- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bilmiyorumBir şekilde sizden intikam almış olabilir mi bir durumdan dolayı sorunlarınızı bilmiyorum ama. Kendinizi özellikle kötü hissedin diye..
evet bende bana bunu yapan insanlardan tiksiniyorumİnsanların hastalığını ve buna bağlı olarak yaşayamadığı duyguları yüzlerine vuran insanlardan tiksiniyorum.
açıkçası bilemiyorum benim aklıma bu geldi..bilmiyorum
eşimi bu kadar gaddar düşünemiyorum
sorunlarımız eşimin ailesi oldu genelde
bana benim eniştem var onunla konuştuğunu (samimiler)açıkçası bilemiyorum benim aklıma bu geldi..
evet bende bana bunu yapan insanlardan tiksiniyorum
mesela görümcelerimden
karnımı tutup dua okuyanlardan
nisbet yapan kv den ve
beni anlamayan eşimden
bana benim eniştem var onunla konuştuğunu (samimiler)Hiç üzülme canım hastalık da Allahtan her yaşadığımız rabbimizin izniyle oluyor. Eşinin yaptığına anlam veremedim çünkü bir anda hissizleşmiş adam..
Aklıma tek gelen üzerinde psikolojik baskı kurup kendini eksik hissetmene neden olmaktı.
anlıyorum bu çok kötü gelir insana senin bir şeyi anlatırken dilinde tüy biter ama başkası diyince hemen bir faaliyet olur kötü bir şey bu. ama eşiniz neden böyle davranıyor orasını anlayamambana benim eniştem var onunla konuştuğunu (samimiler)
ve çocuk konusunun hassas olduğunu
ikimizde sinirli insanlar olduğumuz için bunu törpülememiz gerektiğini
bundan dolayı ne bana ne bebeğe zarar vermek istemediğini söyledi ama
ben bunu zaten 2 yıldır kendisine anlatıyordum
yani bir başkası anlatınca mı etkili oldu
bana benim eniştem var onunla konuştuğunu (samimiler)
ve çocuk konusunun hassas olduğunu
ikimizde sinirli insanlar olduğumuz için bunu törpülememiz gerektiğini
bundan dolayı ne bana ne bebeğe zarar vermek istemediğini söyledi ama
ben bunu zaten 2 yıldır kendisine anlatıyordum
yani bir başkası anlatınca mı etkili oldu
sebebi buymuş bunu söyledi banaanlıyorum bu çok kötü gelir insana senin bir şeyi anlatırken dilinde tüy biter ama başkası diyince hemen bir faaliyet olur kötü bir şey bu. ama eşiniz neden böyle davranıyor orasını anlayamam
yok zaten ben anne olmayı çok istesem dahiİnsanlar tuhaf gerçekten. Ortalık durulana kadar çocuk fikri sizin için uygun görünmüyor. Çocuk tek tarafın istemesiyle olacak birşey değil. Aranız daha da kötüye doğru gider mazallah
bir terapiye falan gitseniz aslındasebebi buymuş bunu söyledi bana
hem benim yeğeni mi hem kendi yeğenini
aklını kaybedecek şekilde seviyor bende anlamadım
ne içinbir terapiye falan gitseniz aslında
sağolsun ailesi ve aile tarafı o kadar baskıcıydı kisenin hastalıgından dolayı bebek fikrini düşünmemen nasıl eşinin içindekı babalık duygusunu öldürmüş??
sen demedınmı o sürecte ya birincisi bu benım verecegım karar ıkıncısı şuanda bebek ıcın uygun dönem degıl hastalıgımdan ötürü..bu konuda neden üzerime gelıyosunuz diye..
resmen sacmalamışlar,
bukadar gereksız yere bır ınsanın kalbının kırıldıgını görmedım
evlilik terapisinene için
aslında ayrı ayrı gittik terapiste
en son eşim beraber gitmek istemediğini söylemişti banaevlilik terapisine
değişik bir durum. ayrı ayrı gitmişsiniz beraber gitseniz ne olacak ki belki daha etkili olurduen son eşim beraber gitmek istemediğini söylemişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?