Arkadatan sevgili veya e olur mu?

Ben bÖyle bı duygu yaŞamadıgım ıÇın bılmıorum umarım mutlulukklar sızınler olur

yine bu konuyu canlandiriyorum ben
hersey cok gzel gidiyor dn yine görstk cok zel bir gn gecirdik, ama kck bir sykintim var...
bu aralar annesi ile babasi Trkiyeden izine geldi buraya, surda 3 haftalari kaldi daha....
ben kendisine ta izinden önce sormustum annenlere bahsedecekmisin diye...
bana daha zamani var acele etmeyelim zamani gelince söyleriz dedi, simdi daha kendimiz emin olup karar vermeden ailelerin karsimasina sicak bakmiyorum dedi....srekli sorup bizi olumlu veya olumsuz etkileyebilirler, rahatsiz oluruz, birbirimize taniyamayiz falan dedi....

ben bir yandan hak veriyorum gercekten aceleye gerek yok, zaten ani oldu, ilk basta ikimiz icinde tuhaf oldu, hem gercekten olurmu olmazmi bilemiyoruz tabiki iliski arkadaslik farkli oluyor sonucta...
ama bir yandanda konustugum görstgm bir kiz var iste bu... diye tanistirmasini isterdim, bilemiyorum...

yakin cevrem eger firsat gelmisken ailesi ile tanistirmiyorsa ciddi degildir ozaman srdrme falan filan deyip bana baski yapiyorlar otur konus, sor falan diyorlar ama ben fazla baski yapmak istemyiorum kendisine, cünki ben ciddiyetine inanaiyorum aile konusunda da hak vermiyor degilim

hem gidip ben ailesi ile tanismak pek istemiyorum, benim istedigim eger emin oldugumuzda ailesi ile beraber benim ailemin yanina gelsin o benim ailemle bende onun ailsi ile tanismis olurum ailelerde tanisir hersey ayni anda olur, ben simdi ailesi ile tanisirsam, ileride diyebilirler, kizinla daha önceden tanistik söyle böyle diye bilemiyorum
siz ne dsnyorsunuz

hulıcım senın adına ınan cok sevındım arkadaslık ılerler aranızda bıseyler olursa nıye olmasın sanırım olmusta ama gercekten bu aıle ıle tanısmayı hızlı yapmayın zamana yayın ben bu yonden cok hata yaptım zamanlı olsun hersey bırbırınızı ıyıce tanıyın emın olun herseyden acele etmeyın mutluluklar canım

ama sen ıyı dusunmussun en son yazdıklarına baktımda aynı anda evet sonradan kızınızla tanıstık denebılır haklısın

ama sen ıyı dusunmussun en son yazdıklarına baktımda aynı anda evet sonradan kızınızla tanıstık denebılır haklısın

canim benim cok tesekkr ederim, evet ya ben öyle bir sounla karsilasmak istemiyorum ileride,
ailesi bunu yzme vurabilir aileme bir sekilde olumsuz yansitip ailemle sorun yasayabilirim vs vs.... ama cevremdeki insanlarin bazi seyleri anlamayip hemen ciddi degidlir ozaman demeleride beni cok etkiliyor, tmm bende isterdim bir tanimsa olsun ama zaten daha hersey cok yeni stelik ailesi sürekli gelip gidiyor

Olur tatlım neden olmasın:) Hem bak bunca yıl içinizde güzel duygular tasımıssınız:) bence hemde gayet güzel olur:) hem mesela üniversitede filan sevgilerimiz oldugunda hemen pat die sevgilimi oluyoruz. Önce bi arkadas oluosun, sonra gerisi gelio. Bence anormal bi durum yok. Ama önyargılar işte...İnş hersey cok güzel olur:)

sagol tatlim simdilik hersey cok güzel gidiyor nazar degmesin insallah
duygularda yogunlasiyor özledim bile kendisini daha gecen hafta görüstükkafamçokkarıştı

canım ben bu konu hakkında çok fazla yorum yapamıycam ama olabilir daha önceden hoşlandıysan ve sonradan araya engel girdiği için duygularına ket vurduysan.hayırlısı olsunn canım ne diyimm

Olur niye olmasın kki.eni en iyi arkadaşın tanır.

bende eşimle çok iyi arkadaştım.gerçi baştan beri onun beni sevdiğini tüm dünya biliyordu ama ben istemediğimden sadece arkadaştık.

canım ben bu konu hakkında çok fazla yorum yapamıycam ama olabilir daha önceden hoşlandıysan ve sonradan araya engel girdiği için duygularına ket vurduysan.hayırlısı olsunn canım ne diyimm
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canim tsk ederim yorumun biraz tepkinli :uhm:a.s.
tabiki herkesin fikri ayri olabilir, ama oldu biliyormusun su anda da hersey cok güzel gidiyor sanki hic arkadas degildik önceden, güzel huzur dolu bir beraberlik var su anda daha önce yasadiklrimi düsündükce (dayak, siddet, küfür, iftira, aldatma yalan dolan vs) cok ama cok mutluyum yani, allah bozmasinŞeniza.s.

Olur niye olmasın kki.eni en iyi arkadaşın tanır.

bende eşimle çok iyi arkadaştım.gerçi baştan beri onun beni sevdiğini tüm dünya biliyordu ama ben istemediğimden sadece arkadaştık.

sagol canim, sana da mutluluklar dilerima.s.

canım benimde eşim arkadaşımdı aynı iş yerinde çalışırdık ve itimal yoktu yanı evlenmemızın yanığiaklımızın ucuna gelmezdı ama megersem bu bana aşıkmış ama benım haberım yok ben değilim ama neyse bız iş yerınde falan beraberız dertleşiriz falan fılan ve bız öle böle derken sevgılı olduk ve evlendık ben onun yanında kendımı ne kadar guvende hıssettığimi benı benım onu sevdığimden çok sevdiğini ve onunla bı hayatı paylaşabileceğimi anladım şimdi de çok mutluyuz çok şükür bence denemelisin derim arkadaşlıklar evliliğe dönüşebilir

hulim bilmiodum bundn önceki ilişkiin üzüldüm canım yaaa.nysee mutlu huzurlu ol bebeğimm inş.allah tamamına erdirsin canım sevindim senn adına:)

Adaşım önceden bunları nasıl yaşadın :1shok:

Sana el kaldıran adamın elleri kırılsın inşallah kötükedihüso

Senin gibi birine yapılır mı buuu klava:

İnşallah artık şimdi daha iyi olur herşey canım,huzur ilişkinizden eksik olmasınnnn:Saruboceq: Şeniz

sagol canim ya allahim sanada daha devamli mutluluk veriri insallah

hulim bilmiodum bundn önceki ilişkiin üzüldüm canım yaaa.nysee mutlu huzurlu ol bebeğimm inş.allah tamamına erdirsin canım sevindim senn adına:)

sagol tatlim, gecti artik, kurtuldum ama uzun bir süre baya bir piskolojimi etkilemisti agresiflesmis asabilesmistim simdi gecit sükür

canim adasim benim evet malesef yasadim piskopat alkoligin tekiydi icip icip abuk subuk konusur iftira atar bagirir cagiri küfür ederdi vs vs
malesef dayakta yedim hemde perdeleri takan demirle, hertarafim mosmmor olmustu günlerce agridan uyuyamamistim, cok kötüydü ondan sonra zaten bitirmistim.....
birde bunu hakedecek birsey bile yapmadim, güya metroda bir cocuga bakmisim, halbuki haberim bile yok alakasi bile yok, tarif ettigi cocugu hatirlamiyordum bile, iste kiskancligi ve piskopatligi yüzünden, zaten kendi annemden bile kiskanan bir insandan ne hayir gelir ki yemin edip tekrar ayni seyi yapan insandan ne hayir gelir ki, ruh hastasi iste. Bende ama derin izleri kalmisti, bu durumdan kendimi zor kurtuardim, her gün aglamaktan bikmistim ama simdi hem cok rahatim hemde cok ama cok huzurluyum hemde cok huzurluyum, onun yaninda kendimi hem rahat hemde huzurlu hissediyorum, zaten öncekinyle dogru düzgün güzel gün gecirmedikki kavgadan, huysuzlugundan piskopatligindan vs
aman bos ver unuttum gitti ne hali varsa görsün artik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…