Artık çok bunaldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilalove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saka bi yana...bence esin o anda saka yapmadi; bi anlik kizginlikla söyledi...ama su an ortalik yatissin diye saka kozunu kullaniyor...
Vay vay vaaaaayyy, "Tşekkürler canım beni bi sen anladın kaydirigubbakcemile4
" hee öyle miii?! Bunca insan sana burada yardimci olmaya calisti sayfalarca; pes diyorum baska da birsey demiyorum artik!!![/QUOTE]
Arkadaşım bniye öyle diyorsun ben hepinize teşekkür etmedim mi? O arkadaş beni haklı bulmuş o yüzden kaydirigubbakcemile3
Tamam sağolun sayenizde ona iyi davranıcam. Şimdi durduk yerde moralimizi sıfırlamayalım.

Herkese teşekkürler

Saka bi yana...bence esin o anda saka yapmadi; bi anlik kizginlikla söyledi...ama su an ortalik yatissin diye saka kozunu kullaniyor...
Vay vay vaaaaayyy, "Tşekkürler canım beni bi sen anladın kaydirigubbakcemile4
" hee öyle miii?! Bunca insan sana burada yardimci olmaya calisti sayfalarca; pes diyorum baska da birsey demiyorum artik!!![/QUOTE]

kıskanççççççççççkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

eee ask olsin espiri yapmistir diyen kim ayollll mafoldumbenmafoldumben

:roflol:

yok ben haklılara değil beni haklı bulanlara dedim sadece. yoksa hepiniz haklısınız tabi kaydirigubbakcemile5 eşimin üstüne çok gittiğimin farkındayım ama o eskiden böyle değildi. beni kırmaktan çok korkardı :gitme:

Mesaj attım:
tamam, hadi olanları unutalım hiç mutsuz olmaya gerek yok şimdi. ben unuttum sen de unut tamam mı dedim.

Unuttuysam da sizin sayenizde unuttum a.s.

Sadece
ok
diye mesaj attı. garanti kızgın bana.
amaaaan bıktım ya

Mesaj attım:
tamam, hadi olanları unutalım hiç mutsuz olmaya gerek yok şimdi. ben unuttum sen de unut tamam mı dedim.

Unuttuysam da sizin sayenizde unuttum a.s.

Sadece
ok
diye mesaj attı. garanti kızgın bana.
amaaaan bıktım ya

canım sadece okk diye mesaj atııysa bir süre hiç üstüne gitme bak bakalım sonuna ne olcak vereliniortak

öyle yapıcam canım geldiğinde ben onu hava alanında iki saat bekletip şakaydı diyeyim de görsün.

Adam heveslenmiş planlar yapılmış diyorsunuz ki pat diye acaba masraf mı olacak vb...
siz bozmuşsunuz bence planı..en güzeli arayıp konuşun cevrmdışı olmalar küsmeler haklıyken tamam da haksızken itici olabilir fazla naz aşık usandırır..ben olsam ne olursa olsun gel derdim para bu harcanmak için var..

" hee öyle miii?! Bunca insan sana burada yardimci olmaya calisti sayfalarca; pes diyorum baska da birsey demiyorum artik!!!

kıskanççççççççççkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey[/QUOTE]

Hicte bilemlaelaelaelaelae

Herkese teşekkürler arkadaşlar bakalım işten gelsin de konuşucam uzun uzun. ama gelmesini istemiyorum soğudum çok mafoldumben

" hee öyle miii?! Bunca insan sana burada yardimci olmaya calisti sayfalarca; pes diyorum baska da birsey demiyorum artik!!!
Arkadaşım bniye öyle diyorsun ben hepinize teşekkür etmedim mi? O arkadaş beni haklı bulmuş o yüzden kaydirigubbakcemile3
Tamam sağolun sayenizde ona iyi davranıcam. Şimdi durduk yerde moralimizi sıfırlamayalım.

Herkese teşekkürler[/QUOTE]

He söylealkisalkisalkis

esinizin yerinde bende olsam tepkimi koyardim ve inadim inattir
madem oyle gitmezdim,
ben onla nelerin hayalini kurarken o daha para diyor masraf diyor
ustelik bileti de almis...

Arkadaşlar şu an kalbim çok kırık mafoldumben Eşim yabancı, şu an yurtdışında vizesi çıkmıyodu uzun zamandır, bikaç gün önce çıktı.
vize işi uzamasaydı memleketine gidip ailesini getirecek ve düğünümüzü yapacaktık. Bu işler uzadığı için memleketine gitmesi kasım ayına kaldı. Gitmeden trye geleyim hem doğum günümü kutlamış oluruz diyordu ben de ilk sıralarda boşa para harcanmasın git bi an önce düğünümüz olsun diyordum. sonra ben de çok özlediğim için gel dedim. Nihayet vizesi çıktı hemen trye gelme planları yapmaya başladık. uçak biletlerini aldı. etti . neler yapacağımızı nerelere gideceğimizi hasret gidereceğimizi falan anlattım ben. o da mutlu ben de mutlu bekliyorduk. Bugün bu konular hakkında konuşurken
türkiyeye geliceksin bi sürü para harcanacak doğru mu yapıyoruz bilmiyorum
dedim.
tamam gelmeyeceğim dedi. Çok sinirlendim bu cevaba sanki ben ona gelme dedim.
tamam dedim. tamam dedi. ciddi misin dedim
ciddiyim dedi. biletini iptal et o zaman dedim. tamam dedi. sonra işe gitmek için çıktı. msnden çıktım ben de. telefonu da yönlendirdim.

Çok sinirliyim.Çok kırgınım. o kadar ihtiyacım olduğunu son ayları ne kadar zor geçirdiğimi bilmesine rağmen bana bunu yaptı ya artık yalvarsa bile gelemez. çok moralim bozuk. artık beni eskisi gibi sevmiyor değer vermiyor diye düşünüyorum :kızgın: Nasıl davransam bilmiyorum. Şimdi işte arada telefondan msne girip yokluyor benim msn açık mı diye (ç dışıyım) Ama telefonu aramadı. (Aramış şimdi mesaj geldi)
Bu kadar kolay mı ya hemen vazgeçmek aylarca önce kararlaştırılmış plandan? :a015:

canim belkide alinmistir..heves etmistir gelmek icin sen oyle diyince kirilmistir..bazen bende yapiyorum cok hayal kurup sonrada olmayinca..yoksa sana neden deger vermesin ki..

valla bilmiyorum arkadaşlar o kadar saaat oldu bi aramadı mesaj da yok. ışte meşguldür diye kötüye yormak istemiyorum. bakalım akşam olsun.

Aradı şimdi. sesi normaldi. şarjım az ondan msne giremedim dedi.

Neyse unutalım olanları. CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelim adamı kıran sensin sen niye kırılıyorsun? Ben olsam ben de gelmem derim, ne demesini bekliyordun- yalvarmasını mı o laftan sonra? Ben olsaydım özür dilerdim.

hem sen masraf oluyor iptal ettir demissin hemde iptal ettirince kirilincada sevgilin, bu kadar kolaymi vazgecmek bana deger vermiyor demissin..eminim o da soyle dusnuyor beni artik sevmiyor gormek istemiyor.yurtdisindan geliyor istanbul-izmit yapmiyorki cocuk oyuncagi gibi olmaz ki bende kizardim..yanlis anlama lutfen sende haklisin ama uzakta oluncada insan parasini dusunmuyor atlayip gelmek istiyor..

valla anlamıyorum.
Aradı, kavga etmedik herhangi bi problem olmadı nasıl bi anda kararımı değiştirdiğimi düşündün dedi
ben de şaka yaptığını düşündüm ama ciddi msin deyince evet dedin dedim
özür diledi.
önemli değil. dedim
biraz bebeğim falan deyip gönlümü aldı
barıştık kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar demek ki neymiş kırılmamış söylediğime. Sadece eşek şakası yapmış. ışte problem bu. Artık beni suçlu bulmayın :lepi:

cok sevindim canimmm..hihoyyytseni suclamiyoruz ki bizde sana esek sakasi yaptikkk:dance::icecream:

Back
X