ARTIK BENİ BUNALIMA SOKUYOR?

elifmem01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
52
-31
1
31
Merhaba kızlar abartıyormuyum yok sa haklımıyım anlamadım. Eşimde bende çalışıyoruz.
Eşim saha işi yapıyor sabah 9 aksam 4 çalışıyor ve ekip arkadaşı bayan. Bazen yolları 2 saat sürüyor aynı araba da mecbur dışarda yemek yiyor.
hafta sonu tatil işi çok ama çok rahat.

Benim işim sabah 7,3 aksam 6. Ve çalıştığım büro hep bayan 1 tane erkek yok. Cumartesi akşama kadar çalışıyorum. Artık çok bunaldım. Kendimi sürekli eşimi kıskanırken buluyorum. Gebe olduğum için şu an iş te değiştiremem.

Neden o bu kadar rahat çalışırken ben köle oluyorum. Düşünüp ağlıyorum haksızmıyım sizce .

Can sıkıcı şüpheleriniz yoksa,boşu boşuna üzmeyin kendinizi de eşinizi de.Belki de hormonlardan sebep böyle duygusal düşünüyorsunuzdur

Eşinizin işini mi kıskanıyorsunuz bir kadınla çalışmasını mı?
Sizin erkek çalışan arkadaşınız yokmuş ama olsa ve eşinizle aynı şekilde çalışsanız tepkisi ne olurdu?
Gebeyim diye her duygu durumundan sıyrılamazsınız. İş hayatından zaten soğudum sizin gibiler iyice soğuttu. Kıskanç sevgilisi olan biri yüzünden ben terfi alamıyorum 🥲
Ortamdaki tek enayi benim herhalde ya. Sevgilim yanına yeni bir eleman alacaktı. Kadın al erkek alma diye atladım onun işine 😅

maddii imkanın varsa çık işten evde otur gerçi ozaman daha çok kocana sararsın ,

eşinle konuştun mu bu konuyu

Kocasının işinin rahatlığını kıskananı ilk kez görüyorum.

Söyleyin patrona iş yerine erkek çalışan alsın.
Ben gördüm
Biri sırf kocası free relax çalışıyor diye,işten çıkıp mesleğini bırakıp,kendine dükkan açtırmıştı.
Dükkana da canı isteyince gidiyordu 😅

Eşim rahat diye sevinirdim ben olsam. Kendi durumunuza caniniz sikiliyor olabilir tamam da eşinizin ne alakasi var?
Eşiniz de sizin gibi coook yorulsa rahat mi edeceksiniz, eşinizin yorulmasi sizin iş şartlarinizi mi iyilestirecek, degistirecek?

İnsan eşi hakkinda bari boyle çekememezlik, kiskanclik dusunmemeli. Bu ne kotuluk.

Son düzenleme:
Hani eşinizin iş arkadaşını kıskansanız anlarım da işini kıskanmak nedir ya? Siz de onun bölümünü okusaydınız madem, ne yapalım şimdi biz? Çıkın o hâlde işten. Sonra siz de onlarla iki saat yolculuk yaparsınız, o potansiyel var sizde. 😁

emin ol böyle bir patron allah düşmanımın başına vermesın

Patron ve eşinizin işi ne alaka. Sizin patronunuz kötü diye eşinizin ki de kötü mu olsun? Anlamadım gerçekten kusura bakmayın. Umarım şu her şeyde ortaya atılan, mübarek gebelik ile alakalıdır.

İş yerinizde erkek olsa sorun olmayacak mı? Merak ettim gerçekten.

Merhaba kızlar abartıyormuyum yok sa haklımıyım anlamadım. Eşimde bende çalışıyoruz.
Eşim saha işi yapıyor sabah 9 aksam 4 çalışıyor ve ekip arkadaşı bayan. Bazen yolları 2 saat sürüyor aynı araba da mecbur dışarda yemek yiyor.

Benim işim sabah 7,3 aksam 6. Ve çalıştığım büro hep bayan 1 tane erkek yok. Cumartesi akşama kadar çalışıyorum. Artık çok bunaldım. Kendimi sürekli eşimi kıskanırken buluyorum. Gebe olduğum için şu an iş te değiştiremem.

Neden o bu kadar rahat çalışırken ben köle oluyorum. Düşünüp ağlıyorum haksızmıyım sizce .

Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bir de eşinize sorun bakalım, işi sizin sandığınız kadar rahatmıymış.

Sizin işyerinizde erkek çalışan olması hayatınızda neyi değiştirecek ? Siz yine işinize; çalışmak ve para kazanmak amacıyla gitmeyecek misiniz ? Bu isteğinizin sebebi; eşinizin sizi kıskanması ise, o da çok saçma. Evli barklı kadınsınız; normal bir insan işe giden eşini, neden iş arkadaşlarından kıskansın ?

Eşinizi çok kıskanıyorsanız, bir ömür eşiniz evde otururken ona bakacak paranız ve gücünüz varsa; söyleyin eşinize kabul ediyorsa "evinin adamı, çocuklarının babası olsun".

bu mu sizi bunalıma sokuyor şimdi? Allah başka dert vermesin ya. tabii insanın derdi olmayınca şımaracak yeni şeyler üretiyor demekki.

Yahuu hamilelik bu kadar mı insanı alt üst ediyor ben anlamıyorum ki insan neden kocasının işinin rahatlığını kıskanır? Yapmayın etmeyin bizim iş yerinde erkek yok kocamın iş arkadaşı kadın diye üzülünülür mü hiç? Bir de şunu unutmayın lütfen bütün beraber çalışan kadın ve erkekler birbirlerine hallenmiyorlar.
İşimi değiştiremem maddiyattan dolayı diyorsunuz, o zaman içinizdeki tuhaf sesleri bastırmanız lazım çünkü bu sadece sizi üzer.

Yani iş yerinde bir erkek olsa derdiniz bitecek mi ? Bu nasıl saçma bir konu ya

Back
X