- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Eşine de kendinede zehir etme hayatı, daha çok yeni zamanla ailende kabul eder, ama böyle davranırsan eşinde sabırı biter , mutluluğun bozulur, olayları akışîna bırakk, mutlu olmaya bakk
Bu olacakları teee diğer topiği açıp sonunda biz evlenicez dediğin andan beri biliyorduk.
Şu anda ona karşı yaptıgın herşey yani o huzursuzluğun onun seni bırakacagından korkman senin ona karşı tavırların kaynaklı falan değil ailenin sana sırt dönmüş olmasından.Ve bu ailenden kopukluğun devam ettiği müddetçe ona karşı tavırların artarak devam edecek hatta şu canım cicim zamaları geçsin irrite bile edecek sevdiğin ne kadar sevsende.Allah kolaylık versin.Ben annemi babamı dünyada hiçbirşye değişmem ama sen yaptın.Sonuçlarına katlanacaksın.Umarım affeder ailen seni..
sevdiğini bırakıp ailene gitsen mutlu olacağını sanıyor musun peki? ailen de pişmandır acı çekiyordur, zamanla yumuşarlar belki, taş değiller ya... sabret ve dua et.
sen de eşinin kabahati varmış gibi ona kötü davranıp, onu üzüp, onun kendini suçlu hissetmesine neden olma lütfen. artık evlisin ve sorumlulukların var, şimdilik 2 kişilik bir yuvan var, çocuk oyuncağı değil ki evlilik, o yuvayı kollayıp gözetmek idare etmek durumundasın.
eşin bence tatil işini iyi düşünmüş, hava değişimi olurdu kafan dagılırdı belki biraz daha, keşke gitseydin. imkanın varsa psikoloğa gitmeni öneririm.
Bence baştan aşağı şımarıklık yapıyorsun kuzum, farkında mısın ?
Senin elindekilere sahip olmak için ben neler vermezdim....yıllardır aşkı arıyorum, bir türlü olmuyor. Sen benim deliler gibi istediğim bir şeye sahipsin, bu yüzden yerinde olmak isterdim.
Ailen yakında nasılsa konuşmaya başlar, ne güzel yakınlarındasın. Ben benimkine kilometrelerce uzakta yabancı bir ülkede arkadaşsız, sevgilisiz, kimsesiz tek başımayım.
Sarıl Mario'ya, onun ailesine, zamanı gelince kendininkine. Üzme onları, kıymetlerini bil.
hayiiiir öyle birsey aklimdan gecmiyor inan ki.. onu birakip aileme gitmeyi istemiyorum tabiki.. hic birsey eskisi olmaz bunu biliyorum.. ama onu istemeyerek kiriyorum..sonra özür diliyorum sariliyorum barisiyoruz..ama korkularim var iste ne bilym.. anlatmasi zor.. onunlada konustuk..kac kere..sabahlara kadar defalarca..
onun sözleri bunlar... ileriye bakmak, ani yasamak, hep korkup böyle yaparsam ya söyle olursa ya böyle olursa diye düsünmek yerine sadece yasamak.. bunu yapmazsak yerimizde sayariz..ileriye yol alamayiz..
ve benim korkum, senin korkundan dedi.. sen böyle korktukca, sana yardim edememekten korkuyorum dedi
belkide simarikliktir bilmiyorum.. ama tek bildigim cok mutsuz oldugum.. nedeninide bilmiyorum..
tek istedigim sevdigimle uyumak, uyanmakti..her animi onunla gecirmekti simdi 7/24 beraberiz ama sanki hersey bir rüya.. heran bitecekmis gibi.. sanki burasi benim evim degil.. ve mario sanki benim esim degil.. bilmiyorm niye böyle..
eşin doğru söylüyor, daha ne yapsın ki, elinden geleni yaptı ve yapıyor, asıl iş sana düşüyor, onu üzüp üzüp ondan özür dilesen bile ilişkiniz yıpranır zamanla, artık sorununu kendi içinde halletmeye çalış, üzüntünü paylaşsan bile ona kötü davranma, onu suçlama, sorunları yansıtma daha fazla, bu çalkantılı dönemler de geçecektir zamanla. o seni en zor dönemlerde bile bırakmadı, unuttun mu, öyle yersiz korkularla boğma kendini, bunu ona da anlatarak ve buraya yazarak yayma negatif enerjilerini... sana yardım edebilecek tek kişi sensin unutma.
biliyorumm yapboz degil onun kalbi, kir kir sonra özür dile biliyorum olacak is degil.. ama oluyor iste neyse..
onunla konussmazsam, buraya yazmazsam patlarim cünkü baska hiiiiic kimsem yokk..
kuzenlerimin hepsi sirtini döndü bana..arkadaslarim telefonlarima cikmiyor!!
Hadi akrabaların birbirinden etkilenmiş,arkadaşlarına ne oluyor onu anlamadım,sana destek olacakları yerde,demek ki gerçek dost değillermiş... psikoloğa görünme imkanın varsa git rahatlarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?