- Konu Sahibi eSmerimSin
-
bunaldim ve yine marionun beynini didiklemek yerine buraya yazmayi tercih ettim.. kusura bakmayin
bir bilsem, ne oluyor millete!!
nikahimiza marionun en yakin arkdasi andy ve 2 is arkadasimiz disinda bir allahin kulu gelmedi..aile olarak tek marionun annesi ailemizdi.. neyse bunlari bilerek geldim saten buraya niye simdi buraya yaziyorsam..
bence böle yaparak eşini soğutursun kendinden .ailenin bu davranışının sorumlusu kocan değil . farklı bir dine sahip diye istememeleri çok saçma . o şekilde dünyaya gelmeyi o istemedi . macar diye türk değil diye böle davranmları hoş değil . ben olsam alınırdım . ama şuda var demek ki seni çok sevmiş herşeyi kabul etmiş . o yüzden ilişkini yıpratma . ailen sana kırgın diye ondan acısını çıkarıyorsun . biz zaten en sevdiklerimizden çıkarırız acısını . bu yanlış birşey . herkesin bir sabrı var . değerini bil bence .
tamam, tesekkürler..biraz daha kontrollü olmaya calisiyorum..
yanimda olmayinca özlüyorum onu cok..onsuz olmayi istemem bu yüzden dikkatli olmaya gercekten özen gösteriyorum:)
Özellikle şu aşamada birbirinizden başka sığınacak kimseniz yok, ona daha çok bağlanacağına, her şeyden eşini sorumlu tutuyor ve ikinizi de üzüyorsun. Bu şekilde daha fazla devam edersen kendinden uzaklaştırırsın onu. Artık evlisin ve mükemmel bir eşin var.evliliğin de sorumluluklarını bilip ona göre hareket et ve eşinin kıymetini bil her zaman. Ne mutlu sana ki sevdiğine kavuştun. Darısı kavuşamayanların başına.
hayir onu sorumlu tutmuyorum, benim sorunum kendimle.. kendime olan kizginligim, bazi olaylarin pismanligi fln..
böyle hani kendinle basbasa kalmak istersin ya..herkesten uzak..ama ayni evde yasayinca bu imkansiz..oda biraz sirnasinca hemen patlama gibi bir durum birazda simarlik belki.. neyse insallah asicam bu durumu..yavas yavas alisiyorum yeni düzenime..
onu tabiki cok seviyorum ve mutluyum onunla..bunu biraz daha göstersem yani sevgimi..ozaman hersey hallolur insallah..
amin darisi kavusamayanlarin basina ama bu sekilde degil..benim seklimde degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?