- 5 Eylül 2015
- 70
- 32
- 8
- Konu Sahibi fazlacahayal
2 gün önce çok huzursuzum diye konu açmıştım ve bir arkadaş bunun sebebini bul demişti sanırım buldum ve yardımınıza ihtiyacım var.Öncelikle kendimi çok değersiz hissediyorum basit bir derecede değil bu durumu düzeltemiyorum kısa boylu biriyim bunu takıntı haline getirdim düzeltmeye çalışıyorum bu durumu kabllenmeye çalışıyorum olmuyor arkadaşlarım espiri yapıyor falan bunu kaldırabiliyorum ama her zaman değil ya da takmadığımı sansam da hayatımın her alanına işliyor bu durum kıyafet alıyorum bir kız arkadaşım bu sana olmaz kısasın diyor ve gidip aynısı alıyor bu sevdiğim bir kız arkadaşım ama bu durumu kaldıramıyorum elbise ayakkabı alırken hep aklımda ben kısayım minyonum bana yakışmaz diye çok özgüvenli kendisini seven biri değilim bu da tuzu biberi oluyor.20 yaşında bir genç kız gibi hissetmşyorum kendimi kim beni beğenir ki diye düşünüyorum hep.Kafamı fazlasıyla kurcalayan şeylerden biri de sevgisizlik fazlasıyla sevgisiz hissediyorum kendimi yanlış anlaşılmasın sevgili arayışında falan değilim hayırlısı o işler ama sevilmeye değer görmeye ihtiyacım var bazen kendime çok kızıyorum ego tatmin etmeye mi çalışıyorsun diye ama bu ego değil galiba.İlgi görmek sevilmek değerli hissetmek ve hissettirmek güzel şeyler bilemiyorum kızlar yardım ederseniz çok çok sevinirim