artık annemi sevemiyorum

ama şunu da söyleyim bu konuda içimin rahatlayabileceği hiç aklıma gelmezdi ama gerçekten çok rahatlattınız... insan kendi kendini ne kadar sakinleştirmeye de çalışsa başkasının yapması gibi olmuyor. çok teşekkür ederim ya gerçekten bu forumu açan dert yüzü görmesin insanların hiç tanımadıklarıyla dertlerini paylaşması ve insanların hiç tanımadıklarının dertleriyle ilgilenmesi kadar güzel bir şey yok

ne alaka namusa laf uzatmak?
siz diyorsunuz ki benim sevdiğim ama bana yüz vermeyen biri vardı, kadın diyor ki bu biri için yanıyo ama çocuk yüz vermiyo. aynı şey değil mi? siz hıncınızı o kadından çıkartın bence.
bence burda yanlış sizde. benim böyle bir durumum olsa gidip annemin bir tanıdığına fal baktırmazdım annem rezil olur ona laf gelir diye.

diğer arkadaşların yorumuna katılıyorum.gerçekten abartmışsın,bu sebepten dolayı anne kenara itilirmi hiç.o kadın zaten patavatsızmış belliki.annenin suçu yok

O kadın,saygısız,patavatsız,lafını bilmiyor..Evet terbiyesiz..Ama namusuna laf etmemiş.. anneni ağlatacak kadar ciddi bir olay değil,kusura bakma...Evet,annen sert bir tavır koyabilirdi ama koymaması onu kötü bir anne yapmaz..

Evlenmekten bahsettiğine göre yaşın çok da küçük değil..Sanırım biraz alıngansın hatta 3 yıldır anneni affedemiyorsan kincisin..

Kendine de annene de bunu yapma..Hayatta ne dertler var..Bunun için günlerce,haftalarca aklını,kalbini meşgul etmeye,kalp kırmaya değer mi sence?

Duymak istemediğin o klişe laflar var ya onları söylemeyim ama annenize-babanıza "of" bile demeyin der Kuranda..

Birde 3 senedir unutamıyorsun annenin yaptıgını.. bravo
konuya bak ya, benim annem bana bu lafların agırını kendi söylese bile en fazla bir gun kızarım ,aglarım ama annemi yinede kırmam.. 2. gün anneme yine kurban olurum
sen kendin verseydin ya cevabını,kendine kız

Son düzenleme:
annem iki gözümün nuru.....kurban olurum ben ona...nedese haklı ne yapsa haklı...ölürüm sana annem...

bence çok ama çok abartmışsın...elin kadını yüzünden annene bu şekilde çıkışıp dawranman hiçte hoş bişey değil...

AyNen annemmmmmmm. Ne yapsa haklıdır hiç küsemem ona o benim herseyimin..

Cok kındarsin arkadasım namusuna dil falan uzatılmamış. Abartıyorsun. Biraz ılımlı yaklaşık annene, onsuzlugu duşun bı bakalım. Ben anneme kızdığım zaman onsuzlugu aklıma getirip kendimi bitiriyorum.

Allah annelerimizi basımızdan eksik etmesin.

amin bacım...yemin ederim hamile kaldıktan sonra annemin neler çektiğini daha iyi anladım.... içerdeyken werdiğimiz sıkıntılar yetmedi birde bu yaşa kadar getirdi bizi ölürümm sana annem..... konu sahibi gerçekten çok gaddarsın...

annemi sewmiyorum derken nasıl dilin warıyo....rabbim sen bana hayırlı ewlat nasip eyle amin

Âmin Hamissss abla inşallah sağlıklicaa bebisini kucağına alırsın..

Darısı tüm isteyenlerin basına:)

Bence çok saçma bir neden! Hiç bu sebepten ötürü anneye kin tutulur mu! ne anneler var ya bebek yaşta çocuklarını terkediyorlar, bakmıyorlar fln fılan..ya bunun daha öncesinde yaşanmış bir olay var ya da siz haddinden fazla abartıyorsunuz..

saçmalıyosun, tamam kadın densiz patavatsız bi tip bu belli ama namusla ne alakası var, annen napsaydı yolsamıydı kadını, depresyonda falan olabilirmisin

Şun u da söyleyeyim ,ister kız ister darıl ama kesin darılcaksın:26:annesine bu yüzden darılan,sewmeyen benim için neler düşünür ama
burayı nezamandır takip ediyorum,bin türlü olay gördüm okudum ama EN SAÇMASI SENİN Kİ,EN SAÇMA DÜŞÜNEN SENSİN

Son düzenleme:
söylediği densiz bi laf ama o kadar annene tepki gösterdiğin kadar değil bence. burda kızacaksan annene değil o kadına kız bence.

ha birde o an sinirden cvp veremedin mi olabilir ,bende de cok olur. okadar sinirlendiysen, sonradan arayıp kadına söyleseydin.. ya bu annelerin çektiği nedir bizlerden!!

ben kendimden şüphe ettim acaba yanlış mı okudum diye sonra tekrar okudum. Açıkcası anlamadım. Bunda ne var? Hayır gerçekten empati kurmaya çalışıyorum. Eğer sen bu kadar kırgın, kindar ve küçük şeyleri byütecek biriysen hayatta karşına daha nele rneler çıkacak. Boyle küçük bir şeyi içinde 3 sene tuttuysan hayatla nasıl mücadele ediyorsun ya da edeceksin. Tek bir arkadaşın kalmaz. Bu kadar kırılgan olma. Anne kız arasında her trl gerilim olabilir. Bak bu satırları sana yazmadan 5 dk once annemle tartıştık. Kırıldım ama ona ragmen diyorum ki anne bu...

Patavatsızlık yapmış ama ben anneme bana yaptığı onca şeye rağmen küsemedim, küsebileceğimi de zannetmiyorum.
Hergün bir kardeşim olmasına rağmen evi de ben temizlerim,alışverişede ,banka türü işlerine de ben giderim.
Ama bir kez şöyle bıkkınlık geçireyim hemen siliyor beni. Bir daha benden birşey isteme diyerek.
Duyanda var ya hergün kıyafet alışverişine çıkıyorum,geziyorum zanneder.
Bunları geçtim, benim herkes önünde halam öz halam gururumu ayaklar altına aldı.
Ne annem, ne de babam halamı sildiler. Haddini bile bildirmediler.
Halamın yaptığı çok kötüydü ama öz anne babamın benim tarafımda olmayıp sırf toplum ne der diyerek hiç ettiler beni.
Üstelik o zaman 15-16 yaşlarındaydım.

ben de ciddi birşey var zannettim başlığı görünce......anne yaa anne şimdi yanımda olsa da ayaklarının altını öpsem,isterse bni itsin,atsın vursun,kırsın,bağırsın annem o bnm annem....

ayy çok şükür yarın bna gelecekte öpüp koklayacam....kıymetini bil,evlenince çok özlersin....

Abartmış da abartmışsın.
3 sene bunlarımı kurdun Allahaşkına.
Çocukça ve saçma bir olaya fazla takılmışsın.
Annen kendince gerekeni söylemiş.
Madem kadının densiz ve boşboğaz olduğunu biliyordun sormasaydın özel hayatınla ilgili şeyler.
o çocuk bin kere unutmuştur orada söyleneni ama
bu arada 3 yıl senin kinin kabuk bağlamış.
Hemde kime
Ama daha ellere karışacaksın umarım aramazsın annenin sevgisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…