• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik dayanamiyorum ama......

Densiz biri kabul ancak bunu soğuk savaş olarak görüp sizde sinsice hareket edin.

Ben olsam o anda bozulup eşime söylemek yerine " bence yine kirisigin yok senin , hala güzelsin " derdim onun söylediğini duymadan.

Ciddi söylüyorum ki bu tur cevaplarım çok olur benim. Karşıdaki dumura uğrar , sizin ozguveniniz tavan yapar.

Büyütmeyin ne olur içinizde. Bir kaç çift söz yüzünden eşinizle tartışmayın.

Eşiniz anlayışsız ve hakkaniyeti olmayan biri , bu yüzden unutamiyorsunuz.

Sakın , güzel bir anınızda eşinizle sakince konuşun.

Seni seviyorum ve saygı duyuyorum , ailenin hakaretleri , hareketleri beni çok üzüyor. Senden dolayı sabır ediyorum. Ancak senin bazı durumları gormemen beni daha çok üzüyor.

Eğer görsen hak versen ben daha az duyar daha az üzülürüm " tarzı bir konuşma yapsanız işe yarar diye düşünüyorum.
Kac kere yaptim ama bir ise yaramadi. Ben dumur oldugumdan öyle bir cevap zaten veremiyorum. Zaten aileden sadece onunla problemim var digerleri beni cok sever.

Ama öyle olmuyor selam selam la kalmiyor malesef. Mutfaga girip demledigim cayi kötülüyor. Biz alisverise gidiyoruz disarida yemis oluyoruz tabi aliskinsiniz ordan burdan yemeye bu kadin yemek yapmiyordur ki diyor. Esim hep susuyor duymuyor buda bana cok koyuyor artik. Aslinda zaten esime daha cok kizginim. Oglum icin üzgünüm. Gitmek istemiyorum sen git aileni gör gel diyorum kabul etmiyor.

Dediğim.gibi tek sorun buysa duymayacaksiniz.
Siz duymadikca , eşinize şikayet etmedikçe eşiniz gerçekleri görecek.
Az sabır edin.
Istedigini desin muhatap almayın.

Esiniz onun size saydirmasina karismiyorsa ,ayni size soylediklerini o kisiye saydirin .Ayip ettin derse birileri o zaman ayip oldu dediniz mi dersin .
Kimsenin seni korumasini bekleme saydir gec .
Sonra yine aynen devam .
Ama esim ona konduramiyorki. Ne varmis o dediginde. Ben problem yaratmays calisiyormusum.

Dediğim.gibi tek sorun buysa duymayacaksiniz.
Siz duymadikca , eşinize şikayet etmedikçe eşiniz gerçekleri görecek.
Az sabır edin.
Istedigini desin muhatap almayın.
Insallah tek sabir sebebim.cocugum. Cok tesekkür ederim
Evet , çünkü siz şikayet ediyorsunuz. Eşinize tek kelime etmedikçe görecek emin olun.
Tamamda ilk baslarda hep birgün anlar dedim öyle olmadi kayinvalidem anladi tesekkür etti. Allah herkese senin gibi gelin versin diye dualar etti ama esim anlamiyor. Yinede zaten artik susma karari aldim. Ne derse desin hem o hem esim cocugum icin susacagim. Esim görürse ne ala görmezse cocugum kendine yetecegini görünce ayrilacagim. Bir kac senem daha gider ama zaten bir daha evlenecek degilim. Hic bir seyde oglumdan kiymetli degil.Sagolun yorumlariniz icin.

Bazen öyle anlar oluyor ki , eşinin kardeşiyle görüşmesi değil , karısını hiç saydigini bile bile görüşmesi dokunur insana.

Elbette görüşecek , elbette ayrilamazlar ancak kardeşine " o benim hayat arkadaşım , ona yaptıklarını bana yapmış kabul ediyorum , lütfen eşime karşı saygılı ol " demek zor değil ki erdemli olan hareket budur.

Ancak bir çok erkek hayat arkadaşı ile evli değil maalesef.
Bekledigim sadece bu. Benim yanimda bile söylemesin. Abla karimla lütfen öyle konusma desin yeter.

Insallah tek sabir sebebim.cocugum. Cok tesekkür ederim

Tamamda ilk baslarda hep birgün anlar dedim öyle olmadi kayinvalidem anladi tesekkür etti. Allah herkese senin gibi gelin versin diye dualar etti ama esim anlamiyor. Yinede zaten artik susma karari aldim. Ne derse desin hem o hem esim cocugum icin susacagim. Esim görürse ne ala görmezse cocugum kendine yetecegini görünce ayrilacagim. Bir kac senem daha gider ama zaten bir daha evlenecek degilim. Hic bir seyde oglumdan kiymetli degil.Sagolun yorumlariniz icin.
Eşinize susun şikayet etmeyin ama görümcenizede susmayın sizde cevabı yapıştırın tepene binmesin sustukça kendini bişey zanneder.eşinizin sizi kormasını beklemeyin onların hep bir bahanesi vardır yok yanlış anladın yok öyle demek istemedi onun için verin cevaplarını ben öyle yapıyorum artık artık çekiniyorlar biraz

Eşinize susun şikayet etmeyin ama görümcenizede susmayın sizde cevabı yapıştırın tepene binmesin sustukça kendini bişey zanneder.eşinizin sizi kormasını beklemeyin onların hep bir bahanesi vardır yok yanlış anladın yok öyle demek istemedi onun için verin cevaplarını ben öyle yapıyorum artık artık çekiniyorlar biraz
Aynen onun hep bir bahanesi var. Nutkum tutuluyor o anda cevap veremiyorum sonra da kendi kendimi yiyorum. Tesekkür ederim.

Aynen onun hep bir bahanesi var. Nutkum tutuluyor o anda cevap veremiyorum sonra da kendi kendimi yiyorum. Tesekkür ederim.
Sakın içinize atmayın verin cevabını üzmeyin kendinizi bende böyle eşimden beklerdim aman korusun sonra kendime kızdım benim agzım yokmu dedim bir cinet geçirdim döktüm içimde yılların biriktigini şimdi artık çıtları çıkmıyo

Bazen öyle anlar oluyor ki , eşinin kardeşiyle görüşmesi değil , karısını hiç saydigini bile bile görüşmesi dokunur insana.

Elbette görüşecek , elbette ayrilamazlar ancak kardeşine " o benim hayat arkadaşım , ona yaptıklarını bana yapmış kabul ediyorum , lütfen eşime karşı saygılı ol " demek zor değil ki erdemli olan hareket budur.

Ancak bir çok erkek hayat arkadaşı ile evli değil maalesef.
Tamam haklısınız ama kimse ablasını özledi diye suçlanamaz

Siz buradaki olumsuz mesajlara bakmayın, ne yaşadığınızı bir siz biliyorsunuz. Hele ucu hastalığınıza dokunan yorumlar gördüm, çok üzüldüm cidden. Geçmiş olsun demek zor olmamalı.

Yapabileceğiniz iki şey var. Ya gitmeyeceksiniz, eşiniz çocukları alıp gidecek. Ki ben bunu öneririm. Ya da gitmek zorunda kalırsanız görümcenizin saygısızlıklarının altında kalmayacaksınız, siz de cevabı yapıştıracaksınız. Saygısız insana saygı gösterilmez. Eşinizin de size tek laf etmeye hakkı olamaz. Ağzını açarsa “ne dedim ki, kötü niyetli değildim.” diyeceksiniz. Israr ederse “yıllardır bana söylenenlere sessiz kalarak, yorum yapma hakkını kaybettin” diye kestirip atacaksınız. Yapabilirsiniz bunu, zor değil.

Hiç olmuyor mu? O zaman pedagog yardımı da alarak boşanın derim. Sizi anlamayan eşle daha fazla vakit harcamaya gerek yok.

Son düzenleme:
Size de aynisini diliyorum beni anlayabilmeniz icin!!! Benim yasadiklarimin fesatlikla alakasi olsaydi esim annesi icin ona kavga etmezdi. Ama gercekten tüm kalbimle aynisini size diliyorum siz fesat degilsinizdirde esinizi anlar ve namusunuza edilen lafa, kilonuza edilen lafa götürdügüz hediyelere kivrilan burunlara güler gecersiniz yüce glnüllü üyecik
117 kiloyum. Kaynanam 65 görümcem 55 kilo. Manken gibiler. Kaynanam kızım biraz kilo ver dedi. Oğlun obez seviyo annecim dedim. Şimdi ben bu kadına düşman mı olayım. Eşime annene gidemezsin mi diyeyim. Ayrıca ne kadar kötü kalpli olduğunuz bana ettiğiniz beddualardan belli. Neyse sizi kibledim. Kalbi kararmış biriyle daha fazla konuşamam

Olayı ne kadar da dramatikleştirmişsiniz birde gelmiş burada insanlara beddua ediyorsunuz... nasıl bir insan olduğunuz oldukça açık...Ayrıca görümcenizin ne yaptığındanda doğru düzgün bahsetmemişsiniz... bu denli kindar olmayın... kardeşi kardeşten ayıramazsınız...
Canım böyle yazma şimdi sana da beddua eder. Tüm kalbimle diliyorum inşallah yaşadığımı yaşa diyo ya Allah konu sahibini bildiği gibi yapsın

117 kiloyum. Kaynanam 65 görümcem 55 kilo. Manken gibiler. Kaynanam kızım biraz kilo ver dedi. Oğlun obez seviyo annecim dedim. Şimdi ben bu kadına düşman mı olayım. Eşime annene gidemezsin mi diyeyim. Ayrıca ne kadar kötü kalpli olduğunuz bana ettiğiniz beddualardan belli. Neyse sizi kibledim. Kalbi kararmış biriyle daha fazla konuşamam
Bakin ne güzel demis kizim biraz kilo ver. Benim görümcem asla beni muhatap almaz. Bana böyle söylese ben sevinirdim benim sagligimi düsünüyor diye. Siz neyin fesatligindan bahsediyorsunuz babamin cenazesinden döndüm beni oyun havalariyla karsiladi güle oynaya halbuki babami cok ani kaybetmistim, bir gece uyudu ve uyanmadi ben soktayken o oynuyordu. Anlatamadigimin farkindayim

Siz buradaki olumsuz mesajlara bakmayın, ne yaşadığınızı bir siz biliyorsunuz. Hele ucu hastalığınıza dokunan yorumlar gördüm, çok üzüldüm cidden. Geçmiş olsun demek zor olmamalı.

Yapabileceğiniz iki şey var. Ya gitmeyeceksiniz, eşiniz çocukları alıp gidecek. Ki ben bunu öneririm. Ya da gitmek zorunda kalırsanız görümcenizin saygısızlıklarının altında kalmayacaksınız, siz de cevabı yapıştıracaksınız. Saygısız insana saygı gösterilmez. Eşinizin de size tek laf etmeye hakkı olamaz. Ağzını açarsa “ne dedim ki, kötü niyetli değildim.” diyeceksiniz. Israr ederse “yıllardır bana söylenenlere sessiz kalarak, yorum yapma hakkını kaybettin” diye kestirip atacaksınız. Yapabilirsiniz bunu, zor değil.

Hiç olmuyor mu? O zaman pedagog yardımı da alarak boşanın derim. Sizi anlamayan eşle daha fazla vakit harcamaya gerek yok.
Malesef kimse yasamadan bilemiyor simdi esim beni öylesine kiriyor ki dün alyansini cikartip benim basucuma koymus. Okullar acilir acilmaz okul pedagoguyla konusacagim. Cok tesekkür ederim. Ben daha hic konusmadan o öyle demek istememistir sen yanlis anlamissindir diyen kocam bende bir seyler söylesem ne yapar bilmiyorum. Aslinda hepsi görümcemin nasil biri oldugunu biliyorlar bir sene halasiyla kavgali olur bir sene evli kiziyla bir sene dünürüyle bir sene öbür eltimle ben daha hic karsisinda konusmadim. Esim beni korusun istiyorum ama olmuyor. Artik esimide gözden cikarttim. Bizim dört tane gelinimiz var. Cagrildigimda gittim. Yardim istediklerinde ettim ama kendiligimden burnumu asla sokmadim. O yüzden onu anlayamiyorum.

Back
X