Çocuktan önce böyle değildi pandemi zamanı evde idi sonra işe çağırdılar ben yolda yoruluyorum falan diyor haklı ama bende evde zorlanıyorumEşiniz tam bir kalas.
Birbirinizi tanımadan evlendiğinizde böyle durumlar oluyor. Sizin ve eşinizin eski ilişkileri uzun süreliymiş ve hemen arkasından birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz. Evliliğiniz sağlam temellere oturtamamışsınız. Arada sevgi olmayınca ilgi de olmamış malesef. Üstüne bir de çocuk yapmışsınız. Sizin birbirinize sevginiz yok ki bebeğe sevgi dolu bir aile verin. Üstüne sizin aylardır eşinizin eski sevgilisini öğrenme takıntınız tuz biber olmuş.Merhaba güzel kadınlar kulübü kadınları ;3 senedir evliyim 10 aylık bebeğim var çok hareketlendi yürümeye başladı sürekli peşimde ev zar zor iş yapıyorum bu duruma zaten zor alıştım bebek ve ev temizlik yemek .Eşim iş sonrası spora gider maça gider eve 9 10 da anca geliyor tüm gün bebekle bunalım geçiriyorum haftasonları evde eşim ama en fazla 1 saat ilgilenir ben etrafı toplarım o Ara da bu arada kpss ye hazırlanıyorum o hazırlanmaksa zaman yetmiyor bir de üstüne eşimin ilgisizliği sonra bir gömleği vardı bulamadı sonra dedim onu daha yıkamadım ne iş yapıyorsun kime getirdi normal de böyle davranmaz pek ama bebeğe sen de bak diyince fazla dayanmıyor bizim Arada dışarı çıkartır yemeğe falan ama ben çok bunaldım zaten bebekten dolayı ayrı yatıyoruz eskisi gibi değiliz artık 2 aydır gelip bir gönül de almıyor hiçbirsey olmamış gibi davranıyor çok kırıldım bana ne iş yapıyorsun ki demesine
Çocuk diye diyen oydu diyorum böyle olacaksa 2.istemem ona kalsa ister ama çok sabırsız zaten ilgilen diyorum TV izliyor yere bırakıyorÇocuk sadece sizin sanırım, eşinizle bir alakası yok.
İşimle ev arası bir saat yol geliyorum yemek temizlik yarının yemeği gayette yapıyoruz. Tüm sorumluluğu zamanında çok üstünüze almışsınızÇocuktan önce böyle değildi pandemi zamanı evde idi sonra işe çağırdılar ben yolda yoruluyorum falan diyor haklı ama bende evde zorlanıyorum
Bana kalsa 3 sene daha çocuk istemeyecektim çünkü zor olacaktı zaten yeni tanıyorum o ısrarcı oldu ilk sene güzeldi hersey gezdik ettik çocuk olduktan sonra da Çok fırsat bulmadık birsey yapmaya pandemi falan evde home office de iyiydi şimdi 2 aydır işe gidiyor işin stresi eve yansıtıyor gibi ilgisi de sevişme olmuş ben söylenince dışarı gidiyoruz geziyoruz bak sen de bunalma diye yemeğe kahvaltıya sahile yürüyüşe gidiyoruz ama eskisi gibi olmuyor çocukla daBirbirinizi tanımadan evlendiğinizde böyle durumlar oluyor. Sizin ve eşinizin eski ilişkileri uzun süreliymiş ve hemen arkasından birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz. Evliliğiniz sağlam temellere oturtamamışsınız. Arada sevgi olmayınca ilgi de olmamış malesef. Üstüne sizin aylardır eşinizin eski sevgilisini öğrenme takıntınız tuz biber olmuş.
Kpss ye hazırlanıyorum evdeyim evde olunca beklenti daha yüksek oluyor çalıştığım da oda yardımcı oluyırdı önceden bizim bebek anne yanı beşikte yatmıyor sürekli uyanıyor artık çok dönüyor yatak odasında yatıyoruz bebekle eşim salondaBu arada siz çalışıyor musunuz?
Sanırım ben çalışmıyorum diye çalışsam yardımcı olurdu belki ona kalsa öyle senden devasa yemekler beklemiyorum temizliğine karışmıyorum diyor ama sabah kalkıyor bebek 7 de onun peşimde koşmaktan işe zor yetişiyorum ya da ben beceremiyorumİşimle ev arası bir saat yol geliyorum yemek temizlik yarının yemeği gayette yapıyoruz. Tüm sorumluluğu zamanında çok üstünüze almışsınız
Kendinizi suçlamayın eşinizin size yardım etmesi gerekiyor. çocuğu tek başınıza yapmadınız ciddi bir konuşma yapmalısınız benceSanırım ben çalışmıyorum diye çalışsam yardımcı olurdu belki ona kalsa öyle senden devasa yemekler beklemiyorum temizliğine karışmıyorum diyor ama sabah kalkıyor bebek 7 de onun peşimde koşmaktan işe zor yetişiyorum ya da ben beceremiyorum
Vala hep söyleniyorum çok zor çocuk birdaha istemiyorum yetişemiyorum ders çalışamıyorum hiç de demiyor çocuğa bakayım den dersini çalış bir iki kez söyledi o da misafirleri geldi işler çok birikti çocuğu parka götürdü madem sınavı da kazanmamı istiyor ama sözde geceleri de ders çalışıyorum vakit bulursam ama görünen de ben bir şey yapmıyorum gibiKendinizi suçlamayın eşinizin size yardım etmesi gerekiyor. çocuğu tek başınıza yapmadınız ciddi bir konuşma yapmalısınız bence
Bebekle çok zor kpss ben yapmamıştım kızım iki yaşına gelince denedim oldu çok şükür ama o zamanda kaynanamda iki üç ay kaldım onlar ilgilenmistiVala hep söyleniyorum çok zor çocuk birdaha istemiyorum yetişemiyorum ders çalışamıyorum hiç de demiyor çocuğa bakayım den dersini çalış bir iki kez söyledi o da misafirleri geldi işler çok birikti çocuğu parka götürdü madem sınavı da kazanmamı istiyor ama sözde geceleri de ders çalışıyorum vakit bulursam ama görünen de ben bir şey yapmıyorum gibi
Söylüyorum bir daha cocuk mu asla tamam ben çalışmıyorum ama geçen pandemi başın da hamile idim zaten yine ben kendi işimi yapıyordum hiç demedi yardım edeyim hayatım ben söyledim 2 kere o da son zamanları süpürgeye ver diye .çocuk yokken daha iyidi ya 1 sene en azından arada yemek yapardı kahvaltı hazırlardı o da yok artıkBencede bir sinir krizi geçirin. Bu çocuğu tek başınıza yapmadınız. Böyle yaparsan bir daha asla çocuk düşünmem diye konusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?