artık dayanamıyorum...

Zaten onlar öyle diyor diye diyetten spordan vazgeçecek değilim 7 seneden beri aynı lafları duymaktan sıkıldım ve bu laflar beni çok üzüyor..

Canim benim bende seni 100 kilo falan zannettim kilon hiçte aşırı diil ailen biraz abartmış bence
Boyun kac acaba?

Kilo verdiğim halde bu kadar abartıyorlar ben bunu anlamadım zaten 1.62 canım

En yakınımdakiler böyle dedikçe ben kahroluyorum İnadına hala zayıfla diyorlar zayıflıyorum zaten onlar desede demesede devam edeceğim Biliyorum benimde 130 kilo olan arkadaşım var özgüveni tavanda ama ben onun gibi olamıyorum iyice kendime olan güveni yittirtirdiler. İnş dediğin gibi olur.

Canım bu kadar psikolojini bozduklarına yazık.. Bütün derdin kilo, kilo verdim vs olmuş. Benim kuzenim de senin gibi, hatta senden kat kat fazla. Çocukluktan beri öyleydi ve ailede ona da aynı baskılar vardı. Hatta çocukken kimse görmesin diye gece kalkıp mutfağa yemek yemeye gidermiş, teyzem gelince de elinde ne varsa kurabiye vs buzdolabının arkasına fırlatırmış :) 15li yaşlarda sporla ilgilenmeye başladı, gülle atma, tekvandu vs. Kimsenin zoruyla değil kendi sevdiği için ilgilendi, bu çok önemli. Şimdi Ankara'da bir yüzme okulunu işletiyor ve hala zayıf değil evlendi ve 6 aylık hamile şu an :) Ama sporun ona faydası oldu, vücudu kötü görünümlü değil yani iri ama öyle koca göbekli her tarafı sarkan bir şişman değil 90-95 kilo civarında olmasına rağmen ve çok tatlı bir kadın inan bana herkes aynı şeyi söylüyor. Kendiyle barışık çünkü, küçükken yapılan baskılardan onun da psikolojisi bozulmuştur eminim, ama o aşmış onu bir şekilde. Sende biraz geri çekil ve dışarıdan bak yaşadıklarına, kilosuyla dalga geçenlerle dalga geçerdi o ne çekinmesi :) İnşallah kurutulursun bu psikolojiden en zoru bu olsa gerek...

Çok teşekkür ederim ben kendimle barışık olamıyorum sorun burda başlıyor ben biraz içime kapanık biri olduğum için pskolojim daha kötü bir duruma geliyor

cnm bende küçükken seninle aynı şeyi yaşadım.çevremdekiler değil de bana da annem diyordu çok yiyon dikkat et diye.daha ortaokula giderken bana her akşam 3 kat merdiven inip çıkartıyodu az yemek veriyodu fln bir sürü şey bunun gibi ama şimdi de bişey değişmiş değil benim açımdan bu aralar bayaa bi kilo aldım ve boyum kısa olduğu için kötü duruyo ama ben kendimle barışık bi insanım çevremdeki insanlar benimle ilgili kötü bi şey söylese hemen ağzının payını veririm ve takmam çünkü kendimi biliyorum.sen de önce kendinle barışık olmalısın.insanların seninle ilgili söyledikleri pek takma.eminim halan yada amcan senin kötülüğünü düşündüğü için dememiştir.kiloyu görüşünüş açısından düşünme sağlık açısından düşün.eğer sağlığını etkiliyorsa kendi isteğinle spora başla çünkü her şeyin başı sağlık.sağlıklı olmak görüntüden önce gelir bana göre.

Bende aşağı yukarı senin olculerindeyim ve evet zayıf değiliz ama öyle cokta şişman değiliz.
Benimde eşim zayıfla diyip duruyor benimde kan şekerim düşüyor ac kalınca basim agriyo,e cocuk var kim bakicak bu yüzden bende kilo veremiyorum

Amcam sağlığımı düşündüğü için söylemiyor bana bunu kızı evlencek erkek tarafı senin yigenin ne kadar şişman dedikleri için utandığı için bana böyle diyorlar halamda aynı şekilde

Çok üzüldüm ama yapabileceğimiz çok fazla birşey yok :26:

sen onların dediklerine bakma cnm ağzı olan konuşuyo işte.önemli olan sağlık sağlığını bozacak kadar kilon varsa vermelisin senin için daha iyi olur.sırf başkalarının göz zevkine hitap etmen için kendini üzmen çok ama çok saçma.

Son düzenleme:

Ben zaten istediğim için zayıflıyorum ama böyle yapmaları gerçekten beni üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…