Arkadatan sevgili veya e olur mu?

arkadaşla sevgili ya da eş olmanın hem dezavantajı hem avantajları vardır dezavantajı; senin geçmişinde herşeyi bilir bunu yeri geldiğinde yüzüne vurabilir. avantajı ise birbirinizi iyi tanıyorsunuz nerde nasıl tepki vereceğinizi bildiğiniz için ona göre hareket edersiniz. eğer arkadaşınız sizin geçmişte olanları suratınıza vurmazsa süper olur. bi örnek veriim mesela benim bi arkadaşım arkadaşıyla sevgiliydi kız geçmişte eski sevgilisini aldatmıştı bunu da şu an sevgili olduğu arkadaşına anlatıyordu o oğlandan ayrıldı bunla çıkmaya başladılar ama oğlanda güvensizlik oldu sen zamanında böyle yaptın acaba bana da yapar mısın bunu bu şekilde kullanabilecek insanlar var cnm dikkatli ol.

dogru canim haklisin, ama bizim arkadasligimiz öyle birbirimize herseyi anlatmak durumunda degildi zaten

bence samimi erkek arkadaş diye bir şey yoktur bir taraf diğerinden mutlaka hoşlanır ve hoşlanmayan taraf hep bilmiyor gibi yapar...hulişş tatlışım gerçekten hoşlanıyorsan denemen de fayda varr

biz de sevgilimle arkadaştık sonra bir de baktık sevgiliyiz olur olur.illa biri mi tanıştıracak ya da türk filimlerdeki gibi çarpışacaksınız.bu da bir yol işte.hem daha iyi tanıdığın ettiğin insan.hırlı mı hırsız mı diğerleri risk zaten bebişim.

peki nişanlandım yazmısınız ayrıldınız mı nişanlınızdan? eger ayrıldınızsa bence görüşmeye baslayın denemiş olursunuz bence arkadastan sevgilide olur ,eşte

olur olur bal gibi olur hulicim opuyorumnanaktan şekil A=ben biliyosun yerimseniben

sagol tatlimŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bence samimi erkek arkadaş diye bir şey yoktur bir taraf diğerinden mutlaka hoşlanır ve hoşlanmayan taraf hep bilmiyor gibi yapar...hulişş tatlışım gerçekten hoşlanıyorsan denemen de fayda varr
sagol cnim zaten su an hersey cok ama cok güzel gidiyor:lepi:

olur pek de güzel olur
:lepi::lepi::lepi:

valla dogru yaa opuyorumnanaktan

o zaman pek bi sorun olmaz cnm bi dene istersen şansını hakkında hayırlısı neyse o olsun

sagol canim, dedigim gibi cok güzel hersey simdilik

peki nişanlandım yazmısınız ayrıldınız mı nişanlınızdan? eger ayrıldınızsa bence görüşmeye baslayın denemiş olursunuz bence arkadastan sevgilide olur ,eşte
ooooo güzelim yazdimdi aslinda ayrildik diye olmaz olurmu, hem nisanli hem baska biri ben öyle bir insan degilim:umursamaz:

olabilir bence olmaz diye bişey yok bu hayatta. hayatın insanı nereye sürükleyeceği belli olmuyo

Son düzenleme:
olmaz diye birşey yok olur ama benim fikrime pek uygun olmuyor benim için kişi arkadaşsa arkadaş olarak kalır...ama çevremde çok rastladım zamanlar insanların duyguları yön değiştirebiliyor...

hadi bu neyse de sevgiliden arkdaş,kanka olma durumunu hiç kabul edemiyorum...

canim belkide oda senden hoslanyiordun belkide farkindadir

canim öyle sevgiliden arkadas zaten olmaz bende bu düsünceye sahipim ama arkadastanda sevgili olmaz diyenlerdendim, ama cok samimi cok kanka olanlar icin gecerli sanirim, ve biz öyle degildik, üstelik ilk tanismada zaten hoslanma vardi

hayirdir ablacim?
kötü bir haber yoktur insallah

bilmemki
bugün görüsecektik ama bütün gün aramadi
bende arayinca biraz tuhafti, yorgunmus bütün gün yatmis vs falan
isinden dolayi morali baya bozuk bu aralar bunaliyor yoruluyor acaba ondanmi diyorum ama insan bir haber verir degilmi bütün gün bekledim gelecek diyesenağlama

benim lisede aynı sınıfta okudugum bi arkadasım vardı okuldan sonrada cıkma teklifi etti iyi hoş cocuk ama olmuyor o gozle bakamadım bide yaptıgı herseyi goruyom kızlarla ilişkilerini falan olmuyor oyuzden

biz liseden arkadaştık ....evlendik yıllar sonra,bal gibi de oldu valla:))) benim için arkadaştı eşim ama ben onun gözünde hiç arkadaşı olamaışım tabi...kaydirigubbakcemile3

neden olmasınki? ben tam 1 seneden fazla arkadaslık yaptıgım kişi ile suan 4 aydır sevgiliyim..hemde cok ciddi düşünüyoruz..tek sorun aileme bunu nasıl söylecegim aslında..cünkü bize arkadasım olarak gelip gidiyor ailem onu erkek arkadasım die görüşüyorum olarak biliyor...ama o benim artık sevgilim ve evlenme kararı aldık...sorun cıkar mı die cok korkuyorum...:sinifsinif:baska hiçbir problemimiz yok ask yasayan iki meleğiz..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…