canım üzüldüm gercekten sana tavsiyem o cocuktan ayrıl çünkü unutamamış ve ömrü boyunca da unutamıycak.ayrılacaksın ve bu tür sorunlarını kimseyle ama kimseyle paylaşmıycaksın.kızlık zarın yoksa diktir ama asla eşin olacak insana söyleme.söylersin ilk başlarda sorun etmez ama zaman gectikce aynı sevgilinin yaptıgı gibi laf sokar bişey diyemezsin kaşar yerine koyar bişey diyemezsin vs. örnekler cogalır gider.onun için hersey geride kaldı hayat senin hayatındı ve sildin gitti.bundan sonra kimseye bişey söyleme bu insanı da hayatından cıkarmak zorundasın ne kadar iyi birisi olsa bile böyle böyle inan hayat gecmez.hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun
Kızlık zarı mı yaa tam okumadınız herhalde ters ilişkiyi kabul ettim ben ama oda olmadı işte çünkü dayanamamıştım hemen kalkmıştım ağlıyarak çok canım yanmıştı. Benim kızlıkla ilgili hiç bir problemim yok. Tek problem o işte.
kusura bakmada sen bunu neden soyledın kı ona. sonucta ayıp senın ayıbın allahın örttuğunu sen neden acık edıyon. vıcdanın rahatlasın dıyemı yaptın. bundan sonrada deme kımseye ne ettıysen bırak sen zaten kendı cehennemınde yanıyon bıde neden baskasına yaktırıyon kendını kuzum... :26:
anladım sımcık.. tamam ama yapcak bısey yok bız ne desek boş sen kararını vermek zorundasın. ama bıseyı merak edıyorum. sımdı sen bu cocukla ayrılsan ailene anlatırmı pekı bu duyduklarını :26::26:
Yalan söylüyo dicektin inkar etcektin o zaman ... O sölemiş sen de doğrulamışsın
nasıl yani, şimdi eski (cinsel yakınlık yaşadığınız) insan mı gidip birlikte olduğunuz insana biz bunları bunları yaşadık diye anlattı ? ? ?
Evet ondan o hatayı yaptığım günün akşamına ayrıldım diye bana çok böyle küfür etmişti zaten ufaktık baya bana demişti ki " Senin hep önüne çıkıcam sen görüceksin " demişti ben ondan sonra 20 yaşıma kadar ünivers. yoluyla uğraştım ders felan ilişkim olmamıştı tektim. Daha sonra 20 yaşlarımda işte tanıştık ettik başladık birlikte olmaya daha sonra gidip anlatmış hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?