artık annemi sevemiyorum

Sadece bu olaydan dolayı mı 3 yıldır kadına kin duyuyorsun?
Bu kadının hiç mi emeği geçmedi sana? Hiç mi senin için fedakarlıklar yapmadı? Bu kadar mı kötü bu kadın?
Ayrıca 3 yıllık kin duyulacak birşey de olmamış bana kalırsa..Kadın belli ki patavatsız ama namusuna dil uzatacak kadar da değil..
Annenle barış bence..İnan anne baba duası almayanın işi gücü rast gitmez bile..

halanın ne yaptığını gerçekten çok merak ettim.kim 15-16 yaşındaki çocuğu için kardeşini silerki.bir de bana o yaşlarda halam teyzem neyse büyük biri kötü birşey yapsa aklıma bile gelmezdi annemlere onu silin demek.karakterin çok değişik geldi.sen çok yıpranırsın bence.evlenince özellikle eşinle ailesiyle neler yaşayabilirsin.anneni bile affedemiyorsun onlarla zor geçinirsin valla.bence değiş kendi iyiliğin için

canim bence ortada buyuttugun gibi birsey yok..

once sunu soylemek istiyorum madem agzinda laf durmayan bir kadin, bunu bile bile neden derdini soyluyorsun?

ikincisi de namusunla alakali birsey yokki neden bu kadar hassas davraniyorsun.?

Annenin kadini uyarma sekli de son derece yerinde.. heralde bende ayni sekilde davranirdim..

Bence fazlasiyla hassas davraniyorsun.. sirf bu yuzden annenle arani acarsan daha sonra cok uzulursun.. sen bir kiz cocugusun.. senin her yasta, her zaman en cok annene ihtiyacin olacak.. ne yapmis ki hem bu kadin sana?

Bence tekrar annenle arani duzeltmek icin elinden geleni yap. bolca vakit gecir onunla.. bu dedigin sey hic bir anneyi kotu anne yapmaz.

Açıkcası bu olayda anneni bu kadar. Suçlamanı ve böyle bir başlık atmanı anlamadım
Acaba başka bir olaydan dolayımı annene böyle duygular başlıyorsun
Eğer olay sadece bundan ibareye annene haksızlık yaptığını dusunuyorum

kardeşimin namusuna özbeöz teyzem dil uzattıki hemde nasıl,gercek namusa dil uzatmak okadar olurr yani.. inan onlada konusuyoruz biz.o utansın,gerçi utanmıyordur amaolsun canı yansa bizim ki de yanıyor..
Biz unutacagız ki hataları Allah da bizimkileri bağışlasın ,inşallah yani

Son düzenleme:
gerçekten okurken seni anlamaya çalıştım,kendimi senin yerine koyayım dedim ama annene olan kinini anlayamadım..hani başka bir insan olsa derim ki belki kızlabilir am 3 yıldır bunu içinde büyütmek çok garip....sanki herhangi birinden bahseder gibi bahsetmen çok iginç..

evet falcı kadın patavatsızmış ama namusla ilgili birşey dememiş ki..sanki sen olayları biraz abartıyorsun gibime geldi..

Son düzenleme:
Annemin kanserle savaştığı şu günlerde belkide hassaslığımdan bunu yazıyorum. Resmen sen sorunsuzluktan sorun üretmişsin. 3 yıl da sorun ne olursa olsun unutulması gereken bi süreç galiba çok kinci bir yapın var.. Namusuna leke düşürme mi bu olayda anneni suçlayacağına neden böyle bir kadına derdimi açtım diye kendini suçlamanı tavsiye ederim bi 3 yıl...

Canım, ilk mesajında diyorsun ki

"annemin bir arkadaşı da medyum tipli, fala bile bakmadan soru cevaplayan söylediklerini de tutturan bir kadındı"

Hemen ardından da da diyorsun ki:

" Bu çok ağzı gevşek ve lüzumsuz bir kadın"

Madem bu kadın ağzı gevşek ve lüzumsuz, o zaman niye bu kadına sırrını açtın..
Çünkü aşıktın ve güzel şeyler duymaya ihtiyacın vardı ama olmadı..

Falcı teyze senin namusuna dil uzatmamış, senin deyiminle "ağzı gevşek" davranmış..

Bence senin annene kızgınlığın o kadınla görüşmüş olması değil..Senin incinen gururunu görememiş olması..
Ama bunun için anneni suçlayamazsın..
Bir hareket yaptığın zaman sonuçlarına katlanmalısın..
Öyle bir kadına sırrını verirsen o da bu cümleyi kurar..

Bence artık bu olayı unut..Annenin hayattayken kıymetini bil..
Sonradan çok pişman olursun yoksa...

Tatlım ortada namusluk birşey yok burdan bakınca:26::26:
Ama eminim sen kendi kendini çok gaza getirmişsin bu süreçte:) bende çok yaparım bunu
Bence annene sakın kin tutma onları el üstünde tutmak lazım, meleğimiz onlar bizim, karşılıksız tek sevenimiz:)

Canım Allah sana sabır versin, okurken yutkunamadım, Allah onların kokusundan ayırmasın bizi((

hepinize teşekkürler arkadaşlar...
annemle dargın filan değilim aramız iyi gayet. bu 3 yıl içinde zaten sürekli değil kendi içimde ara ara hortluyor bu konu. bu gün tekrar hortlayınca, artık dayanamayıp içimden atmak istedim çünkü beklemiyordum hortlıycağını kapattım demiştim.

bu kadar insan abartıyorsun dediğine göre demek ki gerçekten bu kadar önemseyecek bir durum yok. artık bu konu aklıma gelir gibi bile olsa anında uzaklaştırıcam aklımdan kendime kızıp. :)

uzaklatıştır tabi.. yazık annene.. hiç öyle yapılır mı? arkadaşına yapmaz bu kadar, insan ağlatmaz yani.. üf bile dememek lazım anneye..

sanırım herkes benim gibi düşünüyo,ama bende çok büyüttüğünü düşünüyorum...kadının patavatsızlığına ve terbiyesizliğine annen terbiyesizlikle cevap vermemeyi tercih etmiş... ve orda namusuna dokunamacak bi olayda göremedim ben..tamam kadından hoşlanmayabilirsin,görüşmeyedebilirsin vs..ama böyle bi olay yüzünden 3 yıl bunu içinde tutarak annenden uzaklaşmana gerek yok bence.kaç yaşındasın bilmiyorum ama annenin kıymetini zamanla anlarsın bence...

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız?

Sanırım küçüksünüz.
Yoksa o kadının aslında patavatsızlıktan ziyade,
sana annenle olan samimiyetinden dolayı işi şakaya vurup takıldıgını düşünüyorum.

Ve işin özü,
sen ne o kadına ne de annene degil
bu cümlenin, o kadının seninle yaşıt oglunun yanında söylenmesinden rahatsız olmuşsun.
Sadece Annen ve arkadaşı olan kadın olsaydı bence hiç takılmazdın bile :)

yok ben de zaten birilerinin abarttığımı, ortada büyütüllecek bir şey olmadığını söylemesini istiyordum.. günlük hayatta da en sinir olduğum şeydir hatta duymak istediklerimin söylenmesi, bana muhalefet edip başka açıları gösterebilecek insanlardan seçerim arkadaşlarımı da :)

bir de ne oldu biliyor musunuz.. hani insan sevdiğini yerden yere vurur başkası laf edecek olunca savunası gelir ya.. başlıkta "ben annemi naparsa yapsın severim affederim" gibi yorumları gördükçe "ben de seviyorum annemi yaa hıh" moduna girdim o açıdan da çok yararlı oldu gerçekten çok teşekkür ediyorum hepinize her cevap yazana..

bu arada yaşım 22 çok kişi sormuş :)
evet benim yaşımda bir erkeğin yanında söylenmesi en çok gururumu kıran şey oldu, yoksa sadece annem o kadın ve mesela başka bir kadın olsa sinirlenir geçerdim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…