- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
işte bende tam bu hissettklerini hissedecekmişim gibi geliyor cnm. ama düşünüyorum elbet olacak ve çocuk sahibi olanlar çocuk yapmak için mantık ararsanız asla bulamazsnz diyolar karartcan gözünü yapıcan. bide böle düşündükten sonra bide allah korusun çocuk sahibi olamayacağımı öğrensem kimblir nası kahrolurdm die düşünüorm... o yüzden çok ta abartmamalıyız bu "hazır değilim" muhabetini gibime geliyor ama iştemerhaba arkadaşlar:konu ılgımı cektı bende yaklaşık 3 ay once yasadıklarımı anlatmak ıstıyorum 30 yasındayım ve 6 aylık evlıyım uzun bır donem flörtüm oldu ve evlendikten sonra çocuk dusunmeye başladım bunun ıcın basta yasımın ılerlemesı çocuk olmassa yasımdan dolayı tedavı suresı vs ve çocuk doğurmak ıstedım neyse kı ılk denemızde hamılekaldım su an 2.5 aylık hamıleyım ama bu 2.5 ayım kabus gıbı gectı ılk basta hamıle kaldıktan sonra hamılelıgı kabullenememk çocuk ıcın kendımı hazır hıssetmedıgımı anladım ve hergun ağlamaya başladım esımlepaylastım esım çocuğu cok ıstıyoru aslına bakarsanız benımde 1 gunum bır gunumu tutmuyor bıgun deıler gıbı çocuğumu sewıyorum gıdıyorum kıyafetler alıyorum daha sımdıden dolabı duzenledım bırgun oluyor ağlıyorum çocuğa daha hazır deılım dıyorum ınanırmısınız arkadaşlar cocgu aldırmayı dahı duşundum cunku doğacak bır cocgun sorumluluğu almayı ıstemedım ama günler gectıkce alışmaya başladım sanırım hormonsalbırsey olduğunu düşünüyorum ama su varkı çocuk ıcın ne kadar kendımızı hazır hıssetmessek ılerleyen zamanlarda hıcbırsey degısmıyor.
Aynen, hic bir zaman hazir hissedemiyorsun demekki o zaman vakit kaybetmenin ne anlami var degil mi:)işte bende tam bu hissettklerini hissedecekmişim gibi geliyor cnm. ama düşünüyorum elbet olacak ve çocuk sahibi olanlar çocuk yapmak için mantık ararsanız asla bulamazsnz diyolar karartcan gözünü yapıcan. bide böle düşündükten sonra bide allah korusun çocuk sahibi olamayacağımı öğrensem kimblir nası kahrolurdm die düşünüorm... o yüzden çok ta abartmamalıyız bu "hazır değilim" muhabetini gibime geliyor ama işte
Sila simdi nasilsin peki alistin mi tamamen bu duyguyabencede kızlar bunun hazırlığı yok sımdı hamıleyım 7 ay sonra bebısımı kucağıma alacağım cok fazla ırdelememk lazım::)
Ah canim yasit sayiliriz artik gozumu karartip yapicam galiba ben de:)Ewet su aneskiye gore cok daha iyiyim cnm alistim 3ay dolunca tameman herseyin normale donecegini soyledi sebebi aslinda vucuttaki b hcg hormonunun fazla salgilanmasi 10 haftaya kadar hcg tavan yapip 200000 i bulur 10.haftadan sonra hcg hormonu duduse gectigi icin hersey normale doner
bide söle bişi var sanki bizistiyoruz dediğimzde hemen olcakmı bakalm. keşke daha önce başlasaydım çalışmalara demekten korkmuyor değilim :)
selam cnmmmm ben yendim sanırım doktra gittim hamilelik öncesi kontrolümü oldum folik asitl beraber başlıyorum bu ay denemelere kısmetse sen ne yaptınBayanlaaar ne durumdasiniz kararsizligini yenen var mi aranizda:)
Aa canim harikasin ben de yendim:)) dr a gittim degerlerime bakti her seyin normal oldugunu soyledi follik asit onermedi ben de bu yumurtlama dinemini bekliyordum bir iki gunum kaldi:)) hadi bakalim birlikte goturelim bu isi:)selam cnmmmm ben yendim sanırım doktra gittim hamilelik öncesi kontrolümü oldum folik asitl beraber başlıyorum bu ay denemelere kısmetse sen ne yaptın
ooo süper çok sevindm güzel habelerni bekliyorum ozaman, krar verdim rahatladım inan vermemek daha zormuşkarartım gözümüAa canim harikasin ben de yendim:)) dr a gittim degerlerime bakti her seyin normal oldugunu soyledi follik asit onermedi ben de bu yumurtlama dinemini bekliyordum bir iki gunum kaldi:)) hadi bakalim birlikte goturelim bu isi:)
Aynen oyle karar verince ben de iyi hissettim kendimi:) bakalim nasil olacak ne zaman olacak :)ooo süper çok sevindm güzel habelerni bekliyorum ozaman, krar verdim rahatladım inan vermemek daha zormuşkarartım gözümübende değerlerimi götüreceğim haftaya işte bakalm rabbim en kısa zaanda nasip etsn inş
Canim ne yaptin gelisme yok mu?ooo süper çok sevindm güzel habelerni bekliyorum ozaman, krar verdim rahatladım inan vermemek daha zormuşkarartım gözümübende değerlerimi götüreceğim haftaya işte bakalm rabbim en kısa zaanda nasip etsn inş
Hahha guzel yorum..Ben de diyebilecek miyim acaba bunu:)Keşke evlenmeden önce yapsaymısız
Hahha guzel yorum..Ben de diyebilecek miyim acaba bunu:)
Bu anlatilanlara bakilirsa denir gibi. Ne guzel her anne bu duygular icinde olsa.sorumlulugu oraninda mutlulugu var demekki.anne olmadan tasavvur edilemiyor iste.bakalim neler bekliyor bizi:)denmez mi ?
Evlat bambaşka bir duygu 3. yılımızda aldık kucağımıza biz
3 yıl maddi manevi bekledik eşimle gezelim tozalım eğlenelim dedik.
Şaka bir yana hiç bir pişman değilim beklediğime kesinlikle pat diye olmamalı..
Çünkü çocuk demek ciddi sorumluluk demek artık hayatımız nisa duru onun duruma göre oturup kalkıyoruz
ağlıyorsa kalıyoruz gülüyorsa gülüyoruz.
Bu anlatilanlara bakilirsa denir gibi. Ne guzel her anne bu duygular icinde olsa.sorumlulugu oraninda mutlulugu var demekki.anne olmadan tasavvur edilemiyor iste.bakalim neler bekliyor bizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?