Aslına bakarsanız babamın iyilesebilecek durumu yok pek bi çare yok yani bu beni yıpratıyor babama düşkünüm çünkü. Çocuk meselesi de zor görünüyor ama şu an için iç dünyam bu kadar karışıkken koruyucu annelik düşünemiyorum sonrasını bilemem amaDegistiremediklerimle yasamaya alisiyorum ben. Saniyor musunuz ki herkesin her seyi duzgun ve dogru gidiyor? Bazen kendimizi bir seye sartliyoruz,olmasi gereken budur diye,olmayinca da uzuluyoruz. Mesela sizden ornek vereyim,hastalik hayatin bir parcasi,yalniz degilsiniz,babaniz umarim iyilesir. Allah yoklugunu gostermesin ama cok fazla insan var hasta. Babanizla daha fazla vakit gecirerek rahatlayabilirsiniz. Onun cok istedigi bir seyi gerceklestirebilirsiniz. Ya da cocugunuzun olmasi cok beklediginiz ve olmasi gereken bir sey ya,aksi durum olunca uzuluyorsunuz haliyle. Ama gidip bir cocuga koruyucu anne olsaniz hem yureginiz hafifler,hem de istediginiz anne olma durumu yarim da olsa gerceklesir
Evet doğru mu yanlış mı ondan da emin değilim ama çocuk odaklı karar verdim galiba.iyi dileklerin için teşekkür ederim ALLAH büyüktür diyorum. Babamın durumu zor ...Aaa eşinle barıştın mı?
Hayırlı olsun, inşallah çok mutlu olursunuz.
Tüp bebek konusunda Allah'ım yardımcın olsun, kolaylık versin canım, sabırlı ve güçlü ol. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Babaya Allah'ım acil şifalar versin inşallah.
Amin çok sağolun tabi ki herkesin yaşadığı zorluklar var ama ben tolere edemez hale geldim. Çocuk normal yollardan imkansız gibi birşey diğer türlüde belirsizHerkesin hayatında zorluk vardır ama sizin için cok üzüldüm suan sağlık en önemli şeydir . Rabbim babanıza şifa versin size de güç kuvvet versin neden bebeğiniz olmuyor peki ? Normal yolla imkansız mı ?
Gerçekten mi siz neler yasıyorsunuz Allah sizin de yardımcınız olsun üzüldümNe kadar benziyor hayatlarimiz ben yazsam bunlari yazardim. Allah kolaylik versin feraha cikarsin.
Allah şifa versin dua edicem senin içinAmin çok sağolun tabi ki herkesin yaşadığı zorluklar var ama ben tolere edemez hale geldim. Çocuk normal yollardan imkansız gibi birşey diğer türlüde belirsiz
Allah'ım kararını pişman ettirmesin inşallah.Evet doğru mu yanlış mı ondan da emin değilim ama çocuk odaklı karar verdim galiba.iyi dileklerin için teşekkür ederim ALLAH büyüktür diyorum. Babamın durumu zor ...
Haklisiniz aslında ama iki durum arasında sıkışıp kalmak beni çok yiprattiBu hayatta feraha çıkmak,rahata ermek gibi bir durum yaşamayacağız.Hayatı bir sınav olarak görüyorum bu yüzden yaşantımızın her döneminde sorunlar ile karşı karşıya kalacağız.Sadece siz değil herkesin sorunları var.Kimisi daha kolay başedebiliyor,kimisi daha fazla etkileniyor olay bu bence.
Amin Allah razı olsunAllah şifa versin dua edicem senin içinderdi veren dermanı da verir elbet
Amin inşallah .eskiden kendimi yiprattigim konular saçma gelmeye başladı inan su an bu iki durum arasında sıkıştım kaldimAllah'ım kararını pişman ettirmesin inşallah.
Doğrudur inşallah.
Hastalık maalesef hemen hepimizin başında. Hele ki büyükler yaşlanınca kaçınılmıyor hastalıktan işte. Bir de kendilerine dikkat etmedikleri zaman insan daha çok üzülüyor, anlıyorum seni.
En azından şu şekilde düşünün hayatınızın sonuna kadar sürmeyecek bu süreç iyi yada kötü sonuçlar doğurarak sonlanacak sonra başka bir sürece gireceksiniz.Tüp bebek olayını bende yaşıyorum evet çok yıpratıcı bir süreç ilk denememde hayatımın başka alanlarında çok büyük sorunlarda vardı olmadı.Kimisinin 2-3 çocuğu var ama cehennem gibi bir evliliği var benim çocuğum yok olmayacakta belki ama eşimle mutluyum olaya buradan bakıyorum bana iyi geliyorHaklisiniz aslında ama iki durum arasında sıkışıp kalmak beni çok yipratti
Gerçekten mi siz neler yasıyorsunuz Allah sizin de yardımcınız olsun üzüldüm
10 sene once annemizi kaybettik esimle tanistim evlendim hep kavga ayrildik tekrar baristik tup bebek yaptim sukur tuttu kizim 3.5 yasinda, tabi maddi manevi zor surecler bunlar. Hamileyken cok sevdigim isimden cikarildim cocugumu birakamadim tek basima cocuk buyuttum evde oturdum onun stresi ayri zaten. Is aramaya basliyim dedim uyduruk uyduruk isler arkasindan pandemi. Gunluk rutin kavgalar onla bunla. Hepsi de son 10 senede oldu bitmis vaziyetteyim de iste gittigi yere kadarGerçekten mi siz neler yasıyorsunuz Allah sizin de yardımcınız olsun üzüldüm
Allah'ım büyüktür.Amin inşallah .eskiden kendimi yiprattigim konular saçma gelmeye başladı inan su an bu iki durum arasında sıkıştım kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?