- 2 Mart 2014
- 420
- 857
- 303
- Konu Sahibi Pink_Women
-
ahh ne kadar iyi anlıyorum eltim bana sürekli yapıyor ne diyim kievet bende bana bunu yapan insanlardan tiksiniyorum
mesela görümcelerimden
karnımı tutup dua okuyanlardan
nisbet yapan kv den ve
beni anlamayan eşimden
sağolsun ailesi ve aile tarafı o kadar baskıcıydı ki
bir ara eşim bu konudan dolayı sinir krizi geçirecekti neredeyse
Sürekli çocuk çocuk çocuk diyen ve hastalıktan felan anlamayan ailesine laf anlatamadığı için
Oda onların bu baskısını kaldıramıyordu galiba bilmiyorum
Şimdi söyleyince bana ben bu kadar zalimlik mi yaptım sana diyor?
Kendi yaptıklarına bile inanamıyor.
ben mesela önceden şoka girip cevap veremiyordumpekı eşine çocuk baskısı yapanlar senınle yüzyüze geldıklerınde sana da yapıyorlarmıydı aynı muhabbetleri,baskıları?
senınle konusuyolarsa agızlarını kapatacak bıkac cumle soyleseydın dıcem ama anlamazlar dıyosun
benım kv cok istiyormus torun daha evlenır evlenmez basladı cocuk dıye,
akraba ortamlarında da soyluyodu,valla dedım 2 sene düşünmüyoruz,zamanı gelince olur,bende herkese söylerım..daha evlılıgı yaşamadan ne cocugu yahu demıstım..ara ara yoklasa da kadın benı kırmadı bı daha..
şimdi kızım 22 aylık ve babannesı bakıyor,çok mutluluar:):)
ahh ne kadar iyi anlıyorum eltim bana sürekli yapıyor ne diyim ki
3 aydır felan artık arayıp sormuyorumİnşallah eşinin fitneci ailesiyle görüşmüyosundur.. Hak etmiyolar.
ben çocuğu kendime güvenmediğim için felan istemiyor değilimKv, görümce ya da diğerleri... Bunları bırakın. kimin ne yaptığını, ne söylediğini... siz ne istiyorsunuz, önemli olan bu. Çocuk istiyor musunuz? Eğer şu an için istemiyorsanız, anneliğe hazır değilseniz eşinizin sessiz kalmasına da takılmayın. Çocuk çok büyük bir sorumluluk. Zamanı gelince siz de isterseniz bu meseleyi o zaman konuşun. Şu an için bu konu üzerinde durup hem kendinizi yıpratıyorsunuz, hem de boş yere yüklendiğiniz negatif enerjiyi eşinize gönderiyorsunuz. Kafanızı kimin ne düşündüğüyle meşgul etmek sizi yorar, yıpratır. Çocuk meselesi dışında eşinizle başka bir probleminiz yoksa, bu konu gündeme gelene kadar bence boş yere kendinizi yıpratmayın. İlerde zamanı gelince o da isteyecektir. Henüz yeni evlisiniz.
susturamıyor değilde susmuyorlar, anlamıyorlareşiniz siizin hastalığınızı biliyor neden ailesinin gazına geliyor? bu kadar pasif mi? susturamıyor mu annesini kardeşini.
çok kızdım yaşamamanız gereken şeyler. çocuktan önce ilişkinizi gözden geçirin zira bu adam çok yorar siizi .kendimden biliyorum
Sizden intikam aliyor acik ve netmerhaba hanımlar...
mevsim geçişinden mi yoksa ruhsal durumumdan mı bilmiyorum
bu aralar yine çok konu açıyorum
2 yıllık evliyim
2 yıl boyunca başta sağlık problemlerim
Daha sonrada evliliğim oturmadığı için hamile kalmayı hiç düşünmedim.
Eşimle aramızda ki evliliğimizi yıpratan büyük sebepleri hallettik (ailesi)
2 yıl boyunca benim üzerimde sürekli sürekli bebek baskısı vardı
Ama o kadar kalbim kırıldı ki bu konuda
Eşimin ailesi tarafından kısır muamelesi mi görmedim
Görümcemden sürekli nisbet yaparcasına karnının fotoğraflarını yollamasını mı
Kv normalde aramayıp ama görümcem hamileyken arayıp sürekli onlardan bahsetmesine mi şahit olmadım
Yada eşimin 'içimde ki baba olma duygusunu öldürdün' sözlerine mi?
Birçok şey yaşadım duydum gördüm
Yeri geldi bazen içten içe isyan bile ettim
Şimdiye gelirsek eşim bir kaç aya kadar her dakika bebek diyen bir insandı
Ta ki son doktor kontrolüne (hastalığım için) gidene kadar
Doktora hocam artık düşünebilir miyiz dediğinde
Doktor evet diyene kadar.
Doktor evet dedi eşim açmadı bir daha çocuk meselesini
Ha bana sorarsanız çocuk istiyorum ama şimdi değil
Ama zoruma gitti bana 2 yıldır sırf çocuk için yaşadıklarımdan sonra böyle sessizliğe bürünmesine
Bende ona madem çocuk senin için doktor evet diyene kadardı da
Bana 2 yıldır bunları neden yaşattınız dedim?
Neden üzdünüz neden kırdınız
Yoksa bunu kendimde kusur bilmemi ve bunun altında ezilmem için mi böyle davrandınız dedim.
Cevap yok tek dediği ben bu kadar zalim bir insan mıyım oldu
Üzüldüğüm nokta her ne kadar bir çocuk gördüğümde kalbim sızlasa bile şuan düşünmüyordum. Ama böyle yapılması zoruma gitti.
Sizce neden böyle yaptı ki eşim ?
Ben anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?