• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık başlı başına sorun oldum.. :(

Canım bence iyi tarafından bak, şöyle düşün. Bu teşhis konulmasaydı sen hep sebeini bilmediğin bedebsel sıkıntılarla boğuşacaktın. ama şimdi sebebini biliyorsun, ve yasak besinleri yemeyi kesersen bütün şilayetlerin düzelecek. hem glüten yemeyrek, un, şeker vb şeyler yemeyerek aşırı sağlıklı besleniyor olacaksın. amerikada sağlıklı yaşam tutkunu züppe gençler arasında bir glütensiz beslenm modası var. sen bu perhize ister istemez uymak zorundasın ama bunun hastalığının tedavisi olması yanında çok güzel etkileri de olacak. mesela fit bir vücut, mesela pürüzsüz bir cilt. ve de hastalığın düzelmesi mümkünmüş, bir süre sonra. bence bunu bir fırsat olarak gör. babanı tanımadığım için ne desem bilemedim ama kendine, kendi mutluluğuna odaklanmaya çalışırsan daha iyi olacaktır :)

Bnmde tsh 8 di 5 oldu ... 5 hali ile ilaç verdi.. Forumlarda gördüm 80 bile varmş...
doğrudur ilaç çok işe yarıyo ama düşürüyor sen kilolumusun normalde tsh yüksek olanlar kilolu oluröus ama ben zayıfım bende farklı tepkiler vermiş : )

ben çölyaklıyım hiç hastalık olarak görmüyorum ,alerji .alıştım hiç zorlamıyor beni. glutensiz ürünler çok pahalı ve tutturmak zor.zaten hamur işi iyi bişey değil. bak insülin direncin de varmış frenler seni. mısır unlu ekmekler yersin. yulaftan bişeyler yaparsın. baban da kötü bi adam değil ki, neler demişsin sesini çıkarmamış.her şey yoluna girer. kendini hasta psikolojisine sokma.

Annem de çok üzgün olayın gerisini anlatamadım zaten babama sen kızımın rahatsızlığıyla dalga geçemezsin dedi..
Vs öyle tartışma oldu..
Okuyorum , çalışma imkanım sıfır.. Ama işte artık napcam bilmiyorum bi şekilde allah bir kapı açar inş..
Neden sıfır? Benim kuzenim bankacılık okuyor. Hafta sonları part time çalışıyor, çok zoruna gidiyorsa sende çalışıp ihtiyaçlarını karşılarsın.

Canım bence iyi tarafından bak, şöyle düşün. Bu teşhis konulmasaydı sen hep sebeini bilmediğin bedebsel sıkıntılarla boğuşacaktın. ama şimdi sebebini biliyorsun, ve yasak besinleri yemeyi kesersen bütün şilayetlerin düzelecek. hem glüten yemeyrek, un, şeker vb şeyler yemeyerek aşırı sağlıklı besleniyor olacaksın. amerikada sağlıklı yaşam tutkunu züppe gençler arasında bir glütensiz beslenm modası var. sen bu perhize ister istemez uymak zorundasın ama bunun hastalığının tedavisi olması yanında çok güzel etkileri de olacak. mesela fit bir vücut, mesela pürüzsüz bir cilt. ve de hastalığın düzelmesi mümkünmüş, bir süre sonra. bence bunu bir fırsat olarak gör. babanı tanımadığım için ne desem bilemedim ama kendine, kendi mutluluğuna odaklanmaya çalışırsan daha iyi olacaktır :)
Sizin yorumunuz ve uslubunuz için çok tesekkur ederim. Bana çok güzel moral oldunuz sahiden, bir an cidden doğru bunlar dedim.. Çok tesekkur ederim o kadar güzel yazdiniz ki allah razi olsun. Benim ihtiyacım bu sözleri. Buydu iste.. Yoksa yargılanmak vs değildi. Gercekten bana çok güzel motive oldunuz. :))))))

Neden sıfır? Benim kuzenim bankacılık okuyor. Hafta sonları part time çalışıyor, çok zoruna gidiyorsa sende çalışıp ihtiyaçlarını karşılarsın.
Senin kuzenin o. Ben benim. Benim durumum yok değil. Ama benim kendi ihtiyaçların harici bu masraflar agir geldi. Glutensiz yiyecek fiyatlarından haberiniz yok sanırım. Ayrıca ben çok is buldum . ama babam annem asla izin vermiyor. Kendi mesleğim harici çalışamayacağımı söylüyorlar. Benim skintim zaten para filan değil belirttiğim derdim, hastalıkların üst üste gelmesi yoksa babamın annemin yaptiklari artik umrumda değil allah razi olsun annem hep yanımda destek. Babam yapmasada olur artik 2 gündür takmamaya karar verdim. Ben minnet etmem kimseye gerekirse alman yoksa param yemem aç kalirim yinede soylemem. Gocunmamda.. Umarım anlasilmisimdir

doğrudur ilaç çok işe yarıyo ama düşürüyor sen kilolumusun normalde tsh yüksek olanlar kilolu oluröus ama ben zayıfım bende farklı tepkiler vermiş : )
Boyum 170 kilom 73 öyle abartılı kilom yk. Ben hep incecik olduğum için birden boyle rakam görünce benim için obezitelik sayılır. Allaha sukur 2. Günüm ve adet olmuyoken 4aydir hormon sebebiyle hap hemen fayda gösterdi bugün adet oldum :)) ise yaradığını gördükçe seviniyorum. İste umarım kilolarda gidecek

Senin kuzenin o. Ben benim. Benim durumum yok değil. Ama benim kendi ihtiyaçların harici bu masraflar agir geldi. Glutensiz yiyecek fiyatlarından haberiniz yok sanırım. Ayrıca ben çok is buldum . ama babam annem asla izin vermiyor. Kendi mesleğim harici çalışamayacağımı söylüyorlar. Benim skintim zaten para filan değil belirttiğim derdim, hastalıkların üst üste gelmesi yoksa babamın annemin yaptiklari artik umrumda değil allah razi olsun annem hep yanımda destek. Babam yapmasada olur artik 2 gündür takmamaya karar verdim. Ben minnet etmem kimseye gerekirse alman yoksa param yemem aç kalirim yinede soylemem. Gocunmamda.. Umarım anlasilmisimdir
Valla anlaşılmasan da umrumda olmaz, sana örnek verdim, illa ki sen sensin.
Kolay gelsin o zaman

Sana kimse yardımcı olamaz..
Ciddi söylüyorum sana bir üye hayata pozitif bak dedi diye kadına resmen beddua etmişsin..
Ne kadar ayıp bir şey ya, sen bu negatifliğin ile asla mutlu olamazsın..
Bu kk daha neler görecek acaba..
Acilen bir psikatriye git..

Benim babam böyle olamaz. Geçmişi bilmediğiniz için tabi yazabilirsiniz bu tarz şeyler..
Ama ben asla kabul etmiyorum. Baba ' babalığını yapmicaksa ÇOCUKTA yapmicak. Minnet ettiren adam şerefsizdir gözümde..
Fazla fevrisin.Ne olursa olsun bu kadar atarlanman yanlış.

Boyum 170 kilom 73 öyle abartılı kilom yk. Ben hep incecik olduğum için birden boyle rakam görünce benim için obezitelik sayılır. Allaha sukur 2. Günüm ve adet olmuyoken 4aydir hormon sebebiyle hap hemen fayda gösterdi bugün adet oldum :)) ise yaradığını gördükçe seviniyorum. İste umarım kilolarda gidecek
15 gün kullanınca düşürmüştü benimkinide ama benim prolaktinim malesef ilacı bırakınca tekrr cıkıyo ve yine düzensizlik yapıyor: ( inşallah senin tamamen düzelir

Sana kimse yardımcı olamaz..
Ciddi söylüyorum sana bir üye hayata pozitif bak dedi diye kadına resmen beddua etmişsin..
Ne kadar ayıp bir şey ya, sen bu negatifliğin ile asla mutlu olamazsın..
Bu kk daha neler görecek acaba..
Acilen bir psikatriye git..
Ne diyorsun sen ya, ne bedduasi ne sacmaliyorsun bence akil hastalıklarına yafa nöroloji te bir görün beynin ters algılıyor. Empati kurmasını istemek ne zamandır beddua oldu. Sacmalamissin cümlelerini seçerek kullan. Benim nereye gidip gitmeyeceğime sen karar veremezsin. Sana bu hakki vermiyorum. Ben zaten yardımcı olabileceginiz için değil ayni durumu yasayan vardır umut olur diye yazdım ki kendini bilmezlik yapip konu harici duruma bilmeden yorum yapan sizsiniz.ben sizden bunu mu istedim. Kk bu zamana kadar neler görmüş birşey olmaz . ben negatif biri olsam daha bi üst mesajlarda birine tesekkur ettim. Ve çokta güzel konuştum. Niye ona demedim? Bu iste bi çelişki olurdu değil mi? Eğer rahatsız olduguysa o bayan yazsaydi amenna ben ozrun kiralinida dilerim. Ama sen yada baskasi karışamaz. Bir daha uslubunuza dikkat edin.

Geçmiş olsun arkadaşım sorunsuz hayat yokki:KK43:biraz sakin olmayı dene

Bu arada yazım yanlısı yaptığım yerlerde kbkmayin. Tel otomatik klavyeden dolayı cümleleri değiştirebiliyor. Hızlı yazdigimdan her cumlemi takip edemiyorum. O yüzden türkçe ozurlusu filan degilim

Ne diyorsun sen ya, ne bedduasi ne sacmaliyorsun bence akil hastalıklarına yafa nöroloji te bir görün beynin ters algılıyor. Empati kurmasını istemek ne zamandır beddua oldu. Sacmalamissin cümlelerini seçerek kullan. Benim nereye gidip gitmeyeceğime sen karar veremezsin. Sana bu hakki vermiyorum. Ben zaten yardımcı olabileceginiz için değil ayni durumu yasayan vardır umut olur diye yazdım ki kendini bilmezlik yapip konu harici duruma bilmeden yorum yapan sizsiniz.ben sizden bunu mu istedim. Kk bu zamana kadar neler görmüş birşey olmaz . ben negatif biri olsam daha bi üst mesajlarda birine tesekkur ettim. Ve çokta güzel konuştum. Niye ona demedim? Bu iste bi çelişki olurdu değil mi? Eğer rahatsız olduguysa o bayan yazsaydi amenna ben ozrun kiralinida dilerim. Ama sen yada baskasi karışamaz. Bir daha uslubunuza dikkat edin.
etmezsem ne olacak? Ergen ergen konuşmayın..
Neyse sen aşırı negatif bir kızsın
Senle yaşayana Allah yardım etsin..

Öncelikle geçmiş olsun
Fakat babanızı yatak döşek ol suratına bakmıcam lafı çok ağır olmuş
zor yaşadığınız şeyler ama kendi mutsuzluğunuzu ailenize mal etmeyin,cahil demişsiniz işte
o televizyonda gördüğümüz bilinçli cool anne babalar yok yani kimse de herkesin ailesiyle mutlaka problemleri oluyor.
yine de şükredin her zaman,derdi veren Allah dermanını da veriyor mutlaka,Allah yardımcın olsun.

etmezsem ne olacak? Ergen ergen konuşmayın..
Neyse sen aşırı negatif bir kızsın
Senle yaşayana Allah yardım etsin..
Seninle yaşayanlara da allah beyin ihsan etsin hala anlamada zorlaniyorsun. Yaw he he ya boyle devam edersen cidden sinirlenicem daha fazla sus yazma senden birşey istemiyorum. Olayi cozdum ve şuan hayatım gayet güzel senin o parlak zekana ihtiyacim kalmadi

Back
X