artık bir çözüm bulmak istiyorum

maalesef böyle düşünemiyorum ablam da aynı şeyi söylüyor sanırım arkadaş çevrem kaynaklı ve bu şakalara dur demeliyim
Arkadaş çevreniz uzanamadığı ciğere 'pis' diyor gibime geldi.
Bir lise öğretmenim vardı, boyu 140 cm olan olan bir adamdı.
Onunla dalga geçen öğrencilerine verdiği tek cevap 'maharet boyda olsaydı kavaklarda 'hıyar' çıkardı' derdi.
Çok şanslısınız ve bunu orta yaşlara geldiğinizde daha fazla anlayacağınızı düşünüyorum.
Şimdi ise modaya uygun, çıtı pıtı giyinin, daima bakımlı olun ve sizden güzelinin olmadığının farkına varın.

Hahahahah çok güldürdünüz beni çok samimi yazmışsınız çok teşekkür ederim :)

dediklerinizi uygulayacağım umarım fikirlerim değişir çok teşekkür ederim

Haklısınız kendimi sevmeye başladığımda içimdeki sevgi ekskliği de son bulacak diye düşünüyorum ve bunu yapmaya bir yerden başlamalıyım,çok teşekkürler

Katılıyorum aynen. Boyum 1.69 topuklu giyince kendimi çok uzun hissediyorum. Bir de küçük göğüslü kadınlara çok özenirim. Büyük değil ama söyle yelkenler fora giymek varken. Bir arkadaşım da küçük diye dert yanar. Ne yoksa onu arıyoruz galiba.

Konu sahibine de hiç üzülme diyorum. Arkadasin kötü niyetle söylemiyordur. Bende ne kadar zayıf olursam olayım based bir miktar daha fazla duruyor. Havuç pantolon çok severim ama bir gün alamadim. Önemli olan yakışanı giymek.

çok saolun bende bakacağım birilerini arıyordum
O zaman listeye Eva Longaria ve Burçin terzioğlunuda ekleyebiliriz :) Ayrıca Jessica Alba bir tık daha uzun ama giyim stili sizin boynunuzada hitap eder diye düşünüyorum.Özellikle kışlık stilleri çok şık oluyor.Bence kıyafeti taşıyamamak değil sorun sadece daha dik bir duruş gerekli olabilir malum iş güç çöktürüyor omuzlarımızı sporla daha dik bir duruş yakalamanız mümkün birde bazı kıyafetler tadilat gerektirebiliyor örneğin bir mont mankende güzel geldi gözünüze ama üzerinizde beğenmediniz hemen geri asmayın bir boyuna bakın katlayın mesela belki ufak bir boy kısaltması onu üzerinizde daha farklı gösterecek :) kollarının katlayıp kullanmayı deneyin ki bu şekilde yapıp kazağı içinden çıkartınca hoş duruyor yada bir ceket aynı şekilde hafif bir tadilat yada hareket kıyafeti üzerinizde daha oturmuş ve şık gösterebilir:)

Arkadaşımı gerçekten çok seviyorum bazen iyi niyet diye düşünüyorum ama her şeye de öyle söyleyince e kısa boylu insanlar ölsün o zaman diyesim geliyor çoğu zaman kısa ya küçük ya diye çok fazla espiri dönüyor sanırım sinirimin bozulması bundan.Haklısınız olmayan ne varsa özeniliyor :)

Bu dönem spora yazılmayı düşünüyordum bende bu tavsiyede doğru karar almışsın dedirtti çok teşekkür ederim bakıcam şimdi hepsine :)

Sürekli konuşulması elbette rahatsız eder. Bu konularda biraz ince çizgi işte. Rahatsız olduğunu söylesen kompleks yapmış derler. Yani ne yapsan bişey derler. O yüzden nasıl rahat hissedeceksen öyle davran derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…