Merhabalar o kadar sıkıntıdayım ki.. 22 yaşındayım bekarım.. Regl düzensizliğim için gittiğim doktor da gormon tahlili sonucundan sonra başladı herşey..
TSH yüksekliğinden dolayı dahiliye ye gittim..
Ve doktorumuz sağolsun o kadar tatlı ve başarılı bir doktor ki, benimle çok güzel ilgilendi..
Çok geniş bir tahlil yaptırdı bana. Herşeye bakıldı..
Ve sonucu GUATR , İNSÜLİN DİRENCİ , GLUTEN RAHATSIZLIĞI ( tam çölyak değilim ) ama vücudum buğday ve tahıl vb tanımıyo..Öğütmüyor.
Bunların pskolojisini 2 gündür atamıyorum.. Eve geldiğimde babama un alcaz artık dedim glutensiz dememe kalmadan bana ne unuymuş ehh geçer dedi . Takmadı beni sorsanız hastalıklarımı bilmiyor.. İlgili değil hiç.. Birazcıkta geri kafalılık var. İnanın ağrıma gitti zaten pskolojim çok bozukken öyle yapması iyice kanadımı kırdı.. Öfkelendim. Ve elimi sıktım kalktım sen varya dedim ... çıkarken kapıya vurdum yatak döşek ol suratına bakmicam diye oda dan çıktım.. Konuşmuyorum. Görmek dahi istemiyorum..
İlaçlarımı aldık. Doktor yasak listesi vs beslenme şeklimi söyledi. İnanın bugun yemek yemedım . çünkü herşey yasak neredeyse.. Param mı var sanki ben napiyimm gelirim olsa ben çalışsam zaten alırım ona söylemem. İhtiyacımı görürüm. Korka korka istiyorum ne istiyorsam.. Napıcam böyle nasıl geçecek hayat bilmiyorum ama dayanamıyorum artıkkk çok yoruldum çok.... 2 günde 20 yaş yaşlandım..... Baba bile demek istemiyorum o adama ama ben ondan bişey istemedim ki ilgi istiyorum ya bu hastalık ne olursa olsun bi sorrrr ya ne oldu o ne neden dee un ne alaka de ... bıktımmmmmmmmmmmmm bıktımmmmmm ağlamaktan canım çıktı artık banada günah bu yaşıma kadar az çektim sanki hala hayatta bi huzurlu rahat değilim.. Yük gibi hissediyorum kendimi ..

yinede sağlamım ya şükürler olsun .. Ama işte böyle de hayat var ..