Kac günde -800 oldu[/QUOTE]Kaç g7OTE="PembeSima, post: 39510196, member: 657394"]Günaydın günlügüm.
56 kilo olmuşum.
- 800 gr.
Nedense sevinmedim bu sonuca.
Slm.Kac günde -800 oldu
Tebrikler cnmGünlügüüüüümmmm canım seni unuttum sanma
Lakin yazmaya yüzüm olacak şeyler yapmadım. Bir Kara Cumartesi daha yaşadım. İçimde bir boşluk yedikçe dolmadı. Soporda yapmadım. Ama çok şükür kendime gelmem uzun sürmedi. Emeklerimi ziyan ettin. Hedefime giden yolun geri başına geldim. Ama eskisi kadar kızmıyorum kendime, nefrette etmiyorum kendimden. Hatta düştügümde bukadar güçlü bir şekilde kalkabildigim için gurur duyuyorum kendimle. ( ne filozofmuşum ben ya)
Dediğim gibi acelem yok. Yol uzuuun ben kararlı.
Bende orucum benimde canım bir şey yapmak istemiyor allahtan işimde yok[/QUOTE][QUOTEorucun eSima, post: 39578841, member: 657394"]Bu gün orucum. Canım hiç bişey yapmak istemiyor. Ama okadar çok yapmam gereken şey varki.
Allah kabul etsin canım senin orucunuda.Bende orucum benimde canım bir şey yapmak istemiyor allahtan işimde yok
Ben uyuyamıyorum ya 6 uyudum 8 de kalktım cin gibi oldum yaa[/QUOTE]Allah kabul etsin canım senin orucunuda.
Bende hiç bi iş yapmadım zaten, yattım uyudum bi güzel.
Ooooo bende tam tersiBen uyuyamıyorum ya 6 uyudum 8 de kalktım cin gibi oldum yaa
salador dali resmidir bu çok beğenirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?