Artik bebek isteyip de bir turlu cesaret edemeyenler?

işte bende tam bu hissettklerini hissedecekmişim gibi geliyor cnm. ama düşünüyorum elbet olacak ve çocuk sahibi olanlar çocuk yapmak için mantık ararsanız asla bulamazsnz diyolar karartcan gözünü yapıcan. bide böle düşündükten sonra bide allah korusun çocuk sahibi olamayacağımı öğrensem kimblir nası kahrolurdm die düşünüorm... o yüzden çok ta abartmamalıyız bu "hazır değilim" muhabetini gibime geliyor ama işte

A
Aynen, hic bir zaman hazir hissedemiyorsun demekki o zaman vakit kaybetmenin ne anlami var degil mi:)

bencede kızlar bunun hazırlığı yok sımdı hamıleyım 7 ay sonra bebısımı kucağıma alacağım cok fazla ırdelememk lazım::)

Ewet su aneskiye gore cok daha iyiyim cnm alistim 3ay dolunca tameman herseyin normale donecegini soyledi sebebi aslinda vucuttaki b hcg hormonunun fazla salgilanmasi 10 haftaya kadar hcg tavan yapip 200000 i bulur 10.haftadan sonra hcg hormonu duduse gectigi icin hersey normale doner

Ah canim yasit sayiliriz artik gozumu karartip yapicam galiba ben de:)

bide söle bişi var sanki bizistiyoruz dediğimzde hemen olcakmı bakalm. keşke daha önce başlasaydım çalışmalara demekten korkmuyor değilim :)

Merhaba, okuyunca yazmadan geçemedim. Bende 2.5 yıllık evliyim. 1.5 yıla kadar çocuk istemiyordum ve etrafımdakiler hep düşün bak isteyince hemen olmuyor diyorlardı bende hep gülüp geçiyordum, ama şimdi gördüm ki çok doğruymuş 10 aydır istiyorum ama daha nasip olmadı. Sizde benim gibi olmayın. Şimdi istemediğim günler için çok pişmanım malesef

zaten benımde ewlenedıkten 4 ay sonra çocuğa karar vermemın sebebı ya olmassa ıdı ama sukurler olsun ılk ayda hamıle kaldım canım ıns sende bır an once bebişine kavuşursun

Bayanlaaar ne durumdasiniz kararsizligini yenen var mi aranizda:)

selam cnmmmm ben yendim sanırım doktra gittim hamilelik öncesi kontrolümü oldum folik asitl beraber başlıyorum bu ay denemelere kısmetse sen ne yaptın
Aa canim harikasin ben de yendim:)) dr a gittim degerlerime bakti her seyin normal oldugunu soyledi follik asit onermedi ben de bu yumurtlama dinemini bekliyordum bir iki gunum kaldi:)) hadi bakalim birlikte goturelim bu isi:)

Aa canim harikasin ben de yendim:)) dr a gittim degerlerime bakti her seyin normal oldugunu soyledi follik asit onermedi ben de bu yumurtlama dinemini bekliyordum bir iki gunum kaldi:)) hadi bakalim birlikte goturelim bu isi:)
ooo süper çok sevindm güzel habelerni bekliyorum ozaman, krar verdim rahatladım inan vermemek daha zormuşkarartım gözümü bende değerlerimi götüreceğim haftaya işte bakalm rabbim en kısa zaanda nasip etsn inş

Aynen oyle karar verince ben de iyi hissettim kendimi:) bakalim nasil olacak ne zaman olacak :)

Canim ne yaptin gelisme yok mu?

Bizde çok kararsız kaldık
ama kızım ömrümde yaptığım yapacağım en güzel şey !!
Keşke evlenmeden önce yapsaymısız

Hahha guzel yorum..Ben de diyebilecek miyim acaba bunu:)

denmez mi ?
Evlat bambaşka bir duygu 3. yılımızda aldık kucağımıza biz
3 yıl maddi manevi bekledik eşimle gezelim tozalım eğlenelim dedik.
Şaka bir yana hiç bir pişman değilim beklediğime kesinlikle pat diye olmamalı..
Çünkü çocuk demek ciddi sorumluluk demek artık hayatımız nisa duru onun duruma göre oturup kalkıyoruz
ağlıyorsa kalıyoruz gülüyorsa gülüyoruz.

Bu anlatilanlara bakilirsa denir gibi. Ne guzel her anne bu duygular icinde olsa.sorumlulugu oraninda mutlulugu var demekki.anne olmadan tasavvur edilemiyor iste.bakalim neler bekliyor bizi:)

Bu anlatilanlara bakilirsa denir gibi. Ne guzel her anne bu duygular icinde olsa.sorumlulugu oraninda mutlulugu var demekki.anne olmadan tasavvur edilemiyor iste.bakalim neler bekliyor bizi:)

aynen canım mutluluğu stresinden daha çok
bazen duvarda izini çıkartasım geliyor şaşkın dönüp güüyor ve bitiyor sinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…