Son 1-2 aydır rahatsızım ve belirttiğim gibi sık sık geliyolar her geldiklerinde aynı şeyi söylemek ne kadar mantıklı kaldı ki şu hastalık zamanı bunların bitmeyen misafirlikleri ve yatıya kalmaları ne kadar mantıklı nazlandım evet ama anneme de nazım geçsin istiyorum he bağırarak da söyleyebilirim söyle diyosanız ayrı dava ama sanırım bn vicdanen o şekilde rahat edemem
İyi bi noktaya değinmişsiniz ayrıca evet istemeyerek nişanlandırıldım bunu da özellikle yazdım ki böyle durumlarda aileye nasıl davranılması gerek ya da aile ne derece kusurlu bilinsin diye
Elbette benim de sorunum niye sürekli bıçu korona sırası kendimi bireilerine anlatmak mecburiyetindeyim misafirliklere ara verilecek kadar basit bi dava kusuruma bakmayın ama hırsızın hiç mi suçu yokDemek ki hastalığı geçmemiş diye düşünülür ne düşünülecek başka? Başka düşünceler o kişilerin sorunu sizin degil
Hay bin yaşayın ilginç işte bn de bu sorunu sormak istiyorum kk ya niye böyle oluyo ne yapılması gerek kırmadan dökmedenBu zamanda misafirlik çok yanlış zaten oraya girmiyorum. Işinizi kurmussunuz ama nisan olayı sizin rizaniz dışında gerçekleşmiş ilginc degil mi
Elbette benim de sorunum niye sürekli bıçu korona sırası kendimi bireilerine anlatmak mecburiyetindeyim misafirliklere ara verilecek kadar basit bi dava kusuruma bakmayın ama hırsızın hiç mi suçu yok
Hay bin yaşayın ilginç işte bn de bu sorunu sormak istiyorum kk ya niye böyle oluyo ne yapılması gerek kırmadan dökmeden
Keşke sizde cümleyi bitirince noktalamayı koysaysınız zira cümle ünlem mi sıralı noktamı bilirdim . Evet işlerim düzgün gitmeyip başarısız olunca iplerimi elimden aldılar ve evet istemediğim biriyle nişan yapıldı demişsiniz ya polisi çağırsaydınız peki polisten sonra acaba hangi eve gitmemi istersiniz kadın sığınma demeyin lütfen ve çıtkırıldımım aileme karşı kırmak yerine kırılmayı seçen biriyim lakin işimi batırsam bile dimdik durup yeniden kurmak için koşturan pes etmeyen de biriyim . Son olarak da sorunuzu cevaplayayım kahfe falan yapmıyorum desem 3 gün üzülen bi anne ve 5 gün üzülen kendim olurum bu durum kimisine göre yanlış elbette ama ben yine de ailemi üzmeyen tarafta olmayı yeğlerimKeşke noktalama işareti kullansaydınız da bir solukta okumak zorunda kalmasaydık. Tepkileriniz, kendi hayatınızı idare edemeyişiniz yaşınızla uyuşmuyor kusura bakmayın. Anneniz değişmez karakteri bu siz ona göre tepkilerinizi göstermelisiniz yok yapamam diyorsanız bu durumu kabullenin hiç değilse üzülmemiş olursunuz. Hasta mısınız buyrun gidin yatın odanıda anneniz ne yapabilir mideniz kötüyse en fazla nane limon, misafir ona engel değil zaten. Yataktan uyandırıldınız mı kahve yapmak için yapmıyorum diyin. Öyle deseniz ne olur mesela? Zorla nişanlandırılmayı hele hiç aklım almadı. Anneniz sizi zorla bir adamla görüştürdü, konuşturdu, giydirdi hazırladı zorla da parmağınıza yüzük mü taktı? Bu olay kaç yaşınızda oldu bilmiyorum ama istemiyorsanız polisi arasaydınız, kimse kimseyi böyle bir şeye zorlayamaz. İş sizde bitiyor, biraz hayatınızın iplerini elinize alın böyle çıtkırıldım olursanız anlattığınız profilde aile daha çook ezer sizi
Bu yüzden ben de kk dan anneme karşı bu konuda nasıl davransam uygun olacağını sordum yırumlarınız için teşekkürlerYoo onlar zaten suçlu ama konuyu siz açtınız o yuzden sizin yapabileceğiniz seyler yorumlaniyor
Herkesi toplamışlar yüzükler gelmiş ve durun biz kardeşiz diye bağırıyorum sizcede biraz türk filmi tadında olmadı mıNisanlanmiyorum diyeceksiniz. Bu kadar basit. Eğer kafanıza kimse silah dayamiyorsa etkili bir çözüm.
En olmadı yüzük takılırken istemiyorum ben dersiniz olur biter.
Odaya karışamaz hoşgeldiniz deyip hastayımPeki odamın da annemin evinin sınırlarına dahil olması sorunsalı
Herkesi toplamışlar yüzükler gelmiş ve durun biz kardeşiz diye bağırıyorum sizcede biraz türk filmi tadında olmadı mı
Haklısınız demedim zaten ama en azından dışarda hastalık var bn zaten rahatsızım bari yatılı kalın diye ısrar etme niye böyle yapıyosun diyorum anneme tam olarakOdaya karışamaz hoşgeldiniz deyip hastayım
Cümlesi kullanıp odanıza çekileceksiniz,
Misafiri anneniz seviyorsa, misafir gelmesin deme hakkınız yok
Keşke sizde cümleyi bitirince noktalamayı koysaysınız zira cümle ünlem mi sıralı noktamı bilirdim . Evet işlerim düzgün gitmeyip başarısız olunca iplerimi elimden aldılar ve evet istemediğim biriyle nişan yapıldı demişsiniz ya polisi çağırsaydınız peki polisten sonra acaba hangi eve gitmemi istersiniz kadın sığınma demeyin lütfen ve çıtkırıldımım aileme karşı kırmak yerine kırılmayı seçen biriyim lakin işimi batırsam bile dimdik durup yeniden kurmak için koşturan pes etmeyen de biriyim . Son olarak da sorunuzu cevaplayayım kahfe falan yapmıyorum desem 3 gün üzülen bi anne ve 5 gün üzülen kendim olurum bu durum kimisine göre yanlış elbette ama ben yine de ailemi üzmeyen tarafta olmayı yeğlerim
Benim annemdede bazı tuhaf ve sinir olduğum durumlar oluyor buna kuşak çatışması diyoruz, bu herkeste olan durum olaylar farklı sadeceHaklısınız demedim zaten ama en azından dışarda hastalık var bn zaten rahatsızım bari yatılı kalın diye ısrar etme niye böyle yapıyosun diyorum anneme tam olarak
Ama öyle olmuyor ki bizede misafir gelince ilgilenmek zorundaydim26 yaşında insansınız. Odanız vardır girip yatıp eve gelen misafirlerle anneniz ilgilensin. Çocuk gibi trip atmanın anlamı yok ki? Hem ne alaka yani?
Doğru söylüyosunuz peki böyle durumların üstesinden gelebiliyo musunuz halledebiliyosanız neler yapıyosunuz bunlar bnm için önemli konuma pek iç açıcı yorumlar gelmedi ama bn samimi bi şekilde bu sorularımın cevabını arıyorum yoksa aileden kopup uzaklaşıp gitmek istemiyorum biliyorum kendimi bu durum uzarsa kendimi ailemden soyutlamaya başlıcamBenim annemdede bazı tuhaf ve sinir olduğum durumlar oluyor buna kuşak çatışması diyoruz, bu herkeste olan durum olaylar farklı sadece
Beni anlayan biri cidden teşekkür ederim ya herkes odama çekilmemi söylüyo ama ülkemizin bi gerçeği var ve bu şekilde davranarak sorunu büyütürüz malesef geleneklerimiz bu şekilde sorunu büyütmek yerine annemle uzlaşmak için ya da düşündüklerimi anneme kabul ettirebilmek için konu açmıştım aslındaAma öyle olmuyor ki bizede misafir gelince ilgilenmek zorundaydim
Ne demek odana çekil yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?