hulıcım senın adına ınan cok sevındım arkadaslık ılerler aranızda bıseyler olursa nıye olmasın sanırım olmusta ama gercekten bu aıle ıle tanısmayı hızlı yapmayın zamana yayın ben bu yonden cok hata yaptım zamanlı olsun hersey bırbırınızı ıyıce tanıyın emın olun herseyden acele etmeyın mutluluklar canım
ama sen ıyı dusunmussun en son yazdıklarına baktımda aynı anda evet sonradan kızınızla tanıstık denebılır haklısın
Olur tatlım neden olmasın:) Hem bak bunca yıl içinizde güzel duygular tasımıssınız:) bence hemde gayet güzel olur:) hem mesela üniversitede filan sevgilerimiz oldugunda hemen pat die sevgilimi oluyoruz. Önce bi arkadas oluosun, sonra gerisi gelio. Bence anormal bi durum yok. Ama önyargılar işte...İnş hersey cok güzel olur:)
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıcanım ben bu konu hakkında çok fazla yorum yapamıycam ama olabilir daha önceden hoşlandıysan ve sonradan araya engel girdiği için duygularına ket vurduysan.hayırlısı olsunn canım ne diyimm
Olur niye olmasın kki.eni en iyi arkadaşın tanır.
bende eşimle çok iyi arkadaştım.gerçi baştan beri onun beni sevdiğini tüm dünya biliyordu ama ben istemediğimden sadece arkadaştık.
Olur oluur bal gibi olur..
Amin canım allah herkesin gönlüne göre versin.
canım benimde eşim arkadaşımdı aynı iş yerinde çalışırdık ve itimal yoktu yanı evlenmemızın yanığiaklımızın ucuna gelmezdı ama megersem bu bana aşıkmış ama benım haberım yok ben değilim ama neyse bız iş yerınde falan beraberız dertleşiriz falan fılan ve bız öle böle derken sevgılı olduk ve evlendık ben onun yanında kendımı ne kadar guvende hıssettığimi benı benım onu sevdığimden çok sevdiğini ve onunla bı hayatı paylaşabileceğimi anladım şimdi de çok mutluyuz çok şükür bence denemelisin derim arkadaşlıklar evliliğe dönüşebilir
hulim bilmiodum bundn önceki ilişkiin üzüldüm canım yaaa.nysee mutlu huzurlu ol bebeğimm inş.allah tamamına erdirsin canım sevindim senn adına:)
Adaşım önceden bunları nasıl yaşadın :1shok:
Sana el kaldıran adamın elleri kırılsın inşallah kötükedihüso
Senin gibi birine yapılır mı buuuklava:
ınşallah artık şimdi daha iyi olur herşey canım,huzur ilişkinizden eksik olmasınnnn:Saruboceq: Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?