- 18 Nisan 2015
- 250
- 76
- 18
- Konu Sahibi Badgirlunicorn
Ben ya kendime zarar vericem artık ya da kafayı sıyırcam en son. Ben bu yaşımda daha evlenmeden kendi ailemde bu kadar sorun yaşayıp ruh sağlığımı kaybettiysem ilerde ne olcak bilmiyorum. Sürekli ama süreekli kavga sürekli bi olay. Nasıl babalık nasıl bi aile ben anlayamıyorum artık. Babam sürekli durduk yere bana bağırıyor, neye uğradığımı şaşırıyorum. İşten geliyor mesela telefonluğun üzerine bi vazo koymuştum. Öyle bi bağırdıki şok oldum. Bu ne burda al şunu ne koymuşsun bunu buraya vs. Ben de 21 yaşındayım insanın zoruna gidiyor ister istemez. Bana babalık yapmış olsaydı , onu zerre kadar seviyor olsaydım emin olun bu kadar üzülmez bu kadar delirmezdim. Ama beni bu yaşıma kadar delirtti resmen. Tahammül edemiyorum, gözünün içine bile bakamıyorum . O kadar nötrümki ona. Eskiden nefret ederdim artık nefret bile etmiyorum. Tek isteğim uzak dursun benden. Gözümü açtığımdan beri beni hergün ama hergün huzursuz etti. Sbs sınavına gireceğim yıl boşanmaya kalktılar, hiç istemediğim bi şehre taşınmaya daha doğrusu tehdit etmeye kalktı, ygs ye lys ye gircem yine boşanmaya kalktılar, herkes ayrı sofralarda yedi vs. Evin içi tımarhane resmen. Bunlara rağmen hep en iyi yerlerde oldum . Hala benden iğrenci yok. Açık giyinme der açık giyinmemeye çalışırım. O kadar soğudumki hatta bu giyinme konusundan kıyafet bile alasım gelmiyor resmen paspal bi insan oldum. Dışarda okuma dedi okumadım , stajını burda yap dedi yaptım. Her haltı yaptım, ne dese yaptım . Okuldan eve evden okula. Ne bi çevrem kaldı, ne sokağa çıkma isteğim. Ruh hastası oldum, panik atak oldum, acillik oldum bu adam bi kez dönüp de suç benim mi demedi. Kapıları çarptı, sesi kısılırcasına bağırdı, tehdit etti ama bana bi kez baba olmadı. Sınavlarım yeni bitti, bir iki haftadır tatildeyim hava olmuş 40 derece ramazan zaten, eve girer girmez sen ancak ye iç s.ç başka bişey olmazsın diye bağırıyor. Kesinlikle ortada bişey yok ama oturmuşum kitap okuyorum odamda . Benim zaten sınavlarım biteli 2 hafta olmuş. Stajım var yarın, hemen bir hafta ardından yaz okulum başlıyo sonra direkt normal okulum açılıyo. Zaten dinleneceğim 2 hafta. Onda da durumumuz o kadar iyi olmasına rağmen bi tatile gidelim bi şey isteyeyim vs. Hiç sesim çıkmıyo kendi kendime evde takılıyorum.Yani benim ne suçum var ben daha ne yapayım kendimi mi öldüreyim evi mi terkedeyim ne yapayım. Neye sinirlense para mevzusu atar ortaya. Bugün gelip dediki bundan sonra benden para isteme babalık nasılmış görürsün dedi aşırı başırarak tabi üstüme falan yürücek nerdeyse( bu arada bayağı kazanıyo) git çalış gör falan dedi. Yani bi insan odasında kitap okurken beş dakika sonra niye bu sözleri işitir . Ben de eski ben değilim zaten çünkü sinirlerim gevşek artık deliriyorum. Ben de dedimki senin babalığın bi parayla zaten . Benim senin babalığına ihtiyacım yok benden uzak dur giderim burs alırım huzurum olsun benim parayla işim yok dedim. 300 tl sanırım burs. Benim aldığım da 500 onu da vermesin 200 tl için köpeği olayım istiyo sanırım. Verdiği parayı da telefonluğa koydum görür birazdan yine bağırcak ama ben gemileri yaktım. Benim üstüme gelirse evden de ayrılırım gider yurtta kalırım . Bu yaşta ilaç tedavisi gördüm onun yüzünden hakkımı helal etmiyorum zaten kaç bin kez söylemişim bunu. Bi de küfür ediyo benim yanımda başkalarına falan o kadar iğreniyorumki. Tabi bu 21 senelik hayatımda öyle çirkin şeyleriyle karşılaştımki yazsam kitap olur çok çok uzun şeyler var . Özetle ben onun babalığını istemiyorum benden uzak olsun istiyorum . Mesafeli olmaya çalışıyorum surat asmamaya çalışıyorum. Daha geçen gün ampül değiştiriyodu. Çarparsa falan gel tut beni dedi . Ben de dedimki o zaman ben de çarpılırım nasıl tutayım falan dedim. Bi bağırdı hemen. İşte senin canın benim canımdan önemli mi lan.Ben ölüyosam sen de öl vs . Aynen bu cümleyi bağırarak ve çok ciddi olarak söyledi. Bi insan evladına bunu söylüyosa daha ne denilebilirki. Ben şimdi ne yapayım.
Son durum: iftar sofrasına gelmedi. Ayrı yiyeceğini söyledi. İnanır mısınız sevindim . Rahat rahat yemeğimi yedim bari aksi halde iştahım kaçıyor. Bi de telefonluğa koyduğum parayı hala görmedi. Ne tepki verecek acaba kesin bağıracak ama o kadar hissizimki umrumda bile değil
Son durum: iftar sofrasına gelmedi. Ayrı yiyeceğini söyledi. İnanır mısınız sevindim . Rahat rahat yemeğimi yedim bari aksi halde iştahım kaçıyor. Bi de telefonluğa koyduğum parayı hala görmedi. Ne tepki verecek acaba kesin bağıracak ama o kadar hissizimki umrumda bile değil
Son düzenleme: