artik dayanamiyorum

bir bilsem, ne oluyor millete!!

nikahimiza marionun en yakin arkdasi andy ve 2 is arkadasimiz disinda bir allahin kulu gelmedi..aile olarak tek marionun annesi ailemizdi.. neyse bunlari bilerek geldim saten buraya niye simdi buraya yaziyorsam..

arkadaşların mahallenizden ailecek görüştüğünüz kimselerse aileleri istememiştir gitmelerini, ailenden çekinmişlerdir belki de... o ihtimal geldi aklıma...

Son düzenleme:
evliliğin ilk başlarında bu yeni ortam tabiki direkt benimsenmeyebilir. bunu hiç takma. ileride tek mutlu olduğun sığınağın haline gelecek. ailenle görüşememenin yarattığı boşlukla yeni adım attığın evliliğin getirdiği yenilik tabiki içinde karışıklığa sebep olacak. zaman bunun üstesinden sen farkında olmadan gelecektir.
sevgili anneciğinle de inanıyorum ki muhakkak barışırsın. bence bütün cesaretini topla git yanına ve sarıl boynuna. içinden geldiği gibi ona kendisini ne kadar sevdiğini ve üzüntünü anlat. hiçbir annenin buna karşı koyacağını düşünmüyorum. ilk adımı atmaktan hiç çekinme. sonrasında herşeyin düzelmesi, ruhundaki bu karışıklığın durulması çok daha kolay olacaktır...

ya eski konularını hatrlıyorum mario seni aldatmıştı nasıl güvenebildn evlenme kararı aldın?
geenede çok mutlu olursunuz dilerimmmm

ailen şuan affetmese bile seni elbette affedecek umudun olsun şuan bir gönül kırıklığı var hepsi bu. zaman ilaç gibi gelcek bir bakcaksın ailen yanında. eşini sıkma bu tavırlarla gül söyle eğlen .kendine güven.. yoksa kaybetme korkunla kaybedersen daha kötü olur. kendini tüketme aksine varolmak için mutlu olmak için sebepler yarat ..

Esmerimsin canım mesaj kutun dolu

bence böle yaparak eşini soğutursun kendinden .ailenin bu davranışının sorumlusu kocan değil . farklı bir dine sahip diye istememeleri çok saçma . o şekilde dünyaya gelmeyi o istemedi . macar diye türk değil diye böle davranmları hoş değil . ben olsam alınırdım . ama şuda var demek ki seni çok sevmiş herşeyi kabul etmiş . o yüzden ilişkini yıpratma . ailen sana kırgın diye ondan acısını çıkarıyorsun . biz zaten en sevdiklerimizden çıkarırız acısını . bu yanlış birşey . herkesin bir sabrı var . değerini bil bence .

tamam, tesekkürler..biraz daha kontrollü olmaya calisiyorum..

yanimda olmayinca özlüyorum onu cok..onsuz olmayi istemem bu yüzden dikkatli olmaya gercekten özen gösteriyorum:)

tamam, tesekkürler..biraz daha kontrollü olmaya calisiyorum..

yanimda olmayinca özlüyorum onu cok..onsuz olmayi istemem bu yüzden dikkatli olmaya gercekten özen gösteriyorum:)

Özellikle şu aşamada birbirinizden başka sığınacak kimseniz yok, ona daha çok bağlanacağına, her şeyden eşini sorumlu tutuyor ve ikinizi de üzüyorsun. Bu şekilde daha fazla devam edersen kendinden uzaklaştırırsın onu. Artık evlisin ve mükemmel bir eşin var. evliliğin de sorumluluklarını bilip ona göre hareket et ve eşinin kıymetini bil her zaman. Ne mutlu sana ki sevdiğine kavuştun. Darısı kavuşamayanların başına.

hayir onu sorumlu tutmuyorum, benim sorunum kendimle.. kendime olan kizginligim, bazi olaylarin pismanligi fln..

böyle hani kendinle basbasa kalmak istersin ya..herkesten uzak..ama ayni evde yasayinca bu imkansiz..oda biraz sirnasinca hemen patlama gibi bir durum birazda simarlik belki.. neyse insallah asicam bu durumu..yavas yavas alisiyorum yeni düzenime..

onu tabiki cok seviyorum ve mutluyum onunla..bunu biraz daha göstersem yani sevgimi..ozaman hersey hallolur insallah..

amin darisi kavusamayanlarin basina ama bu sekilde degil..benim seklimde degil..

işte kendine,olaylara olan kızgınlığını eşinden çıkarıyorsun sonuç olarak,ona yükleniyorsun,onu tersliyorsun itiyorsun vs. ama daha iyi gördüm seni, umarım zamanla daha oturur her şey. evet senin kavuşma sürecin sancılı oldu ama zamanla her şey yoluna girer inşallah. ümidini kesme hiçbir zaman ve dua et.

Sizin kadar duygularini bu kadar hizli yasayan bir insan gormedim ..

Mario icin herkesi karsiniza alip ve olacaklari bilerek evlendin !!

Deli gibi istemiyormuydun sen bu adami
Hani aileni bile sildin ya !

eh oldu iste problem ortadan kalkti artik sana karisan bir annen baban Mario yu surekli doven bir kardesin yok !

Ne istiyorsun baska !

ozur dilerim ama artik actigin konularin gercekligi konusunda gidip geliyorum

eşinle boşuna huzurunu kaçırma ailenle er yada geç barışırsın olayları akışına bırak zaman herşeye çaredir eşini kendinden soğutma mutluluğu yakalamak zordur yakaladıysan sahip çık

Ailen için üzülmemeye çalışmalısın, onlar da senin iyiliğini istiyorlar ama bazen sırf bazı tabular yüzünden
senin mutluluğunu görmezden gelebiliyorlar. Bunu zamanla anlayacaklarını düşünüyorum, Marıo'yu tanıdıkça,
senin mutluluğunu gördükçe herşeyin düzeleceği dşüncesindeyim.

adamın terkedeği yoksada bu durumda tahammülü tükenir...
bi de üzdüğünün ne yaptığınında farkındasın, sonunuda görebiliyosun....
dikkat etsen biraz daha mutlu olursunuz..

Artık dayanamıyorum demişsin neye dayanamıyorsun?
eşin seni çok sevip herşeyden çok değer veriyor diye mi?
burda o kadar bayanın günlerce gözyaşı döküp o muameleyi bekleyip te yine de sonucsuz kalıp surda yazdıkları ve hayal ettikleri durumda oldugun için mi?
aileni değil de eşini sectiğin için mi?
nedir derdin kuzum?
bence bi sirkelen eşin seni çok seviyo değer veriyo sen onu tercih etmişsin ailen konusunda da bu kadar yıpratma kendini zman szin en güzel ilacın olucak şimdi kalk biraz kendine gel ve eşini mutlu et yoksa yakında o da ellerinden kayıcak unutma ne yaparsan kendine sen yaparsın o yüzden illa gözyaşını seçiceksen mutluluktan olanını seç!
allah yardımcın olsun umarım herşey düzelir..

Dayanamıycam sorucam bu mario seni aldatmamışmıydı ?
Kaçırdığım yer varsa diğer konuda bilemicem ama seni aldatan adam içinmi aileni sildin ?

bence sen ne istediğini bilmiyorsun sürekli farklı duygular içindesin eski konularında ne olursa olsun evleneceğim dediğin adamla şimdide kavga ediyorsun ben seni hala anlayamadım kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…