- 25 Aralık 2020
- 196
- 188
- 53
- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Anda *Sen
şu antan senin o modundayımtamamen salmış durumda.
Tamamen katılıyorum, biraz da salmak gerekiyor. Ayrıca ne demişler, kelebekleri kovalayarak vaktinizi boşa harcamayın, bahçenizi güzelleştirin onlar gelecektirValla kanka aşkı meşki flörtü gerçekten hayatımdan çıkardığım böyle hiç enerji koymadığım , enerjimmin bittiği bir zamanda oldu. Evde pijiyle oturuken oldu. Ben evden çalışıyorum, evden çıkmadan, aramadan, hiçbir çaba koymadan oldu yani. Benim herif iş arkadaşım, işyerimdeki başka bir grubun lideri. Beraber iş yapmayınca pek beraber çalışma olanağımız olmamıştı, konuşmuşluğum yoktu. Beraber proje yapmak istedi, o sırada konuşmuş olduk. Sonra yine iş için fiziksel buluştuk bayıldı bana ne yapsın dibi düştü ondan sonra da peşimden koştu
Tekrar yazıyorum bakın:
1. kısmetse gelir Yemenden
2. beklemediğin zaman oluyor
Yani çok boş beleş tipler var öyle erkekler karşınıza çıkacağına bir olsun tam olsun. Bunun için de beklemeye değer benceTamamen katılıyorum, biraz da salmak gerekiyor. Ayrıca ne demişler, kelebekleri kovalayarak vaktinizi boşa harcamayın, bahçenizi güzelleştirin onlar gelecektir
İnşallah öyle biri olurYani çok boş beleş tipler var öyle erkekler karşınıza çıkacağına bir olsun tam olsun. Bunun için de beklemeye değer bence
Yani bu kesinlikle doğru bence.Karsi tarafin ilgisini cekmede probleminiz var o halde. Konusma nasil ilerliyor ki? İlginizi belli ediyor musunuz? Bulusma daveti kimden geliyor mesela? Bulusunca devami gelmiyor ise sohbet ile alakali sorununuz saniyorum ki...yanlis anlamayin ama sohbet iceriginiz falan karsi tarafa sıkıcı geliyor olabilir mi?
İşte bence bu tamamen anlık etki ile ilgili. Nasip olsa ağzı dişi bağlanır bir şekilde olur derler ya. Bence öyle bişi.40 yaşındayım, bekar arkadaşlarımda genel gözlemimi akışına bırakmayıp en ufak kusuru görmeleri.
En yakın arkadaşım bekar bariz yürüyenlere dahi direkt elemek için bakıyordu. Yani arkadaşım memur mesela memur biriyle tanışıyor. Ama x meslekteki memurlara şöyle derler diyor baştan eliyordu. O arkadaşıma çok sevdiğim kefil olacak kadar güvendiğim arkadaşımın önermiştim, konuşurken sözleri kaba kullanıyor şive gibi duruyor diyip baştan direkt elemişti.
Bir kaç kere daha görüşse belki kendi ısınacaktı belki ama o fırsatı baştan tanımadı.
Yani biraz flörtöz olup bir kaç kere görüşse baştan elemek için bakmasa bencd çok başka olacaktı o.
hoş sohbet, hatta geveze sohbeti rahat ilerleten kadınlar daha çok sevgili ediniyor gibi geliyor bana
Yani ben hep öyle düşünürüm. Biri gelir psikolojini bozar ayrıldıktan sonra bile aylarca toksikliğini aşmaya çalışırsın. Biri gelir tam gelir. Belki de bu beklediğiniz sürede o zararlı ilişkilerden korunuyorsunuz sizin için hayırlı bir zaman değil bilemezsiniz yaniİnşallah öyle biri olur
Kız,naim süleymanoğluna döndüm ahsıwodlsSen ne kadar tatlı ne kadar nazik bir genç kızsın öyle, bayıldım sanaUmarım hayat ve insanlar bu nezaketini ve güzel kalbini hiç bozmaz Konu sahibine gelirsek, benim de sevgilim yok, bi umut buraya geldim taktik öğrenmek için. Allah geciktiriyorsa aynı zamanda kaslandırıyordur diye düşünüyorum
Ben buna inanmıyorum açıkçası.İşte bence bu tamamen anlık etki ile ilgili. Nasip olsa ağzı dişi bağlanır bir şekilde olur derler ya. Bence öyle bişi.
Ya cok tatlisin...benimde çalıştığım yerde bir kiz vardi oda çok isterdi evlenmeyi bu arkadaşa 2 kişi tanıştırdık 2 görüşmeden sonra evlendi adamlar kızda çok üzülüyordu o geldi aklıma herşey nasip kısmet işi senide çok sevecek biri çıkar inşallah karşınızaKızlar merhaba,
Ocak itibari ile 36 yaşıma gireceğim. İşim, gücüm, ortalama bir güzelliğim ve sağlığım hepsi var Allah’a şükür. Ama gönül işlerinde tam bir fiyaskoyum. Yani ortalama bir tipim var hatta hoşum diyebilirim ama bana hiç talep yok anlamıyorum. Mesela bazıları anlatıyor işte şu beni şöyle sevdi, şu bana şöyle yaptı, bana dibi düştü. Arkadaşlar beni hayatım boyunca kimse çok sevmedi, hiç bir zaman çok talep gören bir insan olmadım. Evet görüştüğüm insanlar oldu. Ama maalesef frekanslar tutmadı. Arkadaşlarımın arkadaşları, aile dostlarının tanıdıkları, kendi sosyalleştiğim ortamdaki insanlar hepsini denedim. Artık düzgün, düzenli, sevip sevilebileceğim, çekim hissedebileceğim biri hayatıma girsin istiyorum. Ama nasıl oldurabilirim bilmiyorum. Bu arada akıştayım tabi çok yırtınmıyorum ille olsun diye ama istiyorum. Neden olmuyor kızlar yoksa ben zurna mıyım he?
Gece gece imrendirmeseydin iyiydi62 yaşında ve bekarım.Rahatumda yerinde:)
İnşallah seni hakeden insanı bulursun.Bulursan da evlenme.Öyle sevin birbirinizi.Bu aralar karşılaştığım bütün bekarları evlilikten vazgeçirebilirim o derece.İşten gelip ayaklarımı uzattığım günleri çok özlüyorum.Kızlar merhaba,
Ocak itibari ile 36 yaşıma gireceğim. İşim, gücüm, ortalama bir güzelliğim ve sağlığım hepsi var Allah’a şükür. Ama gönül işlerinde tam bir fiyaskoyum. Yani ortalama bir tipim var hatta hoşum diyebilirim ama bana hiç talep yok anlamıyorum. Mesela bazıları anlatıyor işte şu beni şöyle sevdi, şu bana şöyle yaptı, bana dibi düştü. Arkadaşlar beni hayatım boyunca kimse çok sevmedi, hiç bir zaman çok talep gören bir insan olmadım. Evet görüştüğüm insanlar oldu. Ama maalesef frekanslar tutmadı. Arkadaşlarımın arkadaşları, aile dostlarının tanıdıkları, kendi sosyalleştiğim ortamdaki insanlar hepsini denedim. Artık düzgün, düzenli, sevip sevilebileceğim, çekim hissedebileceğim biri hayatıma girsin istiyorum. Ama nasıl oldurabilirim bilmiyorum. Bu arada akıştayım tabi çok yırtınmıyorum ille olsun diye ama istiyorum. Neden olmuyor kızlar yoksa ben zurna mıyım he?
Mikkemmel kocanı övüyordun ayol daha geçenlerde ne ara böyle oldunİnşallah seni hakeden insanı bulursun.Bulursan da evlenme.Öyle sevin birbirinizi.Bu aralar karşılaştığım bütün bekarları evlilikten vazgeçirebilirim o derece.İşten gelip ayaklarımı uzattığım günleri çok özlüyorum.
Hala öyle değişen bir şey yok.Bulunmaz biri o noktada sıkıntı yok.Aksi halde benim gibi biri bir gün bile evli kalmazdı.Bu hafta ev temizledim okullar açıldı okula gidip geliyorum çok yoruldum.Kocam mükemmel biri evet.Onunla alakalı bir şikayet te de bulunmadım zatenMikkemmel kocanı övüyordun ayol daha geçenlerde ne ara böyle oldun
Bekarken elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmeyen biriydim.Genelde eşim yapıyor yemeği ama arada ben de yapıyorum.İllaki sorumluluğu oluyor bu çok net.Hala öyle değişen bir şey yok.Bulunmaz biri o noktada sıkıntı yok.Aksi halde benim gibi biri bir gün bile evli kalmazdı.Bu hafta ev temizledim okullar açıldı okula gidip geliyorum çok yoruldum.Kocam mükemmel biri evet.Onunla alakalı bir şikayet te de bulunmadım zaten
Kalbim kirildi ilk ben kullanamadigim için yoğggggsa aramızda uj bej kelimenin lafimi olur35 yildir profesyonel olarak bu cumleyi duydugum icin bir kez de ben kullanmak istedim, çok görmeyin
E o zaman hiç çocuk işine girmeyeceksiniz ruhay. Zira evlilik bir zorsa çocuklu hayat bin kat zor.Hala öyle değişen bir şey yok.Bulunmaz biri o noktada sıkıntı yok.Aksi halde benim gibi biri bir gün bile evli kalmazdı.Bu hafta ev temizledim okullar açıldı okula gidip geliyorum çok yoruldum.Kocam mükemmel biri evet.Onunla alakalı bir şikayet te de bulunmadım zaten
Biliyorum canım.Çocuklu hayatın bin kat zor olduğunu çocuklu arkadaşlarımdan da görüyorum.Ama çocuk çok istiyorum.Olursa yardımcı tutmayı düşünüyorum.Eşim de yardım eder eminim.Çocuk olsaydı kolaydı gerisi.Razıydım zorluğuna.E o zaman hiç çocuk işine girmeyeceksiniz ruhay. Zira evlilik bir zorsa çocuklu hayat bin kat zor.
Çocuk daha çok sorumluluk ve iş gerektiriyor.
Ve mükemmel çocuk da yok. Hepsinin zorlayan bir yanı mutlaka var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?