Artık bende işsizim..

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.811
548
31
Herkese merhaba, kızlar işsizim artık işten çıkarıldım.. Son maaşımı bile daha alamadım zaten..

Sorum şuki; geçen yıl ücretsiz izin ve kçö' den yararlandım destek verildiği tüm süre boyunca, işsizlik maaşı çıkar mı?

Ne kadar süre çalıştınız ? Sanırım sigortalık süresine ve son işte ne kadar çalıştığınıza bakıyorlar . 170 i arayıp sorabilirsiniz

Geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum. Gümbür gümbür geliyoruz diyorlar ya al sana gümbürtü… daha bunlar iyi günlerimiz sanırım, çok kişi işten çıkartıldı.

Hemen e devletten işsizlik maaşı için başvuru yapın, ertesi gün yanıt geliyor zaten. Doğum iznim ve sonrasında ücretsiz izindeyken iş yerim tasfiye edildi, 170i arayıp sorduğumda işsizlik maaşından faydalanamayacagimi söylediler ama başvuru yaptığımda onaylandi. İnşallah süreler tutuyorsa faydalanirsiniz siz de

Ne kadar süre çalıştınız ? Sanırım sigortalık süresine ve son işte ne kadar çalıştığınıza bakıyorlar . 170 i arayıp sorabilirsiniz

Geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum. Gümbür gümbür geliyoruz diyorlar ya al sana gümbürtü… daha bunlar iyi günlerimiz sanırım, çok kişi işten çıkartıldı.

Allahım daha hayırlı ve bol kazançlı iş kapıları nasip eder inşallah.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, 170 i aradım çıkmıyormuş ama işkur üzerinden de başvuru yapacağım şimdi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…