- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
en alttakini diyemessin. azmettirmek olur bu. silsen iyi edersin.İğrenç. 2.5 yaşındaki çocuk babadan duyduğu küfürleri ediyor anneye.
Şaka gibi.
Öldür o adamı.
Keşkemesajınız çok hoşuma gitti keşke ev kızı kalsaydım. Da böyle bir godzillaya varmasaydım .. burdan bekarlara sesleniyorum evlenmeden iş sahibi olun benim gibi çekmeyin.. ev işiydi yemekti çocuktu koca derdi derken sağlığımdan oldum kocam başta kimse gözümün yaşına bakmıyor . Ben yandım siz yanmayın
gercekten 1.e1 bir konuşmanızı kısa bir şekilde yazar mısınız ? bakalım buradan birşey cıkartabilir miyiz.Tokatlıl
tokatlık hissi falan yok Hanfendi saçmalamışsınız
Bu kadar mı diyecekleriniz?tesekkür ederim . Size bahane gelen seyler benim sebeplerim olabilir mi acaba ve eğer size bahane gelen seyleri ben burda yazmaz isem bana nasıl yardımcı olacaksınız ? Ben buraya sırf bunun için kaydoldum yanı Benim işime geleni söyleyin diye degıl sadece saygı sınırları içinde ve yargılamadan ... orda kendini bilmez bş kadın çoçuğumu sevmediğime kadar saçmaladı.yani biraz empati arkadasım.laf sokmuyorum soksaydım inan daha farklı yazardım..
kendinle çeliştiğin bir noktaya değindim..
her yapılan öneriye bir bahaneyle karşılık verdiğinizin farkındamısınız?
çözüm arıyorum diyorsunuz çözüm boşanmak.. dayak yediğin adamın elini öpmek senin hayatını değiştirmez..
sen silkelenip bir şey yapacaksın hayatını değiştirmek için.. ama öyle sindirilmişsin ki hayatın normal gelmeye başlamış bir noktada. bizde sana normal değil diyoruz. o evde kocanı değiştirmeye yada onun insan gibi davranmasını bekleyerek geçireceğin her süre senin geleceğin kocan gibi adamını yetiştirmene sebep bu noktada sana kendini sevmiyorsan oğlunu düşün dedim.
ha boşanmak benim için çözüm değil kocamı kendimi ve çocuğumu sevdiğimden daha çok seviyorum .. ömrümü dayak yiyeyerek aşağılanarak kapı önlerinde yatırılarak yaşamaya razıyım diyorsan ona göre de yorum yapabiliriz.. bu durumda aile büyüklerinin söylediği şekilde davranmalısın .. sen kadınsın alttan al hizmet et kavga ortamı yaratma kendini dövdürdetecek raddeye getirme kocanı .
Siz şu çaptan Price ile biraz daha müzakerelere yapın bence çocuğuma kadar dili uzanan o densizle !gercekten 1.e1 bir konuşmanızı kısa bir şekilde yazar mısınız ? bakalım buradan birşey cıkartabilir miyiz.
sonucta boşanmak veya boşanmamak sizin tasarrufunuzda. ama belki size yardımı dokunacak değişik fikirler önerebilriz.
Yorum yapma zahmetine de girmiş misiniz gerçekten? Kıyamam yorulmayın lütfentokatlık mı..
hani bir insan bazen agır travma yaşadıgında hareketlerini bilemez-kafası saglıklı calışmaz
baya fevri olur ve doktorlar şoktan cıksın diye tokat atarlar. ben bunu kast ettim.
biz yapabiliriz.. de sen surayı kacırıyorsun: sana uzatılan yardım elini...Siz şu çaptan Price ile biraz daha müzakerelere yapın bence çocuğuma kadar dili uzanan o densizle !
Çocuk istemeden olmadı eşime şiddet göstermiyorumÇocuk da istemeden olmuştur kesin.
Elinizi kolunuzu kaldıracak haliniz yok ama eşinize şiddet gösterebiliyorsunuz.
Size bu adamı görücü diye getiren, aracı olan kişi nasıl kefil olmuş anlam veremedim. Adamın elle tutulur tek bir yanı yok.
evet girdim. ve bunu memniyetle gene yaparımYorum yapma zahmetine de girmiş misiniz gerçekten? Kıyamam yorulmayın lütfen
Mesleğin nedir?en alttakini diyemessin. azmettirmek olur bu. silsen iyi edersin.
savunma mekanizman cok gelişmiş. bunu nasıl başardın ? (yargılamıyorum. gercekten böyle )Çocuk istemeden olmadı eşime şiddet göstermiyorum
avukat degil.Mesleğin nedir?
Bu kadar mı diyecekleriniz?tesekkür ederim . Size bahane gelen seyler benim sebeplerim olabilir mi acaba ve eğer size bahane gelen seyleri ben burda yazmaz isem bana nasıl yardımcı olacaksınız ? Ben buraya sırf bunun için kaydoldum yanı Benim işime geleni söyleyin diye degıl sadece saygı sınırları içinde ve yargılamadan ... orda kendini bilmez bş kadın çoçuğumu sevmediğime kadar saçmaladı.yani biraz empati arkadasım.
Evet haklısınız şu konuda hem kocam hem hayvan demişsiniz işte Benim sorunum da bu tahammülsüzlükten ayni onun gibi hakaret ediyorum.her sinirlendiğinde dinini s...m diyen bi adam evet hem hayvan hem kocam! :/23 yaşında ortaokul mezunu çok güzel bebek gibi kardeşim 3 yaşında çocuğuyla eşinden boşandı.
ıstanbul gibi yerde tek başına ise girdi ev tuttu ve cocugunuda istemesinler diye mahkemede hiç bisey talep etmedi.
sakın kapıma gelme diye telefonda bile konuşmayan bir babaya ve babası yüzünden yanina bile gidemeyen bir anneye sahip.
ve kocası ne küfür eden ağzı bozuk biri nede ihanet gibi seyleri vardı.
yani demem o ki biseylerin arkasına sığınmak için sığınıyoruz çoğu zaman.
zor olanı sectiğimizi sanıp kolaya kaçıyoruz.
hayvanın önde gideni diye bahsettiğiniz kişiye arkasından kocam diyorsanız çocuğunuzun yaşadığından ikinizde sorumlusunuz.
Allah yardımcınız olsun.umarım ikinizde bir yolunu bulursunuz evliliginiz daha sağlıklı hale getirmek için.
eşinizin öfke kontrolü için mutlaka yardım alın ama sizde alın lütfen.
sizi ne kadar etkiliyorsa bu durum çocuğunuzu da o derece etkiliyor.
sen hangi bölm. okudun?Mesleğin nedir?
Evet çünkü sebeplerim var sizin işinize gelmeyen ama benim için önemli şeylergöremediğiniz şey sebep dediklerinizin aslında bahane olması . insan içindeyken yaşarken farketmeyebilir . bizde dışardan nasıl gördüğümüzi yorumladık..
peki siz her öneriye kapalı olmanızı nasıl yorumluyorsunuz?
ben boşanmak istemediğinizi anlıyorum mesela cevaplarınızdan. doğru mu anlamışım buna cevap verirmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?