artık annemi sevemiyorum

ailemden 18 saat uzakta istanbulda okuyorum. kazandığımda buraya ilk geldiğimde çok mutluydum annem ağlamıştı ben ayrılırken oradan ama ben çok hevesli olduğum çok istediğim için hiç ağlamamıştım.Annemin de babamın da elini öpüp uçağa bindim uçakta belki duygulanırım dedim ama o da olmadı.tatile gittiğim zaman tekrar ayrıldığım zaman üzülürüm belki dedim o da olmadı. bu sene 2. senem ve 2hafta önce buraya gelmek için havaalanına gittiğimde ağlamaktan içim çıktı. defalarca öptüm annemi ama doyamadım bak yine ağlıyorum hatta görüyor musun. sanırım ailenden annenden uzakta olmadın hiç. bir gün gurbette olmak zorunda kalırsan şu geçirdiğin 3senene ağlar, vicdan azabı duyarsın. ben şu an çok pişmanım ailemin yanında ya da yakınlarında kalıp okumadığım için. annen yanında ne güzel onunla geçirdiğin her anın tadını çıkarmaya bakmalısın. unutma ki kimsenin yarın yaşayacağının garantisi yok.

Arkadaşım annemi sevemiyorum demişsinya işte orda koptum ağlayarak yazıyorum bu msj. Kendi çocuklarım geldi hemen gözümün önüne bı anne için ne kadar acı bişey kadın bunu duysa kahrolur inan ben sizin özelinizi bilemem karşıdan akıl vermek kolay ama yinede hiç bir anne bunu haketmez yapma unut gitsin inan evlenince dahada iyi anlarsın onun kıymetini...Ondan çoook uzaktayım çok özledim annemi yanında kendimi güvende hissettiğim tek insan keşke yanında olsam offff... Nolur yanındayken kıymetini bil git sarıl ona emin ol yerinde olmak isteyen çok insan var....

ılk sayfadakı yazılarınızı okudum sadece ve yasınızın cok kucuk oldugunu dusunuyorum.annemı artık sevemıyorum baslıgını gorunce ıcımden dedımkı kımbılır neler yaptı kadın kı kızcagız annesını sevmıyor?ama okuduktan sonra anladımkı cok kıncısınız.
sıze bır ornek vermek ıstıyorum kendı hayatımdan bızım karsı komsumuz benım yaslarımda bır bayan arkadas(eskı arkadas)annemde arabamızı ıstedı ehlıyet kursuna gıdıyordu hergun kendıne bır zemın hazırladı yok sole guzel kullanıyorum yok bole guzel kullanıyorum vs vs annemı bır sekılde ıkna ettı annem kımseyı kıramaz cok ıyı nıyetlıdır.neyse bız yola cıktık bunun ıyı araba kullanmayı bılen bır arkadası arabayı kullanırken yardımcı olucaktı buna, tenha bır yolda .arabada ben arkadası o annem ve ben varız annem bır yerde ındı cıcek toplamak ıcın buda dıreksıyona gectı meger hıc bılmıyormus kullanmayı gectıgı an arabayı carptı surturdu baya ama o an ben arabaya bısey oldu dıye dusunmedım,neyse eve geldık aradan cok gecmedı baska bır komsumuz arabamıza bırısı carpmıs cızılmıs dedı,gıttım baktım baya bı cızılmıs,sonra bu sahıs geldı ogune kadar hergun gorustugumuz bır sahıstı,ben dedım kı ..... az once fılanca amca geldı araba cızılmıs dedı bende gıttım baktım baya bı cızılmıs sen bunun farkındasın ama hıcbısey yokmus gıbı davranıyorsun,bak arkadasım benım amacım sen sadece hatanı bıl ve hıcbısey yokmus gıbı davranma!olayın maddıyatında falan degılım ben(cok zengınız ya)cahıllık ıste cok sacmalamısım ozamanlar 22 felandım galıbaherneyse bu ınkar ettı cırkeflestı bana ıftıra atıyosun falan dedı annme olayı anlattım ama kadın ole bır kadın kı ole bır duygu somurusu yapıyor oyle bır yalaka ole bır yalancı mahruk kı annem bı sure acaba mı dedı sankı yanı baskasımı cızdı acaba dıye dusunmeye basladı kı ben olaydan emınım anneme ozamanlar ınanılmaz kızdım.bu kısı herkeze benım ona ıftıra attıgımı soyluyormus hem suclu hem guclu ben o sahısla kavga ettım annem ona yuzverdıgı ıcın benım evımde bana artıstlık yaptı yuzsuz yuzsuz evıme geldı anneme yalakalıklar yapıyordu bende dayanamadım konuyu actım once sakınce konustum neden herkeze yalan soluyorsun ınkar edıyosun o yanındakı arkadasınıda getır bakalım o nedıcek oda bılıyor senın carptıgını hatta sana ..... sen hıc kullanamıyorsun bırak arabayı yazık olucak yoksa demıstı senın o surtturmenden sonra dedım bu ınkar ettı hemde ole bole degıl ole bır saskın ıfadeler kullanıyor kendını melek gosterıyorkı anlatamamsonrasında benkac kere annneme onunla konusma konusma dedım ama annem onunla hep konusmaya devam ettı anneme cooooooooooooooooooook kızdım cok soylendım ama senın gıbı annemı artık sevmıyorum dıcek kadarda kınlenmedımkusura bakma ama devede bıle bukadar kın yokturannene cok kzıgın olabılrısın ama sevmıyorum nedemek ya aklım almadı acıkcası:26:

Son düzenleme:
empatı kurarak cevaplıyorum ;asla ama asla ortada 3 yıllık kin duyulacak bir mevzu yok ortada .

evet o an ıtıbarıyle tanımadıgın yabancı bı erkegın yanında patavatsızca kurulan o cumleye

bozulurdum .ama ertesı gun gecerdı .yanı kin güdecek duruma getırmezdım .

arkadaslar komsular arasında boyle laubalıkler olabılıyor ,ama patavatsızlıktan ama samımıyetten

bi şekilde oluyor yanı .o kadın orada samımıyetten dolayı oyle bı patavatsızlık yapmıs

ama sızın namusunuza dil uzatacak bi cumle kurmamıs .

bu ne kın arkadasım ya ALLAH affedıyorda bızlere noluyor bole ya
sole bır laf vardır kardes kardeşi bıçaklar doner gene kucaklar
yanı anneye kardese bukadar eften puften konulardan dolayı kınlenen kusen ınsanları hıc anlamıyorum
yasın kac cok merak ettım bence kucuksun baya olgun bır ınsanın dusuncelerı bole olamaz

bence cok abartiyosun,gun gelecek cok pisman olcaksin ama cok gec olcak...annenin kiymetini bil..annesi rahmetli olanlar var,annelerini gormeyeler var hasret cekenler var,senin annen yaninda ama konusmuyosun cok ayip..ben neler vermezdim annemin yaninda olmak icin;;

Keşke 3 yıl önce konuyu açıp sorsaydın da boşuna için içini yemeseydi,kadına da onca dırdırı çektirmeseydin.

Empati kurdum,anneyim de ....tüm şartları taşıyarak cevap vereyim ki yok bişey bunda!

Bak sen bile kal geldi cevap veremedim demişsin eeee annenede gelmiştir bişeyler...

Hadi git öp anneni.

Son düzenleme:
Annesine zaman zaman kızmayan kimse yoktur herhalde. Sen çok hassas biri olabilirsin ama annen aynı hassas karaktere sahip olmayabilir. Senin birey olarak kendini savunmanı istiyor olabilir. Kendi ayaklarının üzerinde durmanı ve hakkını aramanı istiyor olabilir. Örnekleri çoğaltabilirim ama anneni en iyi sen tanırsın.
Bende çok kızdım zamanında anneme ama senin örneğinle karşılaştırdığımda benim yaşadıklarım çok daha ağırdı. Ancak benzeşen şeyler var. O yüzden az buçuk ne düşündüğünü tahmin edebiliyorum. Eğer ailen için çok fazla fedakarlık yapmış biriysen ve bu fedakarlıklarının karşılığını alamadığını düşünüyorsan ve sadece seni sevmeleri yetmiyorsa buna göre tavır al. Atıyorum annen sana nasıl davranıyorsa üçüncü kişilerle ilişkilerinizde sende benzer şekilde davran. Birde böyle dene.

Ne kinmiş yahu o öyle. . Namusuna dil uzatılmamış ayrıca. Evet bende bozulurdum belki samimi olmadığım birinin yanında ilişkilerinden duygularımdan bahsedilmesine ama gülüp geçerdim. Sırf benim hoşlanmadığım insanla ilişkisini sürdürüyor diye de ne anneme, ne başka bir arkadaşıma küsmek, olayı namusuna laf geldi diyerek dramatikleştirmek aklıma gelmezdi.

Sen sakamısın konu sahıbı
aradan 3yıl gecmıs sen halen o olaydasın
kadının oglunun yanında kız vurgun demesı dogru degıl
ama bas hata bence sende bırını sevıyorum dıye demeseydın keske
bı kız evladının annesı harıc baska bırıne fılanı sevıyorum dememelı
bence sonuc ya laf ısıtırsın yada dedıkodu olur haksızmıyım
hem bu kadar basıt bı olay ıcın annene kın beslemen cok yanlıs
aklını basına al
cennet annelerın ayakların altındadır

Konu baslıgını görünce gerçekten cok büyük bişi bekledim.
Nerde namusunuza dil uzatmıs okudum okudum bulamadım yani abartmışta abartmışsınız
belki kendnizce görüşmesin kessin ilişkisini dediniz ama annenizde olayda bişi görememiş demekki yoksa o KOSKOCAMAN ANNE ! bunlar halledilebilecek şeyler ne varki bunda ??
Cok kinci bi insansnınız anladıgım kadarıyla belki fazla yorum yaptım ama hiç sevmedm bu nefretinizi haddimi aşarak söyliyim . ALLAH KURTARSIN duygunuzdan ne diyim

bence hiç uzatılıp anneye küsülecek bir konu değil tamam o an için kızmış olabilirsin ama 3 yıldır sürdürmen yanlış.biz annelerimize neler yapıyoruz da onlar bize sırtını dönmüyor anne olunca anlarsın diyemicem çünkü çok gecikebilirsin bunun için

bence de allah kurtarsın arkadaşım, kinci olduğumu biliyorum ve bu hiç hoşuma gitmiyo, kimseye zarar değil bizzat bana zarar...

bence de allah kurtarsın arkadaşım, kinci olduğumu biliyorum ve bu hiç hoşuma gitmiyo, kimseye zarar değil bizzat bana zarar...

ya gerçekten bu kadar abartılacak bir durum kesinlikle değil kadın sana küfür etmemiş namusuna hiçbişey dememiş bile.bu olayı ben yaşamış olsaydım emin ol 3 sene değil 3 saat bile anneme küsmezdim.heleki bu olay için annemi kırmaya ağlatmaya hiç değmez,annemle konuşmamaya onun dertleşmemeye,ona sarılmamaya öpmemeye hiçbirşey hiçkimse için değmez.
yani sen bu olayı yaşarken ergenlikteysen anlarım ama normalde bunu yaşadıysan sana diyecek tek lafım ANNEM İÇİN CANIMI VERİRİM.
allahım annelik gibi o kutsal güzel duyguyu inşallah tüm isteyenlere ve banada yaşatır.

Sadece o kadinin patavatsizca ettigi laftan dolayi mi annene kirginsin yoksa annenin seni kizdiran baska davranislari da var mi?
Ama o laf benim kizima edilsin hele bir de asli yoksa iste o zaman o kanina haddini bildirirdim.

annemin beni kızdıran başka hiçbir davranışı yok.
ya bugün gene depresifliğim üstümdeydi, şimdi attığım başlıktan utandım, sevmeme falan yok orda affedemiyorum desem daha doğru olurdu, tabi ki çok seviyorum annemi o ağlayınca ne oldu ben de ağladım dayanamadım.. kin dönüp dolaşıp insanın gene kendisine zarar veriyor, bunun en canlı örneği benim. bunu törpülemek için elimden geleni yapıyorum yapıcam da.

namusa dil uzatmamış önce bunu kabul et...
sonra densiz bi kadınmış bide samimiyetten olsa gerek paldır küldür konuşmuş işte...
ama sende ki bu kin öfke nasıl bu seviyeye geldi hayretler içindeyim...

benim etrafımdada var böle patavatsızlar üzülmeyin canınızı sıktığınızla kalcanız anneler sorun etmiyor bunu o kadında bize hale girer pişkin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…