Arkamdan dönen olaylar

.
Öyle yapınca da onlarla muhatap olmadığınızı düşünüp daha çok laf atıyorlar , ben onu da yaptım.Teneffüslerde çocuklarla zaman geçiriyorum ben , çok iyi oluyo.Öğle arası da hava güzelse bahçeye çıkıyorum hava kötüyse mecburen maruz kalıyorum.Bazı arkadaşlarım çok çok iyi ama arada böyle gıcıklar da var.
 
Sen ona o yokmuş gibi davran. Ayşe diye biri yok . Başıma benzer bir durum gelmişti, uzuuuuuun bir müddet gözünün içine bakıp slm vermeden, konuşmadan, Selamını dahi almadan (He muslumanim elhamdulullah) davrandım, cok işe yarıyor, hemde çook.
 
O Ayşe denen arkadaş çok uyanıkmış yalnız. Aklı sıra ona çevrilen okları size döndürmüş ki ilgi dağılsın hedefe siz oturun. Sizin iyi niyetiniz ve samimiyetinizi kötüye kullanmış suistimal etmiş. E tabii 25-30 kişinin şimşeklerini üzerine toplamak istememiş.
İyi bir dersi hak etmiş. Ben de burada iyice cadaloza döndüm:))
Ben olsam öğretmenler odasında konuyu açardım. Yüzüne vururdum yaptığını. Hatta gıcıklığına neden almadın okulu evine, ne olacak canım yer yoksa, maksat gönül almak elimize alırdık bir tabak:))) Evini mi yiyecektik falan filan yapıp iyice laf sokardım.
Sizin okuldaki bu adet saçmaymış kabul ama varsa böyle bir adet uymak gerekir diye düşünüyorum. O başta çıkıntılık yapmış ama içinde bulunduğu topluluğun sosyal baskısından kurtulmak için de seni önlerine atmış işte bu bence haince bir şey. O yüzden acımazdım.
 

Aynen bunu düşündüm ben de.
Benle uğraşmaya vakit bulamasınlar.
Yesinler birbirlerini ete para vermesinler diye hareket etmiş gibi geldi bana da.

Yaş ilerledikçe böyle şeyleri daha iyi farkediyor insan galiba.
Eskiden olsa yok yaa boşboğazlılık etmiş benim dediğimi sağda solda anlatmış derdim sadece :)
 
Bunu netleştirmezsen buradan yürüyecek bu uyanık ayşa:) Hatta iyice yerleşsin diye kapı arkalarında köpürtedebilir. Yok öyle suradan bir boşboğazlık değil bu taammüden
 
Ayseye en kotu kenara cekıp anlatacam ama yanına kar kalmayacak kızlar, zaten eften ouften saldırıyorum, haklıyken haksız duruma düşecem, daha kötü olacak. Bilsin yAptıgını, cok guvenıp dedıkodumu yaptıgı Fatma nın da cenesını tutamadıgını görsün kankılıklerı de bı bozulsun bakalım..
 
Hiç umursamayın.Siz diğer iki arkadaşınıza gerekli açıklamayı yapmışsınız zaten.
Ayşe ile aranıza mesafe koyun ve onun yanında daha temkinli konuşun.
Emin ol,diğer arkadaşların da Ayşe'nin yanında aynı tedbiri alacaklardır.Çünkü onun nasıl biri olduğunu öğrenmiş oldular.
 
Havadan sudan konuş, belli ki laf taşıyan biri senin bir suçun yok.bundan sonra hiçbir şeyini anlatma, hep geyik muhabbetler yap
 
Zerre sevilmeyi hakeden bi insan değil tanımadan sevmişsiniz bu saatten sonra sevmeyin ve mutlaka ama mutlaka yaptığı şeyin hesabını sorun terbiyesiz kadın ya.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…