canım suan hastalığın piskolojisinden çok kırılgansın hassassın babana kızıyosun ama sağlığın daha önemli hiç bişeyi kimseyi düşünme sağlığın için doktorun dediklerine uymaya çalış.malesef bazı insanlar hastalıklara hiç inanmıyo hiç önemsemiyor sadece kendi başlarına gelince anlıyorlar:/ benimde tsh yüksekliği var bunun için özel yemen gereken bişeyler söyledimi doktorun canım yada yememen
Annem de çok üzgün olayın gerisini anlatamadım zaten babama sen kızımın rahatsızlığıyla dalga geçemezsin dedi..Annenle paylaştın mı? Okuyor musun?
Çalışırsan ne istersen yaparsın, alırsın.
Umarım öyle olur çok teşekkür ederim... Allah kimseye vermesinBi tanıdığımın kızıda çölyak hastasıydı 1yıl tedavi sonucunda atlattı. Merak etme canım geçr. biorezonans tedaviside gördü çok faydasını gördüğünü söylemişti. Geçmiş olsun
Benim babam böyle olamaz. Geçmişi bilmediğiniz için tabi yazabilirsiniz bu tarz şeyler..Fazla abartmissiniz sanki,üzüntüden olsa gerek. Çok geçmiş olsun bu arada. Bir çok baba böyle,bana çok da kin tutulacak bir sorun yok gibi geldi.
yasaksa yemiceksin canım şeker aslında hiç kimsenin yememesi gereken bişey kendini sev ilk önce vucudumuz bize rabbimizin emaneti iyi bakmak zorundayız yasaksa yeme hiçde kafana takma.benim tsh 7 çıkıyo ilaç kullanıyorum eutrox isimli ilacı düzenli kullanınca normale düşüyo.benm birde prrolaktin yüksekliğim var şuan onunlada uğraşıyorumTSH ne kadar sizin ??
Benim ilacım var onu kullanmaya başladım işte.. Bilmiyorum. Gerçekten çok sorunlarla boğuşuyorum.. Çok hassasım. Bana şuan şeker de yasak.. yani şuan ben napıcam anlamadım kafayı yicem
yasaksa yemiceksin canım şeker aslında hiç kimsenin yememesi gereken bişey kendini sev ilk önce vucudumuz bize rabbimizin emaneti iyi bakmak zorundayız yasaksa yeme hiçde kafana takma.benim tsh 7 çıkıyo ilaç kullanıyorum eutrox isimli ilacı düzenli kullanınca normale düşüyo.benm birde prrolaktin yüksekliğim var şuan onunlada uğraşıyorum
Evet farkettim canım iyi okuduysan kist bahanem oldu kan tahlilinde. bu hemen her tahlilde çıkan bişey değil. Doktorum bana yaptırdı gerek gördü demekki. Çölyak değilim. Gluten hassasiyetim var. TAHIL VE BUĞDAY hayatımda olmicak. Sdece glutensiz un ve mısır unu. Şuan sinirimin de öfkeminde araştırırsanız dediğim hastalıkları o zaman anlarsınızGecmıs olsun oncelıkle.benım merak ettıgım bu yasına kadar hıc rahatsızlık vermedı mı de yenı gıttın doktora?cokyak hakkında cok detaylı bılgım yok ama tsh deyınce dıkkatımı cektı.baban genel anlamda sorumsuz sanırım.tepkısı ona gorr normal.ama sen onceden berı kınlısın kı babana karsı bu olaylar erezyon yapıyor sende.bazı ınsanlar degısmez,sen de bundan ders al oku da kendı hayatını kur.
Benim babam böyle olamaz. Geçmişi bilmediğiniz için tabi yazabilirsiniz bu tarz şeyler..
Ama ben asla kabul etmiyorum. Baba ' babalığını yapmicaksa ÇOCUKTA yapmicak. Minnet ettiren adam şerefsizdir gözümde..
Konu babam değildir. Konu benim rahatsızlığının derdi.. Ayrıca küçük yasta 5 yıl babasını görmeyen bir kız çocuğu için bu tepki normal bile baba sevgisi çok tadamadim . bilmediginiz konular hakkında yaşını olgunluğunu tepkimi yargılamanın. Ben daha 22 yaşındayım ve sorunlari her daim olan bir kızım. Bu 3 rahatsızlık agir geldi çünkü şuan hayatımda sut yoğurt peynir zeytin 4yemek kaşığı sebze yemeği yumurta büyüklüğünde et ve şekersiz açık çaydan başka bir şey yok. Ben arkadaşlarımla yemeğe gidemicem. Topluma giremicem (yemekli) taze skma meyve sulari harici mesrubatlar ve tatli olan sekerli hersey yasak.insulin direncinden dolayi.bunu anlayamaz yaşamayan , bende anlayamazsiniz. Gercekten ne hastalıklar oldugunun gayet farkindayim ama benim dersim yeme içme degil. Ben ilgisizlik, sorumsuzluk ve normal insanlar gibi cani istediğinde dostu arkadaşı ile hadi birşeyler içelim sunu yiyelim yapamicam. Bu bi psikolojik durum olmaya başladı. Çünkü gercekten sıkıntı cekiyorum. Eğer çocuğunuz da da gorurseniz olurda başka yakınının veya kendinizde o zaman tekrar bana bu dediklerinizi yazın alkislicam siziHayatta ne hastalıklar var ,ne anasız babasız çocuklar var sizin tepkiniz fazla olmuş ..22 yaş olgunluğu değil bence bu ..Tarifi ,çözümü olmayan rahatsızlıklar değil ki bunlar ..Biraz pozitif olmaya gayret edin ..Hastalıklarin ikisi anneannemde genç kızlığından beri var ..65 yaşında benden dinç yani ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?