hem de iyi koca olur çünkü o sana baştan arkadaş gözüyle bakmamiş sen kendi duygularını kontorol et cnm öyle bir karar ver
unnnnnnnd
nasil gecti anlattt
hadi bekliyorum
selam canlarim benim,
buraya bir gün yazacagim hic aklima gelmemisti, bazen takip ederdim bazende degil.
Ama kafam cok karisik sizinde fikirlerinize ihtiyacim var.
lafa nerden nasil baslasam bilemiyorum, kusurma bakmayin....
Haftasonu benim yillardir samimi oldugum bir arkadasimin benimle evlenmek istedigini ögrendim, ne yapacagimi sasirdim.... aslinda konuya cok bastan baslayim...
Benim bu samimi cok sevdigim arkadasim S ile tanistigimda ben ondan hoslanmistim,o da bana baya bir ilgiliydi anliyordum. Ama onun en yakin arkadasi L`de benden hoslaniryor bunuda herkes biliyordu, S dahil. Ama ben L`nin teklifini ne kabul ettim nede yüz verdim. Yani sanirim arkadasim seviyor ben simdi araya giremem diye düsündü sanirim. Sonra arkadas durumu ilerledi onun sevgilisi oldu benimde hayatima birisi girdi nisanlandim falan, arkadasligimiz gittikce ilerledi. Fakat haftasonu benim cok sevdigim ablam gibi birisine acilmis, ve aslinda yillardir benden hoslandigini begendigini ve ciddi anlamda evlenmek istedigini söylemis. Ama korkuyormus arkadas oldugumuz icin yanlis tepki veririm diye. Ben soke oldum kafam cok karisti, aslinda begendigim birisi, yani zamaninda hoslanmistim, arkadasligimiz öyle abi kardes durumuda degil.
Ben aslinda arkadastan sevgili veya es cok zor olur diye düsünüyordum, ama bilemiyorum, bir kac kisi olur neden olmasin hatta daha saglam olur falan dedi, sevgi nasil olsa olusur vs..... Ama benim kafam cok karisik, bir yandan olumlu bakmaya calisiyorum bir yandan da yapamam diyorum..... Aldigim habere göre yakinda benimle konusmak icin arayacakmis..... Siz olsaniz ne yapardiniz? Aranizda önce arkadas olup evlenen varmi veya tanidiklar?
Fikirlere ihtiyacim var gercekten, kafam allak bullak
şimdi anladım...kendi yakın arkadaşı ile senin arana girmemek gibi gereksiz bir çekingenlik göstermiş...
olur tabiki tatlım neden olmasın...aranızda birbirinizin yakın arkadaşları ile yaşanmışlık yoksa tabiki olur opuyorumnanaktanbal gibi oluropuyorumnanaktan
huli ablacim umarim hersey diledigin gibi olur
mutlulugu cok hakediyorsun...
ama benim icimde iyi hisler var.... anlattiklarini okudukca icim kipir kipir oluyor senin yerine kaydirigubbakcemile3
öptüm seni
ben olur olur bal gibi olur diyenlerden değilim...
çünkü aynı durumu yaşadım...
yalnız durum dediğim arkadaştan kankadan sevgili olma durumu
öncesi sonrası sizden farklı
belki bir aşk acısının yaraları henüz tazeydi, belki doğru insanlar değildik, belki zaman yanlıştı...
ama olmadı, hiç sevemedim, başlarda herşey güzeldi, beni el üstünde tutardı
bu da hoşuma giderdi, sonra sonra sevgi gösterilerini bile istemez oldum
ki bu insan beni belki de hayatımda kimsenin sevmeyeceği kadar seviyordu...
8 yıl boyunca aşık kalmayı başarabilmiş bir insandı
ama olmadı, zul geliyordu o insanla görüşmek bile
ne zaman ki ayrılma kararı aldım, derin bi nefes çektim ve oooh dedim
meğer ne kadar yoruyormuş beni bu durum
çok zor oldu ama o insandan ayrılabildim, şu anda beni gördüğü yerde yüzünü çeviriyor olsa bile :1no2:
aldığım karardan pişman değilim... çünkü içime kabul ettiremedim bunu...
öte yandan umarım sizin sonunuz mutlu son olur a.s.
evet dünkü hikaye....mangala gittik eglendik yedik ictik, sarki söyledik vs hersey cok güzzeldi, aksam 2 kiz vede o bana caya geldik oturduk sohbet vs, sonra kizlar gitti biz kaldik, vede konustukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
veeeeeeee birbirizimiz yakindan tanimaya ciddiye yönelik birseyler paylasmaya karar verdik, hersey cok güzeldi cok mutluyum heycanliyim tatli bir telas var icimde, icim kipir kipir hala daha tam idrak edemiyorum ama insallah güzel olacak:asigim:
aminnnnnnnnnnnn canim benim ya cok cok tesekkür ederim, icim gercekten kipir kipir, hayatimda hic yapamdgiim sey basima geldi anahtarlarimi isyerinde unuttum, allahtan en yakina arkadasimda yedek vardi:kedi:kaydirigubbakcemile5 :teytey:
senin adina cok sevindim inan....
umarim mutlulugunuz sonsuza dek sürer
canim benim coooooooooook tesekkür ederim ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ooley oley oleyyyyy:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
cooooooooooooooook mutlu ol canim insallahdelikafadulden
bence olur..hem daha iyi olur sonuçta herşeyini bildiğiniz ve yanında rahat olduğunuz biri.tanıyosununuz da dha uyumlu ve güzel bir ilişki olur arada aşk varsa sorun yok bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?