Artık bazı şeyleri kaldıramıyorum, kırılıyorum...

bence artık srgulama analız yapma ve sakın kafana takma ıstedıgın gıbı yasa

ben mesela önceden şoka girip cevap veremiyordum
Görümcem bir misafir geldiğinde ahhh benimde yengemin çocuğu olmuyor dediğinde
Şoka girip birşeyler söyleyemiyordum malesef
yahu sen daha 2 yillik evlisin niye diyorsun ki hastaligini? Onlarin bilmesine ne gerek var, suan yok planımız deyip lafi gecistirecektin niye agizlarina malzeme verdiniz ki sağlığınızla ilgili? Hani bir 10 yil geçer bahane kalmaz da o zaman belki dicem ama siz cok yenisiniz.

Yorulmuş bence adam ondandır.Susmuş artık.Ve bence yapılanlar nispet olmayabilir.Siz çocuk istememe fikrine odaklandığınızdan öyle algılamış olabilirsiniz

Yuh 2 yılda çatlamışlar mı acaba! Ama art niyetten ziyade ilk defa iş ciddiye binmiş tırsmış olabilir eşin ciddi ciddi düşününce. Ve artık tıbbi bir sorun da kalmadığı için istiyorum deyip seni zorlamak istememiş olabilir. Art niyetli yaklaşma bence. Tam ailesi olayını atlattınız yeni bişey çıkmasın

Ulasilamayan her sey cezbedicidir. Bunun intikamla ya da sizin kendinizi kotu hissettirilmeye cabalanmasiyla ilgili oldugunu sanmiyorum. O an cocuk yapabilecek durumda degildiniz, olmaz dendikce ilgi cekti... O kadar. Bitine yapma dersen inadina yapar, neden? Cunku yapilamayacak seyler hep yapilmak istenir, hadi yap dendiginde yapilmaz ama...

Ne kadar gaddar bir eşin varmış nasıl dayandın bunlara iki yıl

Sorun olmadığı için içi rahatlamış hepsi bu. Sorun var zannetmiş sıkıntı yapmış hadsizce sizi suçlamış içten içe sorun olmadığını duyuncada sıkıntısını atmış rahatlamış. ailesinin yaptıklarıda cabası tabi onlar zaten tuz biber oluyor. Onların etkisi olmasa şuan eşinize de bu kadar kırgın olmazdınız. Eşinize olan kırgınlığınızı ailesine olan kızgınlığınızdan ayırın önce zihninizde kalbinizde sonra da eşinize bu baskı yüzünden çok kırıldıpınızı anlatın sakin bi biçimde gönlünüzü alacaktır inşallah

evet evliliğimizin tecrübesizliği yeni yeni gidiyor inanın
Biraz özel olacak ama biz karı koca ilişkisini bile tam manası ile yeni yeni yaşamaya başladık
Galiba artık eşim bu konuda büyüdü
Ailesine son aylarda çok rest çekti
Mesela kv bizden habersiz bizim eve misafir yolladığında aldı bir güzel ağzının payını
Eskiden olsa eşim annem yollamış yani nolacak bir günlük misafir derdi
Sırf annesine toz konmasın diye
Çok şükür ki anladı bazı şeyleri

evet nasıl bu hale geldim bende bilemedim
yok artık öyle eski ben
inanın resti çektim çok şükür daha mutluyuz eşimle
anası bacısıda umrumda değil

evet biz inanın en son ailesi gittikten sonra evli bir çift olabildik
onun öncesini çok iyi bilenlerden birisin grill
yani sana şunu söyleyeyim bizim karı koca ilişkimiz bile yeni yeni düzelmeye başladı
belki bunları göz önünde bulunduruyordur
ama ben galiba eski yaşadıklarımla bağdaştırınca
içinden çıkılmaz bir hal alıyor

daha bir çok baskı vardı ama belkide hasta olduğum için en çok etkileyen beni buydu
size geçmiş olsun
benimde yumurtalığımda kistim vardı alındı yumurtalığım halen duruyor
bunu bilseler herhalde davul tutup gezerlerdi
yada eşime yeni birini aramaya başlarlardı

senin hislerin, kırgınlığın gayet normal canım. eşin ve ailesi yüzünden yaşadıkların kolay değildi. bu yüzden kısa sürede atlatmanı bekleyemez kimse. kendine zaman ver. yavaş yavaş geçecek hepsi inşallah. eşin alttan alan, destek olan taraf olmalı.

bir yıldır nisbetin alasını yaşıyorum
şöyle diyeyim size bebeğin şampuanının bile fotoğrafı çekilip atılıyor
böyle şeyler beni gaza getiremez getirmedide zaten
belki eşimde olay ciddiye binince biraz korkmuş olabilir
benim evliliğimde de 2 yıl bitti
daha yeni yeni oturuyor bazı şeyler

eşim çok değişti grill inan
ben bile şaşırıyorum
geçen gün kv yolladığı misafire karşı kv tepki
kv arama konusunda ki söyledikleri
çok çok şaşırtıyor beni
bunları hiç göz ardı edemem

benim dışımda herkes konuşuyor
kv, görümce
dertleri bu olmuş

işte çok yeniliğin acemiliğin sonucu söylendi
evliliğimin ilk zamanlarıydı
ben onları ailem olarak gördüğüm için paylaştım
ne bileyim böyle yapacaklarını

bende tedirginliklerini hissedebiliyorum
sürekli birşeyler okuyor
sürekli birşeyler araştırıyor
galiba bir çocuk için kendini çok eksik görüyor

ailesine kızgınım hemde çok
ama eşime de
bazen onların sözlerinin etkisinde kaldığı için bu denli gaddarlaştığını düşünüyorum
ne bileyim bana böyle yapanlar ona neler yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…