Artık dayanamıyorum!Kocam hayvanın önde gideni!

Dayak yiyorum diyio sonra ne yapayim demeyim lutfen lutfen.ne yapacaksiniz gidin aileniz yok mu bir sure yanina gidin sonra elbet calisir hayat duzen kurarsiniz.buyuk sehir olmaz kucuk 1 kasaba olur ama mutlu huzurlu ve saglikli ortamda buyuyen cocugunuz olur

Keşke ben de evliyim .çocuklarım var ve öğrenciyim . Esimin maddi durumu iyi olmasaydı hem öğrenci hem de çalışan bir kadın olurdum. Kalbim delik ,nefes almakta çok zorlanıyorum bazen ama çocuklarım için herşeyi göze alırım . Bu adamı çekmek yerine evı terketmeni tavsiye ederim .evden yapabileceğin işler var .insta bunlarla yıkılıyor .. tv de bir kadın görmüştüm . Bilinen bir ayakkabı modeline inci yapıştırıp pazar kurulan günler pazarda ,diğer günler de nette tanesini 100 le 250 arasında fiyatlara satıyordu . Benzer işlere yonelebilirsin. İnstada muhakkak araştır bunları . sana uyan birşeyler bulursun .
Sıkıntı çekmeyen insan yok mazlum ..mesela ben .. evliliğim yada maddi konularla ilgili hiçbir sıkıntım yok ama çok büyük şeylerle sinandim. Birincisi yavrum ikincisi babam ..Babam hala yaşıyor çok şükür ..İnşallah uzun yıllar almaz Allah onu bizden .
Sorunlar tamamen baş etme şekliyle ilişkili .yolunu bulacaksın . Ben hastayım diyip ,ruh hastası birine sırtını dayamayacaksin. 28 yaş boşvermek için çok erken .

Tokatlıl

tokatlık hissi falan yok Hanfendi saçmalamışsınız
gercekten 1.e1 bir konuşmanızı kısa bir şekilde yazar mısınız ? bakalım buradan birşey cıkartabilir miyiz.
sonucta boşanmak veya boşanmamak sizin tasarrufunuzda. ama belki size yardımı dokunacak değişik fikirler önerebilriz.

Bu kadar mı diyecekleriniz?tesekkür ederim . Size bahane gelen seyler benim sebeplerim olabilir mi acaba ve eğer size bahane gelen seyleri ben burda yazmaz isem bana nasıl yardımcı olacaksınız ? Ben buraya sırf bunun için kaydoldum yanı Benim işime geleni söyleyin diye degıl sadece saygı sınırları içinde ve yargılamadan ... orda kendini bilmez bş kadın çoçuğumu sevmediğime kadar saçmaladı.yani biraz empati arkadasım.

Siz şu çaptan Price ile biraz daha müzakerelere yapın bence çocuğuma kadar dili uzanan o densizle !

Çocuk da istemeden olmuştur kesin.
Elinizi kolunuzu kaldıracak haliniz yok ama eşinize şiddet gösterebiliyorsunuz.
Size bu adamı görücü diye getiren, aracı olan kişi nasıl kefil olmuş anlam veremedim. Adamın elle tutulur tek bir yanı yok.

23 yaşında ortaokul mezunu çok güzel bebek gibi kardeşim 3 yaşında çocuğuyla eşinden boşandı.
ıstanbul gibi yerde tek başına ise girdi ev tuttu ve cocugunuda istemesinler diye mahkemede hiç bisey talep etmedi.
sakın kapıma gelme diye telefonda bile konuşmayan bir babaya ve babası yüzünden yanina bile gidemeyen bir anneye sahip.
ve kocası ne küfür eden ağzı bozuk biri nede ihanet gibi seyleri vardı.
yani demem o ki biseylerin arkasına sığınmak için sığınıyoruz çoğu zaman.
zor olanı sectiğimizi sanıp kolaya kaçıyoruz.
hayvanın önde gideni diye bahsettiğiniz kişiye arkasından kocam diyorsanız çocuğunuzun yaşadığından ikinizde sorumlusunuz.
Allah yardımcınız olsun.umarım ikinizde bir yolunu bulursunuz evliliginiz daha sağlıklı hale getirmek için.
eşinizin öfke kontrolü için mutlaka yardım alın ama sizde alın lütfen.
sizi ne kadar etkiliyorsa bu durum çocuğunuzu da o derece etkiliyor.

tokatlık mı..
hani bir insan bazen agır travma yaşadıgında hareketlerini bilemez-kafası saglıklı calışmaz
baya fevri olur ve doktorlar şoktan cıksın diye tokat atarlar. ben bunu kast ettim.
Yorum yapma zahmetine de girmiş misiniz gerçekten? Kıyamam yorulmayın lütfen

Siz şu çaptan Price ile biraz daha müzakerelere yapın bence çocuğuma kadar dili uzanan o densizle !
biz yapabiliriz.. de sen surayı kacırıyorsun: sana uzatılan yardım elini...
o ne kadar agır yazdı ise sende agır gidiyorsun... sana da demeden edemeyecegim...

Çocuk istemeden olmadı eşime şiddet göstermiyorum

göremediğiniz şey sebep dediklerinizin aslında bahane olması . insan içindeyken yaşarken farketmeyebilir . bizde dışardan nasıl gördüğümüzi yorumladık..
peki siz her öneriye kapalı olmanızı nasıl yorumluyorsunuz?
ben boşanmak istemediğinizi anlıyorum mesela cevaplarınızdan. doğru mu anlamışım buna cevap verirmisiniz..

Evet haklısınız şu konuda hem kocam hem hayvan demişsiniz işte Benim sorunum da bu tahammülsüzlükten ayni onun gibi hakaret ediyorum.her sinirlendiğinde dinini s...m diyen bi adam evet hem hayvan hem kocam! :/

Hala duruyor musunuz.. Boşanın
Çalışmaktan korkmayın biraz güçlü olun nedir bu kendine güvensizlik..

Evet çünkü sebeplerim var sizin işinize gelmeyen ama benim için önemli şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…