Haklılık payınız var lakin evde misafir varken girip yatmak da trip gibi olmaz mı26 yaşında insansınız. Odanız vardır girip yatıp eve gelen misafirlerle anneniz ilgilensin. Çocuk gibi trip atmanın anlamı yok ki? Hem ne alaka yani?
Olmaz bence. Sağlık problemi tolere edilebilecek birşeyHaklılık payınız var lakin evde misafir varken girip yatmak da trip gibi olmaz mı
Aynı mantıktan yatıya kalmaları istenmeseOlmaz bence. Sağlık problemi tolere edilebilecek birşey
Lafın gelişi söyledim falan dedi bitirdi pek de konuşmaz zaten böyle şeyleri konuşsak da bildiklerini yapar genebence haklısınız. Anneniz ne yaptı konuşmaadan sonra
Arkadaşlarda odana çekil demişler en mantıklısı lakin ayıp vs diye daha çok büyüyo konu bizim evde bi misafirlerimi bile getirtmeyeceksine geliyo iş benzer yollar denemişliğim var arkadaş ortamını bn de düşünüyorum şu korona bitsin biraz yorumunuz için teşekkürlerHastayım diyip odana çekil niye bukadar stres yaptın..hormonlar adet döneminde coşuyor ondan olabilir fazla düşünüyorsun bi süre kabuğuna çekil yada tam tersi arkadaş ortamına takıl iyi gelir
Benim gibi düşünen birini görmek güzel ben de siz gibi düşünüyorum böyle bi zamanda yatıya kal diye ısrar niye bi de bn hastayım kıvranıyorumYatıya neden geliyorlar tehlikeli hele şu zaman da korkmuyor musunuz.
Birde çok ısrarcılarsa kendi odana çekil lendine vakit ayır sen taviz vermedin mi kimse birşey diyemez.
Benim teyzem de eve gelince hoşgeldin beşgeldin der, kendi işlerime bakarım gerisine karışmam
Hatta aklıma gelmişken şöyle bi şey ekliyim odamda uyurken misafir geldi diye uyandırılıp kahve pişirmişliğim var26 yaşında insansınız. Odanız vardır girip yatıp eve gelen misafirlerle anneniz ilgilensin. Çocuk gibi trip atmanın anlamı yok ki? Hem ne alaka yani?
Hatta aklıma gelmişken şöyle bi şey ekliyim odamda uyurken misafir geldi diye uyandırılıp kahve pişirmişliğim var
Son 1-2 aydır rahatsızım ve belirttiğim gibi sık sık geliyolar her geldiklerinde aynı şeyi söylemek ne kadar mantıklı kaldı ki şu hastalık zamanı bunların bitmeyen misafirlikleri ve yatıya kalmaları ne kadar mantıklı nazlandım evet ama anneme de nazım geçsin istiyorum he bağırarak da söyleyebilirim söyle diyosanız ayrı dava ama sanırım bn vicdanen o şekilde rahat edememAnnem beni nişanladı yazmışsınız bence kahve pişirmeye gelene kadar çok şey var.
26 yaşındasınız alinganligi bırakıp birey olmaya başlamanız gerekiyor bence. Başarısız olmuş olabilirsiniz her gun onlarca kişi oluyor ama nazlanarak hiçbir yere de varilmiyor. Artık maalesef 4 5 yaşındaki çocuklar degiliz
Misafir geldiyse çıkarsınız karşılarına hoşgeldiniz kusura bakmayın rahatsızım o yuzden odama geçip dinleyeyim dersiniz olur biter
Zamane kızları ilginç gelen yorumlar daha ilginç odam gidip yatsam asosyallikten bahsetseniz tamam dicem fakat bn saygısızlık olmasın diye kalmayı tercih ettim kendinizi ifade edememişsiniz demişsiniz son 1-2 aydır bitmeyen sancım var ve sürekli misafirliğe gidip gelme var hadi birinde hastayım dedim ikincisinde de hastayım desem ve misafir olsanız siz ne düşünürsünüzZamane genç kızlar acaip asosyal gelen misafire hoş geldin yok, kahve pişirme yok sürekli insandan kaçıyorlar doğru düzgün açıklama yapamadan hep bu iletişim sorunu
Cep telefon bağımlılığından sanırım, sende kendini ne annene nede misafirlere açıklayamamışsın bu evlendikten sonrasına iletişim özürlü olma yolunda devam eder gibi
Kendini anlattıysan dert etmezdim,Zamane kızları ilginç gelen yorumlar daha ilginç odam gidip yatsam asosyallikten bahsetseniz tamam dicem fakat bn saygısızlık olmasın diye kalmayı tercih ettim kendinizi ifade edememişsiniz demişsiniz son 1-2 aydır bitmeyen sancım var ve sürekli misafirliğe gidip gelme var hadi birinde hastayım dedim ikincisinde de hastayım desem ve misafir olsanız siz ne düşünürsünüz
Zamane kızları ilginç gelen yorumlar daha ilginç odam gidip yatsam asosyallikten bahsetseniz tamam dicem fakat bn saygısızlık olmasın diye kalmayı tercih ettim kendinizi ifade edememişsiniz demişsiniz son 1-2 aydır bitmeyen sancım var ve sürekli misafirliğe gidip gelme var hadi birinde hastayım dedim ikincisinde de hastayım desem ve misafir olsanız siz ne düşünürsünüz
Vicdanın rahatsa dert yokturPeki karşıya neyi ne kadar anlatabildiğimizi nerden bilcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?