Bak bu sende farkındalık yaratti ve artik durumunu daha bilinçli izleyebilirsin."Yemek yiyerek mutlu edilmiş bir çocuk. " Bu cümlenizle bende şimşek çaktı. Ben ilkokuldayken annem çalışırdı, lise sona kadar da bir fiil çalıştı yoğun olarak. Ve ilkokula dair hatırladığım tek şey enfes talaş börekleriydi. O zamanlar pek meşhur olan Görgülü Pastanesi'nden alırdı. Daha ne tatlar anlatamam. Diğer anneler gibi beslenme hazırlayamazdı çünkü vakitsizlikten. Ve hep bir ödül halindeydi ilgisizliğini bastırmak için. Sanırım benim durumu da bundan kaynaklı. Ayrıca emmemişim de tırnak da yiyorum bu yüzden. İrade sorunum var.
Hahaha sen etiketlemesen farkında bile değilim arkadaşın bana giydirme yaptığına.
Bu yaşla da çok alakalı değil bence mesela yaşı baya küçük olup da 4 yıllık eğitimin böyle servis edilmesinin manasız olduğunu bilen tonla yeni mezun var.
Ben mi yanlış okul okudum yoksa başkaları mı farklı şeyler okuyorlar ünide acaba? Vizede sorulan sorulardan kaç tanesi işlerine yaramış iş hayatında veya öğrendikleri teorilerden kaç tanesi pratikte hayat kurtarmış bunu çok merak ediyorum. Kaldı ki “bunun eğitimini 4 yıl aldık” demiş. Hahahaha çok komik cidden 4 yılda tüm mesleği öğrendiği anlamına mı gelir bu? Osman Müftüoğlu adam kaç yaş yaşında prof olmuş hala kendini yeniliyor, daha önce yazdıklarından farklı şeyler yazabiliyor kendini yenilemesine göre. Bazıları da böyle oturduğu yerden cahil giydirmesi yapıyor 4 sene okuduklarına göre.
Çevremde onlarca insan var fabrikada düzenli diyetisyene gidip de 1 gram dahi veremeyen hatta üstüne açlıktan gergin gezen. Eğer bir insan paketli, yapay gıdaların zararını, un, şeker gibi şeylerin vücuda vereceği harabiyeti bilmiyorsa gitsin tabi diyetisyene hayatı boyunca kibrit kutularına bağlı kalsın.
Kızımı doktora götürüyorum tahlil yapmadan antibiyotiği basıp geçiyor. Götürdüğüm doktorların hiç biri ben demeden tahlil yapmadı. Ya da ben hasta oluyorum gidiyorum “sigara içiyor musun?” sorusunu soruyor. Ama kendi beyaz önlüğünden sigara paketi görünüyor gibi…
Mesleğinde iyi olan konuşsun ama oturduğu yerden kimse millete cahil demesin, onlar bilgili olsun da milleti yanıltsınlar lütfen. Buna millet olarak çok ihtiyacımız var.
milena jesenska
Tam da şuan önümde bitmek üzere olan bol yağlı, bol salçalı 350 gramlık bir mantı tabağı var.
Bununla birlikte iki bardak kolayı götürdüm.
Yemek benim için bir zevk resmen, hobi gibi bir şey
Nerdeyse 2 yıldır 69 kilonun altına inemiyorum. Boyum 1.62.
Göstermiyorsun hiç deselerde 42 beden giyen ben, durumun farkındayım.
Hiç kürdan gibi bir hatun olmadım, zaten balık etliliği seviyorum ama eskiden popom, butlarım olsa da
sıfır göbek ve yan simitlerim olmadan tatlı tatlı yaşıyordum.
Şimdi ise koca göbek ve simitler sinirlerimi bozuyor.
Yine de bu durum boğazıma engel değil.
Canım sıkkın, mutsuzum, kötü bir dönemdeyim üstüne bir de açlık eklenirse ya birini öldürürüm ya da
kendimi diye korkuyorum
Üzülme sevgili konu sahibi..
Hayatında biri var mı bilmiyorum ama :)
Bence bir erkek diyetisyen bul ve onunla zayıfla.
Sana imzamdaki diziyi öneriyorum.
Oh my Venüs
Cnm.netten.bir arastir ,daha iyi anlarsin ,google yaz karatay onlarca sayfa c i kiyorNasıl yapılır
Hahaha sen etiketlemesen farkında bile değilim arkadaşın bana giydirme yaptığına.
Bu yaşla da çok alakalı değil bence mesela yaşı baya küçük olup da 4 yıllık eğitimin böyle servis edilmesinin manasız olduğunu bilen tonla yeni mezun var.
Ben mi yanlış okul okudum yoksa başkaları mı farklı şeyler okuyorlar ünide acaba? Vizede sorulan sorulardan kaç tanesi işlerine yaramış iş hayatında veya öğrendikleri teorilerden kaç tanesi pratikte hayat kurtarmış bunu çok merak ediyorum. Kaldı ki “bunun eğitimini 4 yıl aldık” demiş. Hahahaha çok komik cidden 4 yılda tüm mesleği öğrendiği anlamına mı gelir bu? Osman Müftüoğlu adam kaç yaş yaşında prof olmuş hala kendini yeniliyor, daha önce yazdıklarından farklı şeyler yazabiliyor kendini yenilemesine göre. Bazıları da böyle oturduğu yerden cahil giydirmesi yapıyor 4 sene okuduklarına göre.
Çevremde onlarca insan var fabrikada düzenli diyetisyene gidip de 1 gram dahi veremeyen hatta üstüne açlıktan gergin gezen. Eğer bir insan paketli, yapay gıdaların zararını, un, şeker gibi şeylerin vücuda vereceği harabiyeti bilmiyorsa gitsin tabi diyetisyene hayatı boyunca kibrit kutularına bağlı kalsın.
Kızımı doktora götürüyorum tahlil yapmadan antibiyotiği basıp geçiyor. Götürdüğüm doktorların hiç biri ben demeden tahlil yapmadı. Ya da ben hasta oluyorum gidiyorum “sigara içiyor musun?” sorusunu soruyor. Ama kendi beyaz önlüğünden sigara paketi görünüyor gibi…
Mesleğinde iyi olan konuşsun ama oturduğu yerden kimse millete cahil demesin, onlar bilgili olsun da milleti yanıltsınlar lütfen. Buna millet olarak çok ihtiyacımız var.
milena jesenska
Aynen ole arkadaşım aram çok bozuk ve resmen ondan gizli gizli yemek yiyorum her fırsatta ve o beni en son 94 biliyor oysa ben 100 oldumKonu sahibesi evli ve eşi ile bu kilo sorunu yüzünden araları açık diye biliyorum. Ayrıca canım mantı istedi
Aynen ole arkadaşım aram çok bozuk ve resmen ondan gizli gizli yemek yiyorum her fırsatta ve o beni en son 94 biliyor oysa ben 100 oldum
Canım bu videoyu 100 kilo ve üzeri insanların yapması çok zor zamanında yapmıştım ve kalbim durucak gibi olurduBende su siralar kilo verme derdindeyim. Tüm konunu okumadim kusura bakma ama kilo konusu cidden kafada bitiyor ve bundan dolayi daha zordur. Ben mesela duygusal yiyen biriyim. Yani cok, tabak tabak yemem fakat sagliksiz yerim. Özelikle duygu yogunlugu yasadigim anlarda. Bu sadece stresli yada üzüldügüm zamanlar bile degil, mutlu oldugumdada kendime abur cabuk alarak ödüllendiriyordum. Bu sekilde aslinda yemek ile cok psikopatca bir iliskim oldugunu ancak yillar sonra anladim ve ögrendim.
Bu konuda bir psikologa danismak yada bir diyeyisyene görünmek yararli olabilir. Neden yemek yedigini, niye kilo aldigin özüne gitmek cok önemli.
Bunun yani sira akilli telefonun varmi bilmiyorum, ama "myfitnesspal" gibi bir uygulama indirebilirsin. Orda tüm gün yediklerini yazip aniden ne kadar kalori yedigini görüyorsun. Bazen insan farkinda bile vermiyor yedikleri seylerin.
Ve spor olarak youtube'ta jillian michaels'i siddet ile tavsiye ediyerim. Esin ile iliskiniz nasil bilmiyorum fakat kacmak bir sekilde yemekte care degil. Esin ile acik konus, duygularini anlat ve destek olmasini iste canim. Ve burda gerekirse sik sik yaz eger bu sekilde kendini daha iyi hisedersen.
Jillian michaels videosu bu
bayıdım buna süpermiş her akşam yaparımşekersiz türk kahvesi yapcam ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?