Artık bazı şeyleri kaldıramıyorum, kırılıyorum...

pekı eşine çocuk baskısı yapanlar senınle yüzyüze geldıklerınde sana da yapıyorlarmıydı aynı muhabbetleri,baskıları?
senınle konusuyolarsa agızlarını kapatacak bıkac cumle soyleseydın dıcem ama anlamazlar dıyosun
benım kv cok istiyormus torun daha evlenır evlenmez basladı cocuk dıye,
akraba ortamlarında da soyluyodu,valla dedım 2 sene düşünmüyoruz,zamanı gelince olur,bende herkese söylerım..daha evlılıgı yaşamadan ne cocugu yahu demıstım..ara ara yoklasa da kadın benı kırmadı bı daha..
şimdi kızım 22 aylık ve babannesı bakıyor,çok mutluluar:):)

ben mesela önceden şoka girip cevap veremiyordum
Görümcem bir misafir geldiğinde ahhh benimde yengemin çocuğu olmuyor dediğinde
Şoka girip birşeyler söyleyemiyordum malesef

Kv, görümce ya da diğerleri... Bunları bırakın. kimin ne yaptığını, ne söylediğini... siz ne istiyorsunuz, önemli olan bu. Çocuk istiyor musunuz? Eğer şu an için istemiyorsanız, anneliğe hazır değilseniz eşinizin sessiz kalmasına da takılmayın. Çocuk çok büyük bir sorumluluk. Zamanı gelince siz de isterseniz bu meseleyi o zaman konuşun. Şu an için bu konu üzerinde durup hem kendinizi yıpratıyorsunuz, hem de boş yere yüklendiğiniz negatif enerjiyi eşinize gönderiyorsunuz. Kafanızı kimin ne düşündüğüyle meşgul etmek sizi yorar, yıpratır. Çocuk meselesi dışında eşinizle başka bir probleminiz yoksa, bu konu gündeme gelene kadar bence boş yere kendinizi yıpratmayın. İlerde zamanı gelince o da isteyecektir. Henüz yeni evlisiniz.

ben çocuğu kendime güvenmediğim için felan istemiyor değilim
hep birşeylerin oturmasını beklediğim için
sürekli baskı görüpte sonrasında bunun yapılmasına üzülüyorum ki
Ben diğerlerini bırakalı çok olduğu için yalnızca eşime kırılıyorum

eşiniz siizin hastalığınızı biliyor neden ailesinin gazına geliyor? bu kadar pasif mi? susturamıyor mu annesini kardeşini.
çok kızdım yaşamamanız gereken şeyler. çocuktan önce ilişkinizi gözden geçirin zira bu adam çok yorar siizi .kendimden biliyorum

susturamıyor değilde susmuyorlar, anlamıyorlar
mesela şu örneği vereyim size kv kaç kez yatak odamıza girme dedik
eşim ve ben birbirimizden habersiz uyarmışız
belki 20 kez ama halen inatla girmişti
yani onları bu dünyada kimse susturamaz
aslında gaz değilde sanki baş edememe durumu
sürekli sürekli aynı şeyleri anlatmak ve duymak benide çıldırtırdı
evet yoruyor zaten bende eşimi 3 aydır gözlemlemekteyim
Öncesinde boşanma aşamasına kadar gelmiştik neredeyse

Evlilik oturmadan. Evliliği idrak edemeyip ailesi ve sizle olan ilişkisindeki dengeyi kuramayan adama ne bebegi ne cocugu.
Otursun bi düşünsün eşiniz neden bu haldesiniz.
Hastalıgınızı anımsıyamadım şuan. Size destek olması gerekirken Köstek olmuştu.
Uzum bir süre daha cocuk yapmayı düşünmeyin bencede bu adamla.
Hala kendisi cocuk .
Ailesinede gelicek olursa. Sevişemiyoruz ikimizde cok yorgunuz diyin utansınlar.
Çocuk sormakda cok ayıp.Benim yatak odamdan sanane.

Sana çok psikolojik şiddet uygulamislar.çok taviz vermişsin maalesef. Bundan sonra kimseye kendini ezdirme sana laf sokan olursa saçma sapan da olsa bi cevap ver.eşinin değiştiğini gören ksdar da tam anlamıyla yani çocuk düşünme.

eşin belki de evliliği yeni yeni anlıyordur. önceden o ailesiyle evliydi. ve seni anlayamıyordu. şimdi sana ve evliliğinize alışma sürecinde olabilir.
eğer sen istiyorsan doğur, istemiyorsan doğurma.
eğer seni daha iyi hissettirecekse eşin ve ailesi yüzünden yaşadığın hisleri ona da yaşat ki "ben bu kadar gaddar mıydım, odun muydum" diye düşünsün ve üzülsün.
valla ben bile aklıma geldikçe eşine sinir oluyorum.

İnsanların hassas noktalari yani bamteli vardir ya ordan vurulmasi cok acı.
Bunu yapanlar da cok zalim.
Esinizin yapmasi ayrica üzücü.
Destek degilde neden köstek?

Can yakip mutlu olanlar bu hale nasil gelmisler bence tıp bunu araştırmali.

Ben artik insanlardan korkuyorum cok tehlikeliler.
Kimseye güvenim kalmadı.
Kazik yemekden de zira fazlasiyla doydum.

Çocuk icin düsünün derim biraz daha.

Sizden intikam aliyor acik ve net

sıze yapılan psıkolojık baskı bana cok gaddarca geldı
cocuk konusu cook hassas bı konu
sızın konunuzla alakası yok ama dogum anında sag yumurtam alındı 38 cm kıstım varmıs yumurtamı komple almak zorunda kaldılar
dogumdan sonra esımın gerızekalı kuzenı hemen beklemeden bıtane daha yap nolur nolmaz dedı bana,bi sinirim oynadı yerınden...

gercekden can sıkıcı

İnsanların düşüncesi değişebilir .Eşim istemezken ben isterdim şimdi eşim istiyor ben düşünmüyorum iyki de düşünmemişim evliliğim anca oturabildi.Hastalıktan dolayı panik yapmıştır.Doktor tmm deyince de akışına bırakıyordur.Rahat etmiştir içi.Böyle olur ne Zaman ben üsteledim çocuk olunca şöyle yaparız böyle yaparız diye hep ters tepti sustu.Şimdi o bahsediyor ben yorum yapmıyorum bile siz de sağlıklıysanız yapın çünkü yavaş yavaş istediğiniz olmasına eşiniz üzerinize gelmemesine rağmen düşünmeye başladığınıza göre bence Zaman'ı gelmiş biz 3 yıla doğru gidiyoruz bir de bu kadar stres yapmadım siz de fazla üzerine düşmeyin çünkü aynı nispetleri ben de gördüm ama çocuklu ve mutsuz olduklarını da biliyorum o yüzden yersiz nispetlere kulak tıkayın.

Genel olarak mutsuzsun galiba? Konulari hep boyle cunku. Sorun eşin kalmaktan cikmis olabilir mi?

Ohooo siz ne yaptiniz 2 yillik evlilikte cocuk olmamasi cok normal ki. Bunca mevzusu gecmesine cok sasirdim. Biz de 2 yillik evliyiz, evet arada bir konusuruz ama bu kadar kv gorumce es bilmem ne eksenli konusmak ilginc.. görende 20 yıldır deniyorsunuz da olmuyor sanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…