- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Tabbi ki canim. Hosgeldin aramiza :)Kızlar bende aranıza katılmak istiyorummmm
Hosbuldummm kuzum bende bugün adet oldum bu ay boş çıktı umudumuz gelecek aya inşallahTabbi ki canim. Hosgeldin aramiza :)
Aa hosgeldin gulaysecim nasilsinnMerhaba canimlaaaarrrrrr :)
Iyiyim Allaha sukur kuzum sen nasilsin :) ne var ne yok okudum biraz da hap kullaniyormussun keske sogan suyu icseydin yaa. Benim de bi ara vardi 4,5 cm kistim bana hap vermisti icmemistimsogan suyu icmistim kaybolmustuAa hosgeldin gulaysecim nasilsinn
Kuzum hem ilac kullandim hemde sogan suyu ictim 5gun once adet oldum ve kontrole gittim çok sükür kistim erimis :) . doktor klomen yazdi bu ay klomene basladim iste :)Iyiyim Allaha sukur kuzum sen nasilsin :) ne var ne yok okudum biraz da hap kullaniyormussun keske sogan suyu icseydin yaa. Benim de bi ara vardi 4,5 cm kistim bana hap vermisti icmemistimsogan suyu icmistim kaybolmustu
Ohh super o zaman cok sevindim yavrum bende regl olursam gitmeyi dusunuyorum bana da versin klomen yaa :) sana neler soyledi de klomen verdi.Kuzum hem ilac kullandim hemde sogan suyu ictim 5gun once adet oldum ve kontrole gittim çok sükür kistim erimis :) . doktor klomen yazdi bu ay klomene basladim iste :)
Canım önce tahlil istedi. 3Tüp kan aldilar, bide idrar tahlili verdim. Sonuclara bakti hamdolsun bi sikinti cikmadi. Sadece kan degerim düşük çıktı onu arttirmak icin hem demir ilaci hem kan ilaci hemde folik asit olan bi ilac yazdi. Yaninda da klomen yazdi gebeligi hizlandirmak icinOhh super o zaman cok sevindim yavrum bende regl olursam gitmeyi dusunuyorum bana da versin klomen yaa :) sana neler soyledi de klomen verdi.
Hadi insallah bu ay olur yavrum yaa :) benimde regl 2 haziran gozukuyo bakalim ne olucak bende bekliyorum olana kadar buralardayim :)Canım önce tahlil istedi. 3Tüp kan aldilar, bide idrar tahlili verdim. Sonuclara bakti hamdolsun bi sikinti cikmadi. Sadece kan degerim düşük çıktı onu arttirmak icin hem demir ilaci hem kan ilaci hemde folik asit olan bi ilac yazdi. Yaninda da klomen yazdi gebeligi hizlandirmak icin
Hamilesindiir insallaah :) bu ayı dolu dolu gecirmissindir umarim :)Hadi insallah bu ay olur yavrum yaa :) benimde regl 2 haziran gozukuyo bakalim ne olucak bende bekliyorum olana kadar buralardayim :)
Hos geldin canimBen de gelsem ya
Yavrum gecirdim gecirmesine de benim yine hic umudum yok her zaman ki gibi fos yani :) ee gecen ay 27 gunun uzerine adet oldum insallah bu ay da gecikmez tek temennim o :)Hamilesindiir insallaah :) bu ayı dolu dolu gecirmissindir umarim :)
Gecen ay düzene girdiyse adetin bu ay umut var demektir kuzuum.. Bak ben doktorumdan cook memnunum. Kadin aldigi paranin hakkini veriyor, kızı gibi ilgileniyor benle.Yavrum gecirdim gecirmesine de benim yine hic umudum yok her zaman ki gibi fos yani :) ee gecen ay 27 gunun uzerine adet oldum insallah bu ay da gecikmez tek temennim o :)
Ben zaten dogru bi doktor bulsam once hersey guzel olucakta yok iste buda sansim :) yavrim gecen ay adetlerimiz gecmisti ya benim 27 gun gecti iste 57.gun adet oldum o biraz sikintiya soktu beni iste suan takvime gore 2 haziran ama bilmiyorum bakalim ne olucak :)Gecen ay düzene girdiyse adetin bu ay umut var demektir kuzuum.. Bak ben doktorumdan cook memnunum. Kadin aldigi paranin hakkini veriyor, kızı gibi ilgileniyor benle.
Bana diyoki hep olumlu ol, hep pozitif düsün. Olucak de, başarıcaz de diyo. Sakin umudum yok deme diyo. Olumlu dusunmek bile seni rahatlatir kzuum olumsuz dusunme bencee
Hee dogru tamam.Ben zaten dogru bi doktor bulsam once hersey guzel olucakta yok iste buda sansim :) yavrim gecen ay adetlerimiz gecmisti ya benim 27 gun gecti iste 57.gun adet oldum o biraz sikintiya soktu beni iste suan takvime gore 2 haziran ama bilmiyorum bakalim ne olucak :)
Hoş buldum cnmHos geldin canim
Kocaeli de kuzum ya maddi sikintidan ziyade iyi bi doktor ariyorum iste tanidiga dosta surekli soruyorum herkes birilerini oneriyor ama karar vermek zor :)Hee dogru tamam.
Hangi sehirde oturuyorsun canim.? Maddi durumunuz iyiyse hic devletle ugrasma derim. Doktor cok ama cok onemli cunku
Aynen canim ya haklisinn.. Insallah bebegin seninledir ve Allah daha fazla ugraştirmaz seni..Kocaeli de kuzum ya maddi sikintidan ziyade iyi bi doktor ariyorum iste tanidiga dosta surekli soruyorum herkes birilerini oneriyor ama karar vermek zor :)
Insallah yavrum ya mubarek ayın huyu suyu hurmetine Rabbim kucaklarimizi doldursun insallah♡Aynen canim ya haklisinn.. Insallah bebegin seninledir ve Allah daha fazla ugraştirmaz seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?