Arkadatan sevgili veya e olur mu?

hem de iyi koca olur çünkü o sana baştan arkadaş gözüyle bakmamiş sen kendi duygularını kontorol et cnm öyle bir karar ver

ben size artik burdan tüm haberleri verecem sanirim
bugün yine telefonlastik, cuma günü kesin gidecegiz konsere, onu konustukdelikafadulden

evet var tatlım....

lise yıllarımda en samimi olduğum kız arkadaşlarımdan birisi aşık olduğu erkekten ayrıldığı zaman kendisini teselli eden arkadaşı ile evlendi ve çoluk çocuğa bile karıştılar....

burda bir şey var ama sanırım bu çocuk senin kız arkadaşınla sevgili olmuşlar değil mi? doğru mu anladım?

şimdi anladım...kendi yakın arkadaşı ile senin arana girmemek gibi gereksiz bir çekingenlik göstermiş...

olur tabiki tatlım neden olmasın...aranızda birbirinizin yakın arkadaşları ile yaşanmışlık yoksa tabiki olur opuyorumnanaktanbal gibi oluropuyorumnanaktan

sagol ablammmmmmmmmm
evet öyle oldu gereksiz yere cekingenlik gösterdi bizim aramizda birsey yoktu yani arkadasiyla,
yakin arkadaslarimizlada birsey olmadi benim sirf zaten bir kisi vardi hayatimda simdiye kadar, onu biliyor ama tanimiyor ne gecti nasil gecti ne adar gecti onu bile bilmiyorum, sirf biri vardi onu biliyor
bende onun kizarkadasini bir iki kere görmüstüm ozamanlar ama yakindan tanimiyordum

dün aksam coook güzel gecti ayrica, önce basbasa güzel bir yemek yedik,
sonra konsere gittik,
sonra iki sevgili arkadasimizla bulustuk gezdik, kahve ictik vs,
ama hala konusma gecmedi, sanirim benimi deniyor daha yakindanmi tanimaya calisiyor ben tr gidip geldikten sonrami acilmayi düsünüyor anlamadim

ama önemide yok, simdilik hersey güzel, bakalim belki sonra branj icin bana gelecek

bugünüde bitirdik, öglen beraber güzel bir branj yaptik, sonra carsiya gittik gezdik dolastik eglendik
bir arkadasla bulustuk kahve ictik, eve geldik, o koltuga uzandi biraz uyudur ben o orada bulasik yikadim sonra oturduk müzik dinledik vs, hersey cok güzel hostu ama
konusmadik hala birseyler biraz gerginlik yaratiyor bende nedense, hem yakin davraniyor hemde sanki mesafeli bakalim yarin ne olacak, arkadaslarla hep beraber mangal yapmaya gidecegiz

huli ablacim umarim hersey diledigin gibi olur
mutlulugu cok hakediyorsun...

ama benim icimde iyi hisler var.... anlattiklarini okudukca icim kipir kipir oluyor senin yerine kaydirigubbakcemile3

öptüm seni

ben olur olur bal gibi olur diyenlerden değilim...
çünkü aynı durumu yaşadım...
yalnız durum dediğim arkadaştan kankadan sevgili olma durumu
öncesi sonrası sizden farklı
belki bir aşk acısının yaraları henüz tazeydi, belki doğru insanlar değildik, belki zaman yanlıştı...
ama olmadı, hiç sevemedim, başlarda herşey güzeldi, beni el üstünde tutardı
bu da hoşuma giderdi, sonra sonra sevgi gösterilerini bile istemez oldum
ki bu insan beni belki de hayatımda kimsenin sevmeyeceği kadar seviyordu...
8 yıl boyunca aşık kalmayı başarabilmiş bir insandı
ama olmadı, zul geliyordu o insanla görüşmek bile
ne zaman ki ayrılma kararı aldım, derin bi nefes çektim ve oooh dedim
meğer ne kadar yoruyormuş beni bu durum
çok zor oldu ama o insandan ayrılabildim, şu anda beni gördüğü yerde yüzünü çeviriyor olsa bile :1no2:
aldığım karardan pişman değilim... çünkü içime kabul ettiremedim bunu...

öte yandan umarım sizin sonunuz mutlu son olur a.s.

huli ablacim umarim hersey diledigin gibi olur
mutlulugu cok hakediyorsun...

ama benim icimde iyi hisler var.... anlattiklarini okudukca icim kipir kipir oluyor senin yerine kaydirigubbakcemile3

öptüm seni

bitanemsin sen benim ya cok tesekkür ederimŞenizŞenizŞeniz

canim ya senin hikayenede üzüldüm ya keske farkli olsaydi ama simdi rahat olmanada sevindim, bizim durum iste biraz farkli ilk tanismada zaten hoslanma olmustu

evet dünkü hikaye....mangala gittik eglendik yedik ictik, sarki söyledik vs hersey cok güzzeldi, aksam 2 kiz vede o bana caya geldik oturduk sohbet vs, sonra kizlar gitti biz kaldik, vede konustukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
veeeeeeee birbirizimiz yakindan tanimaya ciddiye yönelik birseyler paylasmaya karar verdik, hersey cok güzeldi cok mutluyum heycanliyim tatli bir telas var icimde, icim kipir kipir hala daha tam idrak edemiyorum ama insallah güzel olacak:asigim:

kaydirigubbakcemile5 :teytey:

senin adina cok sevindim inan....

umarim mutlulugunuz sonsuza dek sürer

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ooley oley oleyyyyy:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

cooooooooooooooook mutlu ol canim insallahdelikafadulden

bence olur..hem daha iyi olur sonuçta herşeyini bildiğiniz ve yanında rahat olduğunuz biri.tanıyosununuz da dha uyumlu ve güzel bir ilişki olur arada aşk varsa sorun yok bence:)

kaydirigubbakcemile5 :teytey:

senin adina cok sevindim inan....

umarim mutlulugunuz sonsuza dek sürer
aminnnnnnnnnnnn canim benim ya cok cok tesekkür ederim, icim gercekten kipir kipir, hayatimda hic yapamdgiim sey basima geldi anahtarlarimi isyerinde unuttum, allahtan en yakina arkadasimda yedek vardi:kedi:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ooley oley oleyyyyy:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

cooooooooooooooook mutlu ol canim insallahdelikafadulden
canim benim coooooooooook tesekkür ederim ŞenizŞenizŞeniz

bence olur..hem daha iyi olur sonuçta herşeyini bildiğiniz ve yanında rahat olduğunuz biri.tanıyosununuz da dha uyumlu ve güzel bir ilişki olur arada aşk varsa sorun yok bence:)

evet gercekten rahatiz, konusma esnasinda biraz zorlandik, o beni benim acilmamai sagladi bende onun acilmasini bir sekilde konustukca birbirimizi tamamladik, coook romantikti yaaa:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…