ARTIK BAŞARMALIYIM

Selam günlüğüm
Bu günkü sporlarım içime sinmedi ama hiç yoktanda iyidir
1000 ip atladım(500 sabah-500 akşam)
Jillian 5. Gün
Bu kadar.
İki günlük lapa diyetimide bitirdim başarıyla. Yarında oruç tutacağım inşaallah.
Yarın tartıda ne görecem acaba?
Hislerim vermedimi söylerken beynim " okadar uğraştın , kaçamak yapmadın, spor yaptın, vermek zorundasın diyor. Pofffff yarın ola, hayr ola.

Günaydın günlügüm.
56 kilo olmuşum.
- 800 gr.
Nedense sevinmedim bu sonuca.

Kaç g7OTE="PembeSima, post: 39510196, member: 657394"]Günaydın günlügüm.
56 kilo olmuşum.
- 800 gr.
Nedense sevinmedim bu sonuca.[/QUOTE]
Kac günde -800 oldu

Slm günlügüm,
Dün oructum.
Yemekten sonrada agirlik çöktü üstüme. Erkenden uyudum. Spor filan hiç bişey yapamadım.
Artık şunu sporu yapacagım, bunu yapacagım diye plan yapmıycam. Çünkü yapamadığım zaman üstümde yük gibi oluyor. Boş konuşmuş gibi hissediyorum kendimi. O yüzdeeeeen kendimi şartlandırmadan ne yaparsam kârıma diyerekten yapacagım sporumu.
Sabah güzel bi kahvaltı yaptım ve hâlâ açıkmadım.
Kahvaltım;
Yumurtalı yeşil fasulye kavurması
Kurtulmuş şeylere bayılırım. Kuru patlıcan,fasulye,domates
Bide peynir yedim.
Öğlen yogurt ve meyve yemeyi düşünüyorum.
Akşamı leblebi ve cevizle geçiştirecegim.
Sporumuda topluca akşam yazarım.
Akşam görüşürüüüüüzzz.

Kaç g7OTE="PembeSima, post: 39510196, member: 657394"]Günaydın günlügüm.
56 kilo olmuşum.
- 800 gr.
Nedense sevinmedim bu sonuca.
Kac günde -800 oldu[/QUOTE]
Slm.
Kusura bakma rabiacım gözümden kaçmış bu msjın. 1 haftada canım- 800 oldu. Ama bir haftanın son iki gününü lapa diyeti yapmıştım ki lapa yaptığımda zaten -500,600 gidiyordu. Artık neyse hayırlısı. Haftaya artı görmeyim yeter bana.

Günlügüüüüümmmm canım seni unuttum sanma
Lakin yazmaya yüzüm olacak şeyler yapmadım. Bir Kara Cumartesi daha yaşadım. İçimde bir boşluk yedikçe dolmadı. Soporda yapmadım. Ama çok şükür kendime gelmem uzun sürmedi. Emeklerimi ziyan ettin. Hedefime giden yolun geri başına geldim. Ama eskisi kadar kızmıyorum kendime, nefrette etmiyorum kendimden. Hatta düştügümde bukadar güçlü bir şekilde kalkabildigim için gurur duyuyorum kendimle. ( ne filozofmuşum ben ya)
Dediğim gibi acelem yok. Yol uzuuun ben kararlı.

Kac günde -800 oldu
Slm.
Kusura bakma rabiacım gözümden kaçmış bu msjın. 1 haftada canım- 800 oldu. Ama bir haftanın son iki gününü lapa diyeti yapmıştım ki lapa yaptığımda zaten -500,600 gidiyordu. Artık neyse hayırlısı. Haftaya artı görmeyim yeter bana.[/QUOTE]
Önemli değil canım ben bir keresinde cook dikkat etmeme rağmen iki haftada -800 olmuştum

Tebrikler cnm

Bu gün orucum. Canım hiç bişey yapmak istemiyor. Ama okadar çok yapmam gereken şey varki.

[QUOTEorucun eSima, post: 39578841, member: 657394"]Bu gün orucum. Canım hiç bişey yapmak istemiyor. Ama okadar çok yapmam gereken şey varki.[/QUOTE]
Bende orucum benimde canım bir şey yapmak istemiyor allahtan işimde yok

[QUOTEorucun eSima, post: 39578841, member: 657394"]Bu gün orucum. Canım hiç bişey yapmak istemiyor. Ama okadar çok yapmam gereken şey varki.
Bende orucum benimde canım bir şey yapmak istemiyor allahtan işimde yok[/QUOTE]
Allah kabul etsin canım senin orucunuda.
Bende hiç bi iş yapmadım zaten, yattım uyudum bi güzel.

Allah kabul etsin canım senin orucunuda.
Bende hiç bi iş yapmadım zaten, yattım uyudum bi güzel.
Ben uyuyamıyorum ya 6 uyudum 8 de kalktım cin gibi oldum yaa[/QUOTE]
Ooooo bende tam tersi
Bulduğu her fırsatta uyuyabilen biriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…