artık çok yoruldum..

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
333
653
103
merhaba.. birkaç ay öncesinde abimin nişan muhabbetinden bahsetmiştim burada. abim bu cumartesi askerden geldi. geldiği gün sevgilisi ve annesi bizdeydi. kızın annesi doğal olarak tarih konuşmak istedi söz için. 14 eylül denildi. biz babamıza söyledik anlaşıldı. ertesi gün kızın annesi arayıp daha erken olsa küçük kızımı üniversiteye yerleştiricem dedi. bunu babama söyleyince babam esti gürledi. o zaman yarın (pazartesi) gidiyoruz dedi. bu kızın babası 10 saat uzak bir şehirde annesi 2 saat uzak bir ilçede insanları zor duruma soktuk yine bir şey demedi geldiler tatsızlık olmasın diye. dün gün içinde yüzük çiçek çikolata ayarlandı. istemeye gidilecek babam da bir ton surat abimin de morali bozuldu. gidene kadar tek kelime etmedi. gittik şükür istedik kızı yüzük takıldı eve dönerken yine ses yok. bugün işten geldi annem haklı olarak biz de onları çağıralım evimizi görsünler tanısınlar dedi yine başladı surat yapmaya. biz ne yapalım? artık babamın bu tavırları beni çok yoruyor. bu adam 52 yaşından sonra nasıl düzelecek 🤦🏻‍♀️

İyi de gün konuşulurken kadın düşünememiş mi kızının durumunu ?
Benim annemde sinir olurdu ve inanın babanız gibi de ılıman davranmazdı.

Demek ki son anda karar verilmesinden ve emri vakiden hoşlanmıyor adam.
Hoşlanmamasına rağmen yine kırmamış dediğinizi yapmış.

Bu adam 52 yıldır böyle , yeni olmadı ki ?

52 yaşında bir adam değişir mi artık değişmez
Siz babanız surat asacak diye yaşamamayı öğreneceksiniz
Elbet saygı duyun fikrini sorun ama mantık çerçevesi içerisinde

52 yaşından sonra düzelmeyecek. benimki de biraz böyledir 'aman erkek bu işlere karışmaz' diye yüzüne söylemekte bulduk çareyi.

Back
X