• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık canıma tak etti telefonu parçaladım

On yargili olmak istemem ama marasliysa pek guvenmeyin anne sozunden cikamazlar ve marasli degilseniz evlenmezi istemezler:31:

annesinin yanında konuşamaması abisinin yanında arayamaması bana baya garip geldi 16 yaşında değilsiniz ki.. evli olabilir mi acaba? annei, abi dediği de eşi olabilir mi? açıkçası benim aklıma bir tek bu gelirdi

yok canım bekar mernis ten sorgulatmıştım ( nüfus bilgi sistemi) annesinin yanında konuşuyor ama kapatmak zorunda kalıyor çünkü annesi dinliyor merak ediyormuş mesela arasa başka odaya geçer ama annesi sürekli bir şey merak edip odaya girip kontrol eder :53: abileri ablası hepsi beni biliyor yanıma gelicekti babası ayıp demiş aranızda söz yok nişan yok nasıl gidicen bu da sözde hataya gitmiş abisinin yanına abisin yanından yanıma gelmek daha kolay olurmuş annesi babası laf etmezmiş zaten annesi hep sorardı kiminle konuşuyorsun kadın sesini hep duyardım o da gelininle konuşuyorum derdi

On yargili olmak istemem ama marasliysa pek guvenmeyin anne sozunden cikamazlar ve marasli degilseniz evlenmezi istemezler:31:

dedim valla git anne babana söyle sana başka kız baksınlar belli ki beni istemiyorlar , kızdı nasıl kafanda bunları kuruyorsun seni istemeseler söylerdiler falan filan, zaten iki abisi var gelinler farklı şehirlerden aile çocuklarına karışmıyormuş yarın öbür gün mutsuz olurlarsa siz yaptınız demeyin diye anne baba evliliklerine karışmıyormuş

Sifrenizi biliyorsa değiştirin ve dondurun faceyi.
Onun facesinin şifresini biliyorsaniz bakin bi sizi aratmis mi ?[/

bilmiyorum onun şifresini oda benin kini bilmez bilmiyorum napıcak bu saatten sonra telefon no mu vodafone müşteri hizmetleri aracılığıyla değiştirdim. telefonu kırdım benim hattım faturalı yeni bir hat alsaydım ceza terdim bende müşteri hizmetlerini aradım son 4 rakamı değiştirdi :52:

baskıcı aileden dolayı çekingen çocuk :26: ailesinin yanında ilgi gösteremiyo

ama yinede haklı değil öylesine katlanılmaz iyi yapmışsın telefon kırmakla :1:

baskıcı aileden dolayı çekingen çocuk :26: ailesinin yanında ilgi gösteremiyo

ama yinede haklı değil öylesine katlanılmaz iyi yapmışsın telefon kırmakla :1:

hayır ailesinden çekindiğini zannetmiyorum yeri geldimi babasıyla çatır çatır konuşur ayrıca annesinin yanında kaç kez seni çok seviyorum derdi ay ne bilim msj işi beni çok sinir etti ooffff yanıma gelicek diye babası ayıp falan demiş tartışmışlar o da babasıyla kavgalı çıkmamak için söylediği gün gelmedi abisine gitti sordum ne zaman gelicen oda haftaya dedi aman çok sıkıldım bu durumdan :2:

napıcam ki ben adam kendi keyfinde merak bile etmemiş bak sana ses seda yok aman ya onun olsun tüm zamanı :37:

Boyle dusunuosan ne mutlu ama gelip donup yalvardigindada boyle soguk durmak onemli cnm.. tamamen bitir yani ne yapsada bos. Erkeklerde sunu anladim bi hata yapiosa aylarca yillarca yapar taaaki karsisindaki ayrılana kadar.. baktiki ayrilio kiz elden gidio bi yalvarmalar bi ozurler degistim demeler falan.. kizda inanio sevio affedio ama 1 ay sonra ayni sey. Yanu degismeleri imkansizzzzz ve affedildiklerini gorunce artik su dusunce oluyor.. amaan beni sevio bensiz yapamio iki gun kuser ama gonlunu alirm olur biter diip istediklerini yapiorlar malesef. Hepsi icin demiorm genel konustum ben seninkide bu kategoride ne yazikki bu yzden degisme umudu falan olmasin icinde degismez cnku

Kimse vazgecilmez degildir.bizler istemedikçe onlar bizi üzemez telefonu kırmana üzüldüm ama buda sabrını kendin çok zorladığınla alakalı birdaha bu kadar içinde tutma karşındaki her kim olursa olsun. noktayı koymalısın.
Saygı duymayana saygı duyulmamalı. güzel günler yakındır umarım sizin içinmeseleler

Back
X