Artık bir karar vermeliyim.

yasnur

herşeye rağmen gülümse
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
584
7
116
Kocaeli
merhaba arkadaşlar 13 yıllık evliyim ama çok büyük problemler yaşadık eşimle ayrılma noktasına geldik ve tekrar devam ettik çocuğum olmasaydı çoktan silmiştim onu şimdi ise bunca yaşattığı şeylere rağmen kıymetimi bilmeyip kırmaya ve hakaretlere devam ediyor ayrılmak istedim o istemiyor yada inanmak istemiyor zor olsada bunu başarmalıyım yoksa hayat hep böyle geçicek gibi geliyor hayırlısı...

çocuk kaç yaşındaki canım, valla hakarete katlanmak çok zor ya

ah güzelim ne şanslar verdim ona sinirlenince unutuyor hepsini anneme gidersem dönmem birdaha

sorun nedır guzelce tatlı tatlı konussan rıca etsen boyle yapma dıye.ya erkeklerın genelı boyle arkadasım.benımkı ıyılık melegıdır saolsun.ama bır sınırlendımı kendımı yatak odasında yatagıma sınmıs bır halde bulurum.sonra gelır ozur dıler.bu seferde ben baslarım..
su mubarek gunlerde rabbım aranıza muhabbet kalbınıze sukunet versın arkadasım ne dıyeyım..ceken bılır elbette..

canım benim 23 yasında bir arkadasım var.anne babası sürekli kavga ediyor ama ayrılmıyorlarda.arkadasım annesine babasına ayrılın bundan daha cok huzurlu olurum diyor ama onlar evlatları için bosanmıyorlarmıs.evladın için bosanmak mı iyi bosanmamak mı en zor cevap bu.

teşekkürler desteğin için çok konuştum ama sokma akıl fayda etmiyo insanın içinden gelmeli bazı şeyler nebilim öyle işte

canım benim 23 yasında bir arkadasım var.anne babası sürekli kavga ediyor ama ayrılmıyorlarda.arkadasım annesine babasına ayrılın bundan daha cok huzurlu olurum diyor ama onlar evlatları için bosanmıyorlarmıs.evladın için bosanmak mı iyi bosanmamak mı en zor cevap bu.

doğru diyosun evladım için devam etmeliyim dedim ama galiba onun için bitecek gibi

doğru diyosun evladım için devam etmeliyim dedim ama galiba onun için bitecek gibi

kızında mutsuzdur eminim tartısma arasında yetismekten.eger esini artık sevmiyorsan olamayacagınıza inanıyorsan sadece kızın için evlilik yürütmekle bir yere kadar dayanabilirsin.bosanmaya karar verirsen kızına kararını anlatırsan ona sana destek verir insallah..eger evliligi devam ettirme kararı alırsan kızının yanında sorunlarınızı belli etmemelisiniz.ama mutlu olmak seninde hakkın.mutsuz bir evlilikle nasıl ömür gecerki:gitme:

çocugunuzun psikolojiside bozulmuştur...
çok zor olmalı..rabbim yardımcınız olsun

Sizin bir tane hayatınız,kızınızın ise bir tane çocukluğu var.
ıkisini de huzursuzluk içinde harcamak haksızlık olur bence.
Eğer düzeleceğinden hiç umudunuz yoksa devam etmeyin boşuna derim.
Zor bir karar,Allah yardımcınız olsun:teselli:.

allah yardımcınız olsun açıkcası bnm annemde babamda ben beni bildim bileli anlaşamazlar ve ayrılmadılarda eminim annem bizi düşündügü içindir bir kaç yıl önce ayrılmaya kalkmıştı annem fakat babam kabul etmemişti ben o zmanlar duymuştum ama biraz üzülmüştüm nedense ama şimdi hala aynılar ve gittikçe artı sorunlar hergün aynı seyle aynı tartışma evden gidip arkadaslarımda kalmaya çalışıyorum bazen bıktım çnkü.ayrılsalra yine olmaz kardeşlerim küçük etkilenirler diye ama bazen bkaıyorum onlarında psikioljisi bozuluyor.

allah en dogru seyi yapmanı nasip etsin inşopuyorumnanaktan

canım hiç düzelmeyek huyları mı var yıllardır şans versen de devam mı ediyor. bunlara evet dersen dur diyemem konuyu bilmiyorum ama yapılabilecek bi şey varsa o zaman da dur derim ne gibi sorunlarınız olduğunu bilmediğimiz için yoruma çok açık

benim ailem için durum biraz farklı. annemin bugüne değin ayrılmak hakkında bir şey söylediğini işitmedim. ama babam her defasında ayrılmaktan bahseder ve cocuklar yüzünden ayrılmadım ayrılmıyorum der. bu çocukluğumdan beri bende suçluluk duygusu oluşturdu, ayrılsalar daha kötü olacaklarını bilemem ki, sanki sebepmişim gibi. aynı hisleri kardeşlerimin paylaştığına da eminim. ben hiç bu konuda konuşmamış olsam da kardeşim babamın bu söylemine çıkış yapmıştı. "istersen ayrıl baba, artık büyüdük, bir şekilde anneme destek oluruz"demişti.
sizi tenzih ederek anlattım bunu, öyle işte..
allah sabır versin

bazen anne babasını sürekli kavgalı görmesindense
ayrı ama saygılı olarak görmek daha hayırlı olur çocuklar için
hakkınızda hayırlısı

Back
X