Artık çok bunaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilalove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lilalove

Ziyaretçi
Arkadaşlar şu an kalbim çok kırık mafoldumben Eşim yabancı, şu an yurtdışında vizesi çıkmıyodu uzun zamandır, bikaç gün önce çıktı.
vize işi uzamasaydı memleketine gidip ailesini getirecek ve düğünümüzü yapacaktık. Bu işler uzadığı için memleketine gitmesi kasım ayına kaldı. Gitmeden trye geleyim hem doğum günümü kutlamış oluruz diyordu ben de ilk sıralarda boşa para harcanmasın git bi an önce düğünümüz olsun diyordum. sonra ben de çok özlediğim için gel dedim. Nihayet vizesi çıktı hemen trye gelme planları yapmaya başladık. uçak biletlerini aldı. etti . neler yapacağımızı nerelere gideceğimizi hasret gidereceğimizi falan anlattım ben. o da mutlu ben de mutlu bekliyorduk. Bugün bu konular hakkında konuşurken
türkiyeye geliceksin bi sürü para harcanacak doğru mu yapıyoruz bilmiyorum
dedim.
tamam gelmeyeceğim dedi. Çok sinirlendim bu cevaba sanki ben ona gelme dedim.
tamam dedim. tamam dedi. ciddi misin dedim
ciddiyim dedi. biletini iptal et o zaman dedim. tamam dedi. sonra işe gitmek için çıktı. msnden çıktım ben de. telefonu da yönlendirdim.

Çok sinirliyim.Çok kırgınım. o kadar ihtiyacım olduğunu son ayları ne kadar zor geçirdiğimi bilmesine rağmen bana bunu yaptı ya artık yalvarsa bile gelemez. çok moralim bozuk. artık beni eskisi gibi sevmiyor değer vermiyor diye düşünüyorum :kızgın: Nasıl davransam bilmiyorum. Şimdi işte arada telefondan msne girip yokluyor benim msn açık mı diye (ç dışıyım) Ama telefonu aramadı.
Bu kadar kolay mı ya hemen vazgeçmek aylarca önce kararlaştırılmış plandan? :a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar uğraşmış neden hemencik pes etti ki, eğer ki istemyorsa neden bu kadar uğraştı gelebilmek için. Muhabbet esnasında kafandaki kuşkulardan bahsetmişsin öylesine çok para harcıcaz diye, başka bi kavganız oldumu

Silindi.

ahhh canım benim üzülme bukadar onuda çok üzmeee.....
aslında haklı olarak bişi sölemişsin ama oda senin lafına alındıgı için öle sölemiştir..anlaşılan ikinizdede keçi inadı var...
üzmeyin bakalım birbirnizi....

Böyle güzel bir konuşmanın ortasında neden "masraf olacak" gibi itici bir cümle söylediniz ki. Bende olsam kırılırdım açıkcası ve gelmezdim.
Her şey para mı? Masraf olsun ne olacak, sonuçta birbirinize kavuşacaksınız. Bir sürü emek vermişsiniz adam buraya gelmeyi, sizinle hoş vakit geçirmeyi düşünürken siz işe maddiyatı sokmuşsunuz.
Bence arayın ve özür dileyin, söylediklerinizi yanlış anladığını anlatın ona.

Silindi.

hatalı taraf sensin ve bunun farkında değilsin sanırım özür dile ve hatanın farkına varıp bi daha yapma....

ınsanlar, birbirlerinden uzakken bu tarz olaylar her zaman yaşanır ve normaldir. Sıkmayın canınızı...

Silindi.

bende heyecanla beklerken bi anda böyle bir laf duysam hem hevesim kaçar hem de bozulurum.
aslında açıkçası tam da eşinizin davrandığı gibi davranırım.
bence arayıp aradaki yanlış anlaşılmayı düzeltmek size düşer..

Silindi.

bende heyecanla beklerken bi anda böyle bir laf duysam hem hevesim kaçar hem de bozulurum.
aslında açıkçası tam da eşinizin davrandığı gibi davranırım.
bence arayıp aradaki yanlış anlaşılmayı düzeltmek size düşer..

eğer bunu o dese tamam haklısınız. param harcanıcak gelmeyim dese. ama ben masraf olacak bizim için dedim ki gelme demedim. iyi mi yapıyoruz diye düşünüyorum dedim. kesinlikle iyi yapmıyoruz demedim üstünde durmadım. bir kez dedim. hepsi bu :gitme:

adam kırılmış işte öyle denirmi hiç..ara özür dile bari..

türkiyeye geliceksin bi sürü para harcanacak doğru mu yapıyoruz bilmiyorum
dedim.
tamam gelmeyeceğim dedi. Çok sinirlendim bu cevaba sanki ben ona gelme dedim.
tamam dedim. tamam dedi. ciddi misin dedim
ciddiyim dedi. biletini iptal et o zaman dedim. tamam dedi. sonra işe gitmek için çıktı. msnden çıktım ben de. telefonu da yönlendirdim.

nasıl hatalı taraf oluyorum demişsiniz ya.
bana göre giriş cümlesi kırıcı; bu birincisi.
bunun üzerine eşinizin söylediği -ki bende aynı durumda derdim- gelmeyeceğim lafının üzerine tamam demişsiniz; bu da ikincisi.
belki yaa saçmalama ben onu demedim falan deseniz kurtarabilirdiniz ama bana göre hatalı sizsiniz.
işte bu yüzden.
bunun için ilk adımı atmak size düşer.

Silindi.

Silindi.

e ama haklı adamcağız. Resmen dolaylıda olsa gelme demişsin be arkadaşım.CADIARZU

Güzel arkadaşım kabul et ki hatalı taraf sensin. Para konusunu düşünüyorsun tamam haklısın ama adam vizesini almış geliyor ve sen paradan bahsediyorsun.
Biraz empati yap, bunu sana eşin söyleseydi ne yapardın?
Lütfen ara ve eşinden özür dile, neden böyle şeyler yüzünden üzülüyorsunuz ve birbirinizi kırıyorsunuz ki. Unutmayın bu günler bir daha asla geri gelmeyecek.

bence hatalı olan sizsiniz; tekrar söylüyorum.
telefonu açmayarak daha da çıkmaza sokuyorsunuz tatsızlığı.
bence adam daha da hırslanıp biletini iptal ettirmeden bi el koyun olaya

Back
X