Artık çok yoruldum

Çocuklar küçükken erkeklerin esktra zevklerine zaman ayirmasina hiç tahammül edemiyorum. Çocuk küçük işten sonra çik gel evede bir faydan olsun hanımına ama onların ne maçları ne kursları ne iş yemekleri ne arkadaş toplantilari hiç bitmez gün içinde adam akıllı iki saat çalışıp altı saat ağızlarını ayirmaktan çok yoruluyorlar doğrusu.
Kadının hiç hakkı yok degilmi bir kendilerinin hayatları hobileri var benciller .kadın evi çekip cevirsin temizlik yemek çamaşır bulaşık çocuk doğursun çalışsın para getirsin ödemelere destek olsun ödev yaptırsın iki kuruş Cocukalrinin geleceğini düşünüp ihtiyaçlarından kissin fedakarlık etsin . Bir cümleyle tsklerini ederler en ufak tatsizlikta ne yapiyorusnki ne yaptınki kadın olamadın ana olamadın yetemedin artamadin diye

Bir kadınin tırnağı yine olamazlar ...

Şimdi ben evdeyim çalışmıyorum diye ondan yardım istemedim öyle alıştı galiba dısardan görseler çok düşünceli görünüyor
Çalışmamak neye ve kime göre oluyor? Siz bir dk duruyormusunuz evde koşturmaktan? O zaman nasıl çalışmıyorsunuz ve yorulmuyorsunuz? Böyle bir adam hafta sonu hiçbiryere gitmemeli tek başına hafta içi de geç gelemez. Bebeğe bakmak zorunda. Bakın yardımlaşma veya görev meselesi değil. İş bölümü ve hayatın yükünü paylaşmadır bu. Bu yükün içine çocuk da giriyor ev işi de sorumluluklar da. Nasıl hepsini yüklenebilirsiniz? İşten gelince hazır yemek olmayacak veya evi pislik götürecek çamaşırlar yıkanmayacak aksayacak eğer iş bölümüne yanaşmazsa. Sıkıyorsa şikayet etsin o halde herşeyin ucundan tutup beraber yükleneceksiniz.

Kendimde dahil annelere aciyorum 24/7 bakıcı aşcı temizlikci hizmetçilik bizimkisi
Ustelik ozgurluk neydi unutturan annelik!!!
Kendimi evde hapis gibi hissediyorum senelerdir
Annelik bu muymuş?

Vala kursa yazılayım dedim hafta sonu bir Gün sadece dedim bakar mısın küçük nasıl bakayım dedi. 10 aylık falan seni ister 5 saat idare edecek toplamda yani .Büyük olsa yine bahane ederler bu erkekler

Valla ne zaman bunlari konussam "erkegi cok bogmayin , herkesin kendi ortami olsun" diyenler beni linc ediyor ama. Adamlar calisiyor, bunaliyor gezmek tozmak istiyorsa biz 10 kat bunaliyoruz. Bana kalirsa hicjir erkegin aksam karisini birakip bir yere gitmeye hakki yok. Aksam cikmaj ihtiyacsa kadina da ihtiyac Onu da alip ciksin. Benim babam hayatinda bi yere annemsiz gitmemiş insandir, cok guzel bir evlilikleri oldu. Erkek dedigin bunalir, bogulur, biraz serbest birakmak lazim falan hikaye. Ezikligin luzumu yok. Kocam basta biraz mırın kırın etti, arkadaslarinin lafindan sozunden cekindi, ama uyum sagladi bu gorusume alisti, zaten onunla her yere her ortama girecek gidecek bir esi varken esini evde birakmak ne demek ya Neyse Sinirlendim biraz Erkek adam dedigin hele de cocuk varsa aksam oturur ailesiyle vakit gecirir

Çocuktan önce karışmaz dı arkadaşımla görüşeceğim desem ama suan çocuktan dolayı zaten gidemiyorum bakan yok anneme bazen bırakıyorum o da izinli olduğu gün denk gelirse eşim beni de gezdirmeye çalışıyor ama kendi sosyal hayatı da asosyal olan ben kaldım cocukla

neden ayrı yatıyorsunuz benimde 6.5 aylık bir oğlum var 4 aylıktan itibaren odasında uyuyo

Çok dönüyor beşiğin de yatamıyor uzun bazaya alıştı 7 Aydan sonra
Anne yanı uzayan beşikler var keşke ondan alsaydiniz
İşte bu duruma alisinca hep size kaldı yuk.
Kesinlikle karı koca bebek buyuyene kadar aynı odada yatmali
Yoksa tüm yük kadına kalıyor.

2 yil evde çocuk baktim. Ne zormus coxuk bakmak.
1-Maddi durum varsa haftada yarim gun biri temizliğe gelsin..
2-Markete kuaföre gidecem diyip geç gelin.
3- Ütü mü istiyorsun, çocuğuna bakarsan ütülerim, ama böyle sert demeden tabi
4- Yemek yapamadim. Menemen/tost cay aksam yemeğimiz
5- Çamaşır asma katlama vs işini aksama birakin. Camasir katliyacam bebek sen de
6-tv zararli diyorlar. Acmayalim deyin.

Anne yanı uzayan beşikler var keşke ondan alsaydiniz
İşte bu duruma alisinca hep size kaldı yuk.
Kesinlikle karı koca bebek buyuyene kadar aynı odada yatmali
Yoksa tüm yük kadına kalıyor.
Benim el aynı odada yattı 7 ay bir kez olsun kalkıp bakmadı ki meme sende diyor işe de gidiyor kıyamıyordum

Siz evde çocuk bakarken çalışmıyordunuz demi eşiniz yardımcı oluyor Muydu peki size belki de suç bende kendim yapa yapa öyle alıştı yoruluyorum diyorum da halbuki

Siz evde çocuk bakarken çalışmıyordunuz demi eşiniz yardımcı oluyor Muydu peki size belki de suç bende kendim yapa yapa öyle alıştı yoruluyorum diyorum da halbuki
2 yil çalışmadım. Yardim ediyordu ama istedigim gibi degil. Sonra psikologa danistim. Sen yapmışsın, onu bu hale getiren sensin dedi. Hakikaten her sorumluluk bendeydi. Tükenmiştim.her sorumluluga atlamissin, az geride dur sorumluluk ver dedi.

Şuan nasıl eşiniz

Evde eşi çalışmayan ve karısına yardımcı adam sayısı da az onu da söyleyim.
Onlar şanslı kesim

Evde eşi çalışmayan ve karısına yardımcı adam sayısı da az onu da söyleyim.
Onlar şanslı kesim
Bence de çalışmıyor diye ev hanımlısını sana yüklüyorlar ama çalışan kadının sorumluluğu iki kart artıyor erkek ne kadar yardım etse de kadında yük çekip çevirme

Bence de çalışmıyor diye ev hanımlısını sana yüklüyorlar ama çalışan kadının sorumluluğu iki kart artıyor erkek ne kadar yardım etse de kadında yük çekip çevirme
İsye çalışmayı da evdesin zaten mantığı var tabiki yanlış ama ben bakıyorum cevremde çalışan kadinlarin eşi bile yapmıyor .
Evdeysen sen hallet kafasında bir çoğu.
İnşallah atanirsiniz ve sürekli evde durmaktan kurtulursunuz en azından parayla temizlikçi alırsınız evinize.

Neden ayri yatiyorsun? Anlamadim bu bebeği sadece zurriyetini devam ettirsin diye mi yapti beyefendi? Aglamalara o da uyansin da gorsun gece uykusuzlugu nasil oluyor. Erkeklerin çoğu boyle. Çoğunu da bizler, anneleri yapiyor. Kim demiş çocuğa sadece anne bakmali diye? Iş kadini olan annelerimiz var. Hem dişarida iş ,, hem evde iş, hem çocuk...Fazla şimartiyoruz galiba. Sen sert çikiş ne demem akşamlari oyun oynamak? Bir eş bir baba olduğunu hatirlat. Spora gitmeyip çocuğa baka bilir biraz. Benim oğlum olsa ve gelinime boyle davransa varya gozunu oyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…