- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
yahu sen daha 2 yillik evlisin niye diyorsun ki hastaligini? Onlarin bilmesine ne gerek var, suan yok planımız deyip lafi gecistirecektin niye agizlarina malzeme verdiniz ki sağlığınızla ilgili? Hani bir 10 yil geçer bahane kalmaz da o zaman belki dicem ama siz cok yenisiniz.ben mesela önceden şoka girip cevap veremiyordum
Görümcem bir misafir geldiğinde ahhh benimde yengemin çocuğu olmuyor dediğinde
Şoka girip birşeyler söyleyemiyordum malesef
evet evliliğimizin tecrübesizliği yeni yeni gidiyor inanınEvlilik oturmadan. Evliliği idrak edemeyip ailesi ve sizle olan ilişkisindeki dengeyi kuramayan adama ne bebegi ne cocugu.
Otursun bi düşünsün eşiniz neden bu haldesiniz.
Hastalıgınızı anımsıyamadım şuan. Size destek olması gerekirken Köstek olmuştu.
Uzum bir süre daha cocuk yapmayı düşünmeyin bencede bu adamla.
Hala kendisi cocuk .
Ailesinede gelicek olursa. Sevişemiyoruz ikimizde cok yorgunuz diyin utansınlar.
Çocuk sormakda cok ayıp.Benim yatak odamdan sanane.
evet nasıl bu hale geldim bende bilemedimSana çok psikolojik şiddet uygulamislar.çok taviz vermişsin maalesef. Bundan sonra kimseye kendini ezdirme sana laf sokan olursa saçma sapan da olsa bi cevap ver.eşinin değiştiğini gören ksdar da tam anlamıyla yani çocuk düşünme.
evet biz inanın en son ailesi gittikten sonra evli bir çift olabildikeşin belki de evliliği yeni yeni anlıyordur. önceden o ailesiyle evliydi. ve seni anlayamıyordu. şimdi sana ve evliliğinize alışma sürecinde olabilir.
eğer sen istiyorsan doğur, istemiyorsan doğurma.
eğer seni daha iyi hissettirecekse eşin ve ailesi yüzünden yaşadığın hisleri ona da yaşat ki "ben bu kadar gaddar mıydım, odun muydum" diye düşünsün ve üzülsün.
valla ben bile aklıma geldikçe eşine sinir oluyorum.
Ben esinin ben cocuk istiyorum demeni bekledigini dusunuyorum.oyle yorumladim.
Sizden intikam aliyor acik ve net
daha bir çok baskı vardı ama belkide hasta olduğum için en çok etkileyen beni buydusıze yapılan psıkolojık baskı bana cok gaddarca geldı
cocuk konusu cook hassas bı konu
sızın konunuzla alakası yok ama dogum anında sag yumurtam alındı 38 cm kıstım varmıs yumurtamı komple almak zorunda kaldılar
dogumdan sonra esımın gerızekalı kuzenı hemen beklemeden bıtane daha yap nolur nolmaz dedı bana,bi sinirim oynadı yerınden...
gercekden can sıkıcı
senin hislerin, kırgınlığın gayet normal canım. eşin ve ailesi yüzünden yaşadıkların kolay değildi. bu yüzden kısa sürede atlatmanı bekleyemez kimse. kendine zaman ver. yavaş yavaş geçecek hepsi inşallah. eşin alttan alan, destek olan taraf olmalı.evet biz inanın en son ailesi gittikten sonra evli bir çift olabildik
onun öncesini çok iyi bilenlerden birisin grill
yani sana şunu söyleyeyim bizim karı koca ilişkimiz bile yeni yeni düzelmeye başladı
belki bunları göz önünde bulunduruyordur
ama ben galiba eski yaşadıklarımla bağdaştırınca
içinden çıkılmaz bir hal alıyor
bir yıldır nisbetin alasını yaşıyorumİnsanların düşüncesi değişebilir .Eşim istemezken ben isterdim şimdi eşim istiyor ben düşünmüyorum iyki de düşünmemişim evliliğim anca oturabildi.Hastalıktan dolayı panik yapmıştır.Doktor tmm deyince de akışına bırakıyordur.Rahat etmiştir içi.Böyle olur ne Zaman ben üsteledim çocuk olunca şöyle yaparız böyle yaparız diye hep ters tepti sustu.Şimdi o bahsediyor ben yorum yapmıyorum bile siz de sağlıklıysanız yapın çünkü yavaş yavaş istediğiniz olmasına eşiniz üzerinize gelmemesine rağmen düşünmeye başladığınıza göre bence Zaman'ı gelmiş biz 3 yıla doğru gidiyoruz bir de bu kadar stres yapmadım siz de fazla üzerine düşmeyin çünkü aynı nispetleri ben de gördüm ama çocuklu ve mutsuz olduklarını da biliyorum o yüzden yersiz nispetlere kulak tıkayın.
eşim çok değişti grill inansenin hislerin, kırgınlığın gayet normal canım. eşin ve ailesi yüzünden yaşadıkların kolay değildi. bu yüzden kısa sürede atlatmanı bekleyemez kimse. kendine zaman ver. yavaş yavaş geçecek hepsi inşallah. eşin alttan alan, destek olan taraf olmalı.
benim dışımda herkes konuşuyorOhooo siz ne yaptiniz 2 yillik evlilikte cocuk olmamasi cok normal ki. Bunca mevzusu gecmesine cok sasirdim. Biz de 2 yillik evliyiz, evet arada bir konusuruz ama bu kadar kv gorumce es bilmem ne eksenli konusmak ilginc.. görende 20 yıldır deniyorsunuz da olmuyor sanir.
işte çok yeniliğin acemiliğin sonucu söylendiyahu sen daha 2 yillik evlisin niye diyorsun ki hastaligini? Onlarin bilmesine ne gerek var, suan yok planımız deyip lafi gecistirecektin niye agizlarina malzeme verdiniz ki sağlığınızla ilgili? Hani bir 10 yil geçer bahane kalmaz da o zaman belki dicem ama siz cok yenisiniz.
bende tedirginliklerini hissedebiliyorumYuh 2 yılda çatlamışlar mı acaba! Ama art niyetten ziyade ilk defa iş ciddiye binmiş tırsmış olabilir eşin ciddi ciddi düşününce. Ve artık tıbbi bir sorun da kalmadığı için istiyorum deyip seni zorlamak istememiş olabilir. Art niyetli yaklaşma bence. Tam ailesi olayını atlattınız yeni bişey çıkmasın
ailesine kızgınım hemde çokSorun olmadığı için içi rahatlamış hepsi bu. Sorun var zannetmiş sıkıntı yapmış hadsizce sizi suçlamış içten içe sorun olmadığını duyuncada sıkıntısını atmış rahatlamış. ailesinin yaptıklarıda cabası tabi onlar zaten tuz biber oluyor. Onların etkisi olmasa şuan eşinize de bu kadar kırgın olmazdınız. Eşinize olan kırgınlığınızı ailesine olan kızgınlığınızdan ayırın önce zihninizde kalbinizde sonra da eşinize bu baskı yüzünden çok kırıldıpınızı anlatın sakin bi biçimde gönlünüzü alacaktır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?