulmuş takma.Beni tek anlayan kişi olarak size teşekkür ediyorum. Çok kötü şeyler yaşadım ona rağmen saygısızlık yapmadım kimseye diğerlerine göre biraz daha eşim ve ben diye düşünüyorum sanırım hep bundan. Ben bu kadar ailelerle içiçe olmak istemedim evimiz ayrı kapatır kapıyo ptururum diye düşündüm ama aile binası pişmanlıkmış...
gerçek yüzü neymiş ki siz tanıyor musunuz30 yaşında böyle bir yılanla baş edebileceğine imkan veriyor musun gerçekten?Bırak onları kendi haline nede olsa gerçek yüzü birgün ortaya çıkacak
Yazdığına göre yorum yaptım yalakalık yapıyormuş ya onu dedim yaş olarakta ondan büyük hayat tecrübesi çoktur baş edemez.gerçek yüzü neymiş ki siz tanıyor musunuz
yoksa yargısız infaz mı yapıyorsunuz
ya da 30 yaş olunca ne oluyor ki
Bu doğru bir tavsiye değilKayınbabanıza deyin ki siz ikiniz çok iyi anlaşıyorsunuz. Bence sen yalnız yaşama git onlara yerleş sana güzel bakarlar de. Al sana kuyu kazmak. Ocağına incir ağacı dik bak bakalım o çok iyi anlaşan taraflar hala iyi olabiliyor mu
Sevgili tereliye,Yazdığına göre yorum yaptım yalakalık yapıyormuş ya onu dedim yaş olarakta ondan büyük hayat tecrübesi çoktur baş edemez.
Yeni doğum yapmış eltisini kapıya attıran biri hakkında böyle düşünüyorum daha fazlasını değil belli yani...Sevgili tereliye,
Lütfen gerçekçi olun. Hayata zanlarla, "öyleymiş, öyledir"lerle bakmayın.
Yalakalık yaptığı konu sahibinin iddiası.
30 yaşından daha büyüğüm, öyle plan yapacak, art niyet güdecek tecrübeye falan sahip değilim.
Yani 30 yaş olunca insan fena olmuyor. Bu biraz yaşanmışlık, biraz da niyetle alakalı.
Siz de insanların niyetini okumaya devam ediyorsunuz ve hayatın tadını kaçırmaya devam ediyorsunuz, etrafınızdakileri de olumsuz etkiliyorsunuz. Lütfen duygusal ve hayalci olmayın.
Herkes birbirinin kuyusunu kazmıyor. İnsanlar empati kurmadığı için, anlayışlı olmadığı için, farklı yetişmiş oldukları için anlaşamıyorlar sadece.
30 yaşında evlenmesi, bekarken annesinden ayağına bişeyler istemesi iş yapmaması, kv ve kp hizmet etmesi kimseyi ilgilendirmez ki.
Sizin evlilik kurumunda ve karşı tarafın ailesine duruşunuz ayrı eltinizin ki apayrı.
Eğer şu an ki durumunuzdan memnun değilseniz ve eşinizin ailesi ile aranızın iyi olmasını istiyorsanız eşinizin ailesinin istediği gibi olun.
Olmam diyorsanız da umursamayın.
kocasıyla problemi yokken kim kimi ,ne diye kapı onune koyuluyormus. Ne biçşm bir uslup bu.Siz ne kadar cirkefsiniz pes diyorum. 30 yasina kadar koca bulamadi nasil sacma bir laf. Herkes 20 de25 demi evlenecek siz mi karar vereceksiniz? Ayrica kv ye giden destek olan yardim eden bir gelinmis ki yuregine saglik onun... Biraz ornek al yoksa kapinin onune koyulman yakindir
Aman boşver tatlım ya kocanla iyi ol yeterHerkese merhabalar. Arkadaşım eltim oldu elti olunca bütün yılanlığı ortaya çoktı. Sürekli kuyumu kazıyor. Kaynımla beraber kaynanama ve kayınbabama beni bu zamana kadar kötüleye kötüleye doldurdular evliliğim boyunca kaynanamla ve kayınpederle düşman gibi olduk velhasıl 4 gün önce kaynanam vefat etti şimdi diğer kaynımıda doldurmuş herkesle benim kötü olmamı kendi mükkemmel olmayı hedefliyo ve bunu hep başarıyor. Gerçekten cıldırıcam artık bana yardım edin
İyi okumanızı tavsiye ederim. Benim böyle bı yorumum yok.kocasıyla problemi yokken kim kimi ,ne diye kapı onune koyuluyormus. Ne biçşm bir uslup bu.
Su uslubunuzdan sonra neden eltinizin daha çok sevildiğini anladımÇok sıcak sevecen davranıyo herkese yalakalık yapıyo. Ben 23 yaşındayım o 30 yaşında. Bu zamana kadar koca bulamadı benim bişanımda kaynımı gördü bizde eşimin ailesiyle problem yaşayınca o bu problemlerle kendine yol yaptı ve hedefe ulaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?