arkadaştan elti olunca böyle oluyor heralde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30 yaşındaki kadın senden daha tecrübeli politik demek ki

Hastane*

Kayınbabanıza deyin ki siz ikiniz çok iyi anlaşıyorsunuz. Bence sen yalnız yaşama git onlara yerleş sana güzel bakarlar de. Al sana kuyu kazmak. Ocağına incir ağacı dik bak bakalım o çok iyi anlaşan taraflar hala iyi olabiliyor mu

30 yaşında böyle bir yılanla baş edebileceğine imkan veriyor musun gerçekten?Bırak onları kendi haline nede olsa gerçek yüzü birgün ortaya çıkacak

23 yasina kadar koca bulamadi mi sok oldum düsünce yapiniza ne kadar yanlis bir düsünce ayrica esi onu sevmeseydi evlenemezlerdi zorla mi evlendi sanki yani sizin kullanilma gibi bir durumunuz yok. Birbirlerini istemisler ve bir araya gelmisler. Siz resmen kiskaniyorsunuz onu

Aynı binada olunca sizden hep hizmetcilik beklemiş demekki annesi. Gelsin yemegimi temizligimi yapsin hizmet etsin. Sizde yapmayinca ki siz hizmetci değilsiniz zaten niye yapasiniz. Sizi sevmemiş. Hizmet edeni sevmiş çünkü ondan çıkarı var. Menfaatine geliyoda seviyo. Tam bir çıkar döngüsü. Boşver kendine bi hizmetci gelin bulmuş takma.

30 yaşında böyle bir yılanla baş edebileceğine imkan veriyor musun gerçekten?Bırak onları kendi haline nede olsa gerçek yüzü birgün ortaya çıkacak
gerçek yüzü neymiş ki siz tanıyor musunuz
yoksa yargısız infaz mı yapıyorsunuz
ya da 30 yaş olunca ne oluyor ki

gerçek yüzü neymiş ki siz tanıyor musunuz
yoksa yargısız infaz mı yapıyorsunuz
ya da 30 yaş olunca ne oluyor ki
Yazdığına göre yorum yaptım yalakalık yapıyormuş ya onu dedim yaş olarakta ondan büyük hayat tecrübesi çoktur baş edemez.

Bu doğru bir tavsiye değil
Dosdoğru insanlar kötülüğe kötülük yapmaz, kötülüğü engellemeye çalışır; suçlu değil, çözüm arar

Yazdığına göre yorum yaptım yalakalık yapıyormuş ya onu dedim yaş olarakta ondan büyük hayat tecrübesi çoktur baş edemez.
Sevgili tereliye,
Lütfen gerçekçi olun. Hayata zanlarla, "öyleymiş, öyledir"lerle bakmayın.
Yalakalık yaptığı konu sahibinin iddiası.
30 yaşından daha büyüğüm, öyle plan yapacak, art niyet güdecek tecrübeye falan sahip değilim.
Yani 30 yaş olunca insan fena olmuyor. Bu biraz yaşanmışlık, biraz da niyetle alakalı.
Siz de insanların niyetini okumaya devam ediyorsunuz ve hayatın tadını kaçırmaya devam ediyorsunuz, etrafınızdakileri de olumsuz etkiliyorsunuz. Lütfen duygusal ve hayalci olmayın.
Herkes birbirinin kuyusunu kazmıyor. İnsanlar empati kurmadığı için, anlayışlı olmadığı için, farklı yetişmiş oldukları için anlaşamıyorlar sadece.

Yeni doğum yapmış eltisini kapıya attıran biri hakkında böyle düşünüyorum daha fazlasını değil belli yani...

kocasıyla problemi yokken kim kimi ,ne diye kapı onune koyuluyormus. Ne biçşm bir uslup bu.

Hanımlar ne vicdansızsınız ya inanamiyorum siz kadının yaşadıklarının onda birini yaşasaydınız (eğer anlattıkları doğruysa tabi) eltiyi de kocayıda topa tutmuştunuz. Bırakın bu numaraları gerçekçi olun biraz

Ayni durum eşimin halasinda var. Koyde yasiyorlar. Hala kaçarak evlenmiş, eltisi zaten varmis. Kaynana, elti, kendisi bir arada yasamislar. Hep ezmisler, hizmet ettirmisler. Sonra ayrilip ust kata yeni eve cikmis. Senmisin cikan daha da ezmisler. Ama bir görün oburku eltiyi. Hizmette sinir yok. Kaynana kaa derken kahvesi gelirmiş. Eltinin babası aynı koydeymis kadin babasini gormeye gitmemis uuzunca bir zamanda adam gelip bağrınmış. Kaynanaya yaranmak uğruna koca bir omru hizmet ederek geciren kadinlarda var yani, yok degil...

Aman boşver tatlım ya kocanla iyi ol yeter

Esimin annesi felc belden asagasi artik tutmuyor ayni sehirde oturmalarina ragmen buyuk eltim ortalarda yok kadin aradiginda telefonlarini bile acmiyor.bu arada kayinvalideme gorumcem bakiyor hemsire isten gelir gelmez yemekti bulasikti bakimi varsa bakimini yapiyor onlarla ugrasiyor kaynimda kayinvalidemin yaninda butun gun ben ilcede oturdugum halde ayda 1 defa geliyorum bir hafta kaliyorum bu arada da gorumcemle kaynim biraz nefes aliyor rahatliyor.valla bende eltime cok sinirleniyorum gorumceme de diyorum ne var bi gun gelse yemeklerini yapsa gitse diye sanirim bende kotu eltiyim ama kimse k bakmasin bende kayinvalideme bayilmiyorum ama Allah rizasi icin esimin annesi diye.sizin eltiniz de bana sizden bir nebze daha anlayisli daha dusunceli bir insan gibi geldi sizin dusunemediginiz seyleri o dusunuyor.

Su uslubunuzdan sonra neden eltinizin daha çok sevildiğini anladım
İyi birimi kötü birimi bilmem ama şahsen sizin uslubunuzda konuşan kişilerden bende haz etmem

Evet siz evlenince başınız göğe ermiştir. Hayatta yapılabilecek en matah şeyi yapmışsın ohhh.
Bu yaşına kadar koca bulamadı dedikten sonrasının hiçbir önemi yok. Zihniyetin de belli kimin iyi olup kimin kötü niyetli olduğu da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…