Baskılara bakıp karsına ilk çıkan biriyle evlenirsen cok üzülürsün. Bırak agzı olan konusuyor kim ne derse desin bir işe gir hem çevre edinirsin yeni insanlarla tanısırsın.herkeze merhaba 25 yaşındayım okumadım liseyi bitirdim açıktan bitirdim onun dışında çalışmadım bir yerde maddi durumumuz kötü değildi.ben çalışmadım tembel biri değilim evde her işi yapan güçlü çalışkan biriyim
bekarım 3 yıl birini sevdm oda beni internetten tanıştık annem istemedi diye ayrıldım.
hep birileri isterdi beni dış görünüş olarak beğenemedim kimseyi babamın baskılarından bıktım
işte pazara git seni görsün millet felan kendim gezerim düğünlere giderim
çalış diyenler olabilir bu yaşa kadar çalışmadım bu yaştan sonra çalışınca burda insanlar laf yapar diye korkuyorum
artık herhangi biri çıksa tamam dicem evlenmek için çok sıkıldım çevremden ailemden
neden evlenemedim diyorum çevremde herkezin hem dış görünüş olarak hem karekter olarak beğendiği biriyim
okumadım ama kendimi geliştirdim bir çok alanda kitapta okudum film de izledim
yaşlı insanla arkadaş olurum çocukla çocuk olurum
uzun oldu kusura bakmayın dertlendim
25 yaşındayımYaşınız kaç bu kadar dert etmeyin, güzel şeyler hiç ummadığınız zamanda olur.
okul kavramını fark ettiğimde çok geçti ama çabalasam okucağımı biliyordumBen senin yerine olsam evleneyim diye degil de universiteye gideyim diye dusunurdum.
Universite sadece skici dersler degildir, yeni insanlar yeni bir bakis acisi ve hayatini kendin cizme sansidir..
benim ailem benim istediğim kişiyi kabul etmez bende zaten sevgiye aşka inancımı kaybettim duygularımı sattım diyebilirimBaskılara bakıp karsına ilk çıkan biriyle evlenirsen cok üzülürsün. Bırak agzı olan konusuyor kim ne derse desin bir işe gir hem çevre edinirsin yeni insanlarla tanısırsın.
evet öyle çocukken hareketli neşeli bir çocuktumŞimdi evlen diye baskısı var üzerinde
Kadın kimliğine yapılan baskı daha fazla değil mi?
yazım hatasıÖncelikle "herkez" değil "herkes", "karekter" değil "karakter".
Oh yazdım rahatladım!
Bir de "Kısmet be bacım!".
okul kavramını fark ettiğimde çok geçti ama çabalasam okucağımı biliyordum
şimdi okumaya kalksam çevrem dicek evde kaldı okumaya gitti
çalışşsam evde kaldı zavallı dicekler
Sanki benzer cevre ve hayata sahibimiz ama ben senin yerinde olsam cevre ne diyecek dusuncesiyle okumak yerine evlenmeyi dusunmezdim cevrenin ne dedigini degilde ne istedigini onemse benceokul kavramını fark ettiğimde çok geçti ama çabalasam okucağımı biliyordum
şimdi okumaya kalksam çevrem dicek evde kaldı okumaya gitti
çalışşsam evde kaldı zavallı dicekler
Valla ben de inanmazdım ama varmış. Özellikle kendi evliliğimi düşündükçe kesinlikle varmış.yazım hatası
kısmet kader bunlara da inanmıyom artık
Sanki benzer cevre ve hayata sahibimiz ama ben senin yerinde olsam cevre ne diyecek dusuncesiyle okumak yerine evlenmeyi dusunmezdim cevrenin ne dedigini degilde ne istedigini onemse bence
Bende liseyi aciktan okudum universiteyede gitmek isterdim ama babamdan dolayi gidemedim calismak iatedim istedim ama babamdan dolayi calisamadim
Aslinda calismak degil calismamak acizliktir(kisi calismamak istwyebilir ona saygim var ama calisan insani aciz giren zihniywte saygi duymuyorum) evet belki belli bi yastan sonra calismak sorumluluk almak agir gelebilir ama hayatimizi hep basklati ne der diye idame ettirirsek biz mutsuz sonu yasadigimizda cevremiz sonradanda mutsuz sonu kendi tercih etti diyecek
Cevrenin diyecekleri bitip tukenmez imkanin varsa cevren icin degil kendin icin yasa[/QUOTE
haklısnız çalış diye pek baskı yapılmadı annem benle vakit geçirmekten gezmekten alışveriş yapmaktan çok mutluydu
iyiki kız çocuğum var hep kız çocuğum olsun der
diğer kız kardeşim ortaokul bitince liseyi üniversiteyi hep şehir dışında okudu
hep benden güç aldı ben uzak bir yere gidersem annem yapamaz derdim
ben hep ailemi düşündüm galiba kendim için bir şey yapmadım
ama haklarınıda yemek istemem her dediğim şeye sahip oldum
çok güzel dediniz tavsiyeniz için teşekkür ederimValla ben de inanmazdım ama varmış. Özellikle kendi evliliğimi düşündükçe kesinlikle varmış.
Hayırlısı dedikçe hayırlısı olacaktır.
Bunun için üzme kendini.
Hayat senin ellerinde olduğu kadar senin ellerinde de değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?