ama neden bitirmek istedigini bilmek hakkim degilmi ya, ben hatayi kendimde ariyorum eksikligi kendimde ariyor oldum davranisindan dolayi:gitme:Canim üzme kendini....her ne yüzden bitirmek istedigi önemli degil...bitti...hepsi bu!
Arkadasdan sevgili olur gayet tabi...ama malesef bittigi zaman insan hem sevdigni kaybediyor hemde arkadasini....buda bu isin desavantaji malesef!
Kendini heba etme lüften.....kaderden kismetden ötesi yoktur.:1hug:
hülyammm üzülme canımm.sen elinden geleni yapmışsınn ama yaptığı büyük ayp önce senin hiç aklında yokken ortaya çıkıveriyo sonrada sankii o hiç öle bişey yapmamış gibi ortadan yok olmaya çalışıyor.üzmemeyee çalışş canım kendinii sende git bu aralar eve kapanma çık dışarda gez haftasonlarını ii değerlendir kafan dağılacaktırr.:teselli:
bunu buraya yazacagimi aklimdan geciremezdim, rüyamda görsem inanmazdim ama BITTI!!!!!
NEden bitti nasil bitti bilemiyorum, yillardir tanidigim deger vedigim insan beni cok ama cok büyük hayal kirikligina ugratti
Gecen hafta cumartesi günü görüsecektik aslinda, ama hic aramadi sormadi, cuma aksami ben msj yazdim görüsecekmiyiz diye, "yarin konusurz" diye msj atti. Sonra tüm cumartesi bekledim gelecek diye bundan yüzde 100 emindim, ama ne geldi ne aradi ne birsey. Sonra ben sitemli msj yazdim "beraber gecirip dogum günümü kutlariz diye düsünmüytüm ama sen baska seyler yapamyi tercih ettin" diye ms yazdim, sonra geriye yazdi, yorgunmus bütün gün yatmis cani hic birsey istemiyormus vs. Bende "keske hbr verseydin bir kac saatligine bende gelebilirdin, demek beni ciddiye almyiorsun" diye yazdim, birdaha yazmadi aramadida. Sali akmasa kadar müddet verdim kendisine, sonra yine aradim cikmadi tlf bende msj yazdim, ben aramayinca aramiyorsun neyin var birsey varsa söyle pismanmisin gibisinden msj yazdim, ta ertesi günü cevap yazdi, benle ilgisi yokmus, iyi degilmis bu aralar, beni kirmakta istemiyormus....Sonra yine ses yok seda yok. Dün güya beraber benim is yerinin yemegine gidecektik, ve cuma gecesine kadar yine ne aradi ne sordu....
Icime dogdu yazdigi mesajlardan davranisindan vs, bitirmek icin ben msj yazdim,bana karsi acik ve dürüst olmasini bekledigimi benim icin bittigini böyle bir beraberlik istemedigimi, beni hayal kirikligina ugrattigini.... okadar tuhaf okadar celiskili mesaj yazdiki anlayamadim.
Hala daha benle alakasi olmadigini, bana cok deger verdigini ama kendisinede bazi eksikleri farkettigini, zaten bu aralar kafasinin cok karisik oldugunu yazdi. Ve en sonada dostlugumuzun bitmesini istemedigini. Bende bu dostlugu bitirdin bile, bunu bana dürüsüt bir sekilde farkettiginde söylemesi gerektigini yazdim, ve o son mesaj oldu. Ne tekrar yazdi ne özür ne birsey, demek oda bitirmis ve ama bana söyleyemiyordu sessiz sakin bir sekilde bitirmek istiyordu... Eger istiyor olsaydi söylerdi bunu bir sekilde, ve buna ragmen bana hala deger verdigini benle alakasi olmadigini söylüyor, besbelliki benle alakali...
bilmiyorum artik ne olacak, zaman gectigi zaman tekrar dostca ararmi aramazmi bilemiyorum, ama ben onun yüzüne bakamam artik, dostlugumuz arkadasligimiz eskiis gibi olmaz artik.
cok kirildim cok üzüldüm beni büyük hayal kirikligina ugratti, kendisinden okadar cok emindim okadar cok güvenmistimki baskasina böyle yaptigini duysam inanmazdim. Bana acikca söyleseydi hülya denedik ama olmadi yol yakinken bitsin bari dostlugumu devam edebilir deseydi bu kadar kirilmazdim ama sessiz sakin bir sekilde bitirmek istemesi beni cok kirdi, hic beklemezdim kendisinden. Cevremde en dürüsüt insan olarak bilirdim onu.
Yine herzamanki gibi cok sevindim cok ümitlendim, ve nezaman hangi konuda böyle olsa üzülüyorum...
Bir haftadir icim icimi yiyordu, aglamaktan gözlerim sismisti, aciga kavusmasiyle birlikte rahatladim ama cokta üzgünüm.
edir bu bahsettigi eksiklik, beni düsündügünden dahami az sevdigini farketti, benim ona uygun birisi olmadigimimi farketti. Kizarkadasim belki baska (cinsel) beklentileri vardi, alamayinca birakti, yada kendisi gezmeyi eglenmeyi sever, ben ise daha cok evcil insanim o yüzdenmi istemedi, yada evlilige daha hazir olmadiginimi farketti, yada su anki bekar hobbala hayatindan vazgecmek istemediginimi farketti, bilemiyorum bilemiyorum senağlamasenağlama
ama niye??? Ben anlamiyorum bunu neden yapamiyor, sebep nedir, anlamiyorum gercekten hic ama hic anlam veremiyorum...dünaynin sonu degil elbette ama yillardir güvendigim deger verdigim insan böyle yaparsa:çok üzgünüm:hulim benim buraya yazdığım mesaj zaten bunu öngörmüştü...
benim de buna benzer deneyimlerim oldu, tek fark ayrılmayı ben istemiştim...
şimdi o kişinin yerine koyuyorum dolayışıyla kendimi, evet yanlış davranmış
benim de aklıma yapamıcaz olmayacak fikri düştüğünde bunu onla paylaştım, karşımdakinin hayaller beslemesine izin vermedim, yapılması gereken buydu
çünkü her beraber olduğumuz gün, her sakladığım gün o hayallerinde bir adım ileri gidiyordu
ilişki 1 kişinin isteğiyle yürümez ki...
yanlış yapmış ama sen sakın o sorduğun sorularla kendini incitme...
sen iyisin, güzelsin, doğrusun, bunun senle ilgisi yok, denediniz olmadı
bu kadar, bunları de ve geç, önüne bak... :teselli:
dünyanın sonu değil, tam tersine yeni bi başlangıç, ne kadar çabuk atlatırsan mutlu olmaya o kadar yaklaşmış olacaksın...
kendini yıpratma hiç anlaştıkmı vereliniortak
sen herşeden önce kendi duygularına bak.gerçekten birşeyler hissediyormusun?arkadaş olmuş olmanız pek önemli değil.belliki çocuk seni sevmiş.bi dene derim ben ama unutmaki bu iş yürümezse arkadaşlığınızada yazık olur.
hay Allah canım ya şimdi okudum bunu.üzüldüm üzülmene üzüldüm.demekki bu insan senin dostluğuu arkadaşlığınıda hak etmiyormuş.sakın üzme kendini.çok güzel bir kızsın.bırakta ne kaybettiğine "zamanı gelince" o yansın.hayatta sana mutluluklar canım.
Canım arkadaşım,
Her zaman senin herkese karşı iyiniyetli olduğunu ve hatta 'mükemmel kadın' profili çizdiğini düşündüm...
Ama bazı erkekler bu kadar iyiliği bir arada bulunca arıza çıkarabiliyorlar hayatım...
Mükemmel kadınlardan korkabiliyorlar. Dediği gibi de 'eksiklik' onda, asla sende değil!!!
Şimdi senin kendi içini yiyip bitiren o düşüncelerden ve kendini sorgulamalarından kurtulman lazım,
Çünkü unutma, seninle 'ciddi ilişki' yoluna girmeyi o önerdi. Evliliği düşündüğünü baştan o söyledi.
Hem de seni yıllardır tanıyan kişi o. Aynı adam, şimdi kalkıp 'kafam karıştı' söylemlerine başlıyorsa,
Sorun sende değil, ondadır ve bitme sebebini de söyleyemiyorsa açıkça, demek ki kendisinde eksikler var.
Canım benim, elbette üzüleceksin, hatta bunun acısı da bir yerde çok faydalıdır, zevklidir ama henüz çok gençsin biliyorsun, seni hakedenlere kapını asla kapatma...
Hülyacım, öpüyorum seni güzel arkadaşım... opuyorumnanaktan :teselli: :1hug:
bitanemsin benim ya düsüncelere bak ya utandirdin duygulandirdin beni:gitme:
ah birde bu bahsettigi eksikligi anlayabilsem, neyse diyorum artik kafama takmicam üzülmicem o kaybetti diyorum ama yinede anlam veremiyorum canim benim
cok fazlami geldim ne cok vcil ve oturaklimi geldim ne bilemiyorum, da herneyse artik, daha tam baslamadan bitti iste
Büyük ihtimalle öyle oldu canparem dediğin gibi...
Daha çok üzülecektin belki ilerde, belki de hayırlısı budur Hülyacım... Şeniz
senin üzüldüğüne üzüldüm tatlışım hayat bu ne zaman ne getireceği belli olmaz neden ayrılmak istediğini düşünmemeye çalış zamanla unutursun kendini böölee üzmene ağlamana değmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?