- Konu Sahibi Bakteriyofaj
-
Nereden çıktı o?2 sene sonra evlenceksin bekle gör
Bence bunun hiçbir taktiği, formülü yok; nasip işi.Kızlar merhaba,
Ocak itibari ile 36 yaşıma gireceğim. İşim, gücüm, ortalama bir güzelliğim ve sağlığım hepsi var Allah’a şükür. Ama gönül işlerinde tam bir fiyaskoyum. Yani ortalama bir tipim var hatta hoşum diyebilirim ama bana hiç talep yok anlamıyorum. Mesela bazıları anlatıyor işte şu beni şöyle sevdi, şu bana şöyle yaptı, bana dibi düştü. Arkadaşlar beni hayatım boyunca kimse çok sevmedi, hiç bir zaman çok talep gören bir insan olmadım. Evet görüştüğüm insanlar oldu. Ama maalesef frekanslar tutmadı. Arkadaşlarımın arkadaşları, aile dostlarının tanıdıkları, kendi sosyalleştiğim ortamdaki insanlar hepsini denedim. Artık düzgün, düzenli, sevip sevilebileceğim, çekim hissedebileceğim biri hayatıma girsin istiyorum. Ama nasıl oldurabilirim bilmiyorum. Bu arada akıştayım tabi çok yırtınmıyorum ille olsun diye ama istiyorum. Neden olmuyor kızlar yoksa ben zurna mıyım he?
Ben de öyle düşünüyorum bizim de şu kaderimiz bi dönse artıkBence bunun hiçbir taktiği, formülü yok; nasip işi.
Hiç belli olmaz, ola da bilir olmaya da bilir, akışa bırakmak ve o sırada hayatına bakıp sevdiğin şeylerle meşgul olmak lazım mümkün mertebe.Ben de öyle düşünüyorum bizim de şu kaderimiz bi dönse artık
tesekkur ederimSen ne kadar tatlı ne kadar nazik bir genç kızsın öyle, bayıldım sanaUmarım hayat ve insanlar bu nezaketini ve güzel kalbini hiç bozmaz Konu sahibine gelirsek, benim de sevgilim yok, bi umut buraya geldim taktik öğrenmek için. Allah geciktiriyorsa aynı zamanda kaslandırıyordur diye düşünüyorum
Benim bu konuda fikrim şöyle. Öncelikle gerçekten kısmet hdjdjd ikincisi çok fazla flört bence doğru değil ya bu tamamen benim fikrim. Bu şekilde çok fazla kıyas içine girebilirsin(flörtlerin arasında) Bir de önyargılı olmamak şans tanımak. Kimi insan ilk tanıştığında aşık oluyor kimisi tanıdıktan sonra aylar sonra. Eşimden önce toplasanız 2-3 kişiyle konuşmuşumdur. Doğru aşkı buldun mu derseniz. Buna asla cevap veremem. Herkesin kriteri tabii ki olmalı ama çok fazla beklenti hem Üzer hem doğru insanı bulmanızı zorlaştırır. Gerçekten beğendiğiniz hoşlandığı birine bir değil birden fazla şans verin. Her şey pat diye olmayabilirKızlar merhaba,
Ocak itibari ile 36 yaşıma gireceğim. İşim, gücüm, ortalama bir güzelliğim ve sağlığım hepsi var Allah’a şükür. Ama gönül işlerinde tam bir fiyaskoyum. Yani ortalama bir tipim var hatta hoşum diyebilirim ama bana hiç talep yok anlamıyorum. Mesela bazıları anlatıyor işte şu beni şöyle sevdi, şu bana şöyle yaptı, bana dibi düştü. Arkadaşlar beni hayatım boyunca kimse çok sevmedi, hiç bir zaman çok talep gören bir insan olmadım. Evet görüştüğüm insanlar oldu. Ama maalesef frekanslar tutmadı. Arkadaşlarımın arkadaşları, aile dostlarının tanıdıkları, kendi sosyalleştiğim ortamdaki insanlar hepsini denedim. Artık düzgün, düzenli, sevip sevilebileceğim, çekim hissedebileceğim biri hayatıma girsin istiyorum. Ama nasıl oldurabilirim bilmiyorum. Bu arada akıştayım tabi çok yırtınmıyorum ille olsun diye ama istiyorum. Neden olmuyor kızlar yoksa ben zurna mıyım he?
Valla bu işlerin hiçbir açıklaması, matematiği, analizi, akıl yürütmesi yok bana kalırsa.haa bazen çok sorunlu, uç nokta düşünen insanlar oluyor onları saymıyorum.seksi, sevgili edinmeyi ahlaksızlık görenlerden falan bahsediyorum.siz de öyle bir durum yoksa fikrim bu.bazı insanlar daha kısmetli oluyor bu konuda.kimsenin de bu çağda öyle çok talep gördüğünü de düşünmüyorum.bir şekilde kısmetinde varsa denk geliyor işte insanların.sınavı yok ki çalışasın derler işte.kisaca vermeyince Mabut neylesin MahmutKızlar merhaba,
Alttan libido dürtüp durmayınca tabi62 yaşında ve bekarım.Rahatumda yerinde:)
Peki kiminle sevişecez.Çocuk istiyorsanız spontane için çok ısrar etmeyin bence ha zaten istemiyorsanız evlilik sacmalik zaten boşverin böyle iyi
Yani bilmem ki.kimleri kimleri evlendirdik.sosyal medyada görünce ağzımın 5 dakika açık kaldığını bilirim.ben sonuna kadar kısmet olayını savunacağım sanirimYani bilmiyorum ki. Normal bir çay kahvede yapılabilecek sohbetleri yapıyorum aslında. Adamların üzerine de öyle çok düşmüyorum. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta. Ya ben de auta ve dişil enerji yok sanırım. Halbuki dişi gibiyimde. Ne bileyim hep elbise etek giyerim, üşütme başıma dikkat ederim. Ben de hormon bitmiş sanırım. Feromonlarım çalışmıyor.
Ne alaka? Tavsiyeye bağlasaydin bari.bu nispetler de yeni moda çıktı heyy alahım.Ben de evli olduğum hâlde çıkıyor15 yıllık evliyim diyorum dışarıda da erkeklerin dikkatini çekiyorum evliyim ulen evliyim
Ne gibi fazla olabilir mesela? Ben Brad Pitt bana aşık olsun demiyorum ki. Statüsü statüme uygun, ortalama tipli, beraber iyi vakit geçirebileceğim, karnım çatlayana kadar gülebileceğim, insan evladı, iyi huylu biri. Bunlar bulunamayacak özellikler değil aslındaKriterleriniz cok fazla olabilir mi
Bence bunu genel geçer söylüyoruz öyle bile olsa iradeyi tümden yok sayarak ki hepimizde karisilmayan hür irade var insan yaptığı iyi ve kötü şeyleri bilerek yapsın diye Dilimiz bağlansa bile bazen bosaniyor ve ayriliyorsun belki sonunda nasîp olmamış oradan dönmüş gibi geliyor .Bence rahat olayım derken fazla rahat kendimi tutayım derken fazla tutuyor olabilirmisiniz.Rahat kelimesi sohbetin ileryeşî manasında yanlış anlamayın.Belkide kafanızdaki şablonları yıkıp şans vermelisiniz belkide hiç rahat halinden memnun bir enerjide kalamiyorsunuz belki bundan nefret eden birine fazla girişken bunu bekleyen birine fazla pasif davranıyorsunuz.Bence ne olursa olsun demek gereken belkide hücum.Buradaki hücum kendinizi olduğunuz gibi ilk anda tamamen şeffaf olarak yansıtmayı ifade ediyor .Ve evlilik ilişki fikrini atıp tanımaya çalışın önce tanıdık sonra arkadaş olarak .Böylece karşı tarafta rahat olur .Belkide bu beklentiyi yayiyorsunuz evlenmeliyim niye olmuyor anne olmalıyım.Bilmiyorum çok standart eli kolu olsun bir kadın olmadığınızı düşünerek yazıyorum.Bence bu enerjiyi yaymayin neler olacak .Bu enerji için sizin karşı tarafa öyle değil demenize gerek yok insan beklenti enerjisini gizleyemez .Enerji düşünce gerçekten degismedikçe değişmez .Katilmayadabilirsiniz tabiki.İşte bence bu tamamen anlık etki ile ilgili. Nasip olsa ağzı dişi bağlanır bir şekilde olur derler ya. Bence öyle bişi.
ya açıkçası bugüne kadar hayatından bi sürü insan ve bir sürü hata geçmiş biri olarak söylüyorum ki bu kendini abartıp duran tipler yalan söylüyorMesela bazıları anlatıyor işte şu beni şöyle sevdi, şu bana şöyle yaptı, bana dibi düştü. Arkadaşlar beni hayatım boyunca kimse çok sevmedi, hiç bir zaman çok talep gören bir insan olmadım.
Yaaa ne güzel yazmışsınızya açıkçası bugüne kadar hayatından bi sürü insan ve bir sürü hata geçmiş biri olarak söylüyorum ki bu kendini abartıp duran tipler yalan söylüyorinsanların çoğu öyle birbirini çok sevmiyor, dibi düşmüyor, hayranlık falan beslemiyor sadece MİLLET AÇ
Eki Görüntüle 3641377
ister cinsellik ister ilgi ister sevgi ister kaos millet aç ve arıyor aranıyor işte
bakın mesele flörte açık olmak da değil allah belamı versin ki istemiyordum yanaşmayın uzak durun içimden herifleri yumruklayasım geliyordu hayır demeyi de bilmiyordum istemesem dahi o açlık o kendini bilmezlik o psikolojik problemler bende de vardı vesaire şimdi geçmişe dair o kadar çok pişmanlığım var ki
hep bir şekilde girdiğim ortamlarda birileri oluyordu nemalanmaya çalışan bu da kolay av gibi görünmekle ilgili sanırım -minyon tipliyim yüzüm filan tatlı duruyor- çünkü bazı kadınlar da ruh hastası gibi onlarla bir ilgim olmamasına rağmen laf sokmaya eziklemeye falan çalışırdı yani mesele biraz da insanların kendini üstün hissetmek istemesi hani sizi yenmek, kazanmak, skor yapmak, sizi ele geçirmek, faydalanmak, kendini tatmin etmek böyle bir duygu
herkes sırf kendisiyle ilgileniyor e bu asla sevgi falan olamaz kiiiii
yani bence siz kendinize dürüst, net, çizgileri belli olan bir insansınız biraz beğenememeniz ondan. kendinizle kalabiliyorsunuz bundan dolayı da sizden uzaklaşıyorlardır. bakın ciddi manada insanların çoğunluğu kendini tanımıyor, neyin peşinden içsel dürtülerle koştuğunu bilmiyor, asla eylemlerinin farkında değil, siz ele geçirebilecekleri bir şey değilsiniz belki de mesele bu yani. işte bu insanlar sadece birbirleriyle kendilerini tatmin adına oyun oynuyorlar ama kendileri bile farkında değiller. sizin böyle olmamanız da güzel bir şey sırf açlıktan gereksiz ilişki yaşamıyorsunuz. çoğunluğun yaptığı o yani çevreyi örnek almayınha gönül eğlemek istiyorsanız da eğleyin kime ne yani sizin seçiminiz ama tatmin olacak mısınız meçhul
insanlarla tanışın konuşun kafanıza yatmazsa yapacak bir şey yok. ben de herkes gibi o meşhur replikle gelmek istiyorum çünkü doğru İNAN Kİ BİR ANDA OLUYOR bende de öyle oldu
saçmalıklarla karşılaşa karşılaşa hata yapa yapa iyi insanın kıymetini bildim inşallah karşınıza iyi bir insan çıkar diyeceğim bu kadar
Valla kanka aşkı meşki flörtü gerçekten hayatımdan çıkardığım böyle hiç enerji koymadığım , enerjimmin bittiği bir zamanda oldu. Evde pijiyle oturuken oldu. Ben evden çalışıyorum, evden çıkmadan, aramadan, hiçbir çaba koymadan oldu yani. Benim herif iş arkadaşım, işyerimdeki başka bir grubun lideri. Beraber iş yapmayınca pek beraber çalışma olanağımız olmamıştı, konuşmuşluğum yoktu. Beraber proje yapmak istedi, o sırada konuşmuş olduk. Sonra yine iş için fiziksel buluştuk bayıldı bana ne yapsın dibi düştü ondan sonra da peşimden koştu
Tekrar yazıyorum bakın:
1. kısmetse gelir Yemenden
2. beklemediğin zaman oluyor
teşekkür ederim çok uzun yazınca anksiyeteye giriyorum fghjk şans verin diyen üyeyi şimdi okudum kesinlikle katılıyorum bir insanı tanıdıkça sevebiliyorsunuz hatta birinin sırf sizinle olabilmek için kendini törpülediğini - geliştirdiğini görmek, sizin için çabasını hissetmek çok güzel. hatta ve hatta sizin de aynı şekilde kendinizi dönüştürmek için çaba vermeniz ortada gerçek bir iletişim, bir ilişki olduğuna işaret ediyor. hiçbirimiz mükemmel değiliz, değişebiliriz hatta değişmeliyiz. ilişkiler bunun için çok güzel araç ama dediğim gibi dışarıda gördüğünüz çoğu "ilişki" o tür ilişkilerden değilYaaa ne güzel yazmışsınızİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?