Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar şu an kalbim çok kırık mafoldumben Eşim yabancı, şu an yurtdışında vizesi çıkmıyodu uzun zamandır, bikaç gün önce çıktı.
vize işi uzamasaydı memleketine gidip ailesini getirecek ve düğünümüzü yapacaktık. Bu işler uzadığı için memleketine gitmesi kasım ayına kaldı. Gitmeden trye geleyim hem doğum günümü kutlamış oluruz diyordu ben de ilk sıralarda boşa para harcanmasın git bi an önce düğünümüz olsun diyordum. sonra ben de çok özlediğim için gel dedim. Nihayet vizesi çıktı hemen trye gelme planları yapmaya başladık. uçak biletlerini aldı. etti . neler yapacağımızı nerelere gideceğimizi hasret gidereceğimizi falan anlattım ben. o da mutlu ben de mutlu bekliyorduk. Bugün bu konular hakkında konuşurken
türkiyeye geliceksin bi sürü para harcanacak doğru mu yapıyoruz bilmiyorum
dedim.
tamam gelmeyeceğim dedi. Çok sinirlendim bu cevaba sanki ben ona gelme dedim.
tamam dedim. tamam dedi. ciddi misin dedim
ciddiyim dedi. biletini iptal et o zaman dedim. tamam dedi. sonra işe gitmek için çıktı. msnden çıktım ben de. telefonu da yönlendirdim.
Çok sinirliyim.Çok kırgınım. o kadar ihtiyacım olduğunu son ayları ne kadar zor geçirdiğimi bilmesine rağmen bana bunu yaptı ya artık yalvarsa bile gelemez. çok moralim bozuk. artık beni eskisi gibi sevmiyor değer vermiyor diye düşünüyorumNasıl davransam bilmiyorum. Şimdi işte arada telefondan msne girip yokluyor benim msn açık mı diye (ç dışıyım) Ama telefonu aramadı. (Aramış şimdi mesaj geldi)
Bu kadar kolay mı ya hemen vazgeçmek aylarca önce kararlaştırılmış plandan? :a015:
zaten böyle durumlarda ilk 1 dakika aklımdan boşanmak geçiyor :CüvCüv: sonra kendime hakim oluyorum. İyi ki yazmışım buraya çok rahatladım ya.
boşanma kelimesini kullanmam ben söz verdim en son kavgamızdabu sefer biraz alttan alabilirim ama gelecek cevaba bağlı. sizin sayenizde biraz yumuşadım. sizlere dua etsin :gitme:
nasıl hatalı taraf oluyorum demişsiniz ya.
bana göre giriş cümlesi kırıcı; bu birincisi.
bunun üzerine eşinizin söylediği -ki bende aynı durumda derdim- gelmeyeceğim lafının üzerine tamam demişsiniz; bu da ikincisi.
belki yaa saçmalama ben onu demedim falan deseniz kurtarabilirdiniz ama bana göre hatalı sizsiniz.
işte bu yüzden.
bunun için ilk adımı atmak size düşer.
tatlım birde omu özür dilicek ve birde gelmek isterse senmi kabul edim diye düşünüceksin?? yaaaa tatlım sen ciddiimsin yada büyük bi şakamısın??
ya siz kadın değil misiniz kadının halinden anlamaz mısınız mafoldumben
ben 22 yaşındayım o 28 yaşında anlayışlı olması lazım
mesaj attı beyimiz:
"offf şaka yapıyordum offfffff"
arkadaşlar şimdi ben bu kocayı ne yapayım aşağı tükürsen sakal ( beni kırdı)
yukarı tükürsen bıyık ( eşek şakası yapıp beni bu kadar üzdü)
tatlım bencede eşin sana şaka yapmıştır...... o kadar plan yapıcaksınız biletlerini alıcak sen ona bir kelime söyleyince gelmemezlik mi yapıcak (hemde senin söylediğinde hiç bir şey yokk) hiç sanmam adam sana belkide süpriz yapardı... canım eşin uzakta oldu için biraz alıngan gördüm senilmaz:
mesaj attı beyimiz:
"offf şaka yapıyordum offfffff"
arkadaşlar şimdi ben bu kocayı ne yapayım aşağı tükürsen sakal ( beni kırdı)
yukarı tükürsen bıyık ( eşek şakası yapıp beni bu kadar üzdü)
sana ciddi misin dedim evet dedin. şakayı bu kadar uzatmanın manası neydi. çok kırıldım diye mesaj attım.
oh Allah. ufff
yazmış.
ne bu şimdi CADIARZU
şaka yaptıysa buraya geldiğinde ben onu döveyimklava: Tşekkürler canım beni bi sen anladın
![]()
şaka yaptıysa buraya geldiğinde ben onu döveyimklava: Tşekkürler canım beni bi sen anladın
![]()