Canım bu kadar psikolojini bozduklarına yazık.. Bütün derdin kilo, kilo verdim vs olmuş. Benim kuzenim de senin gibi, hatta senden kat kat fazla. Çocukluktan beri öyleydi ve ailede ona da aynı baskılar vardı. Hatta çocukken kimse görmesin diye gece kalkıp mutfağa yemek yemeye gidermiş, teyzem gelince de elinde ne varsa kurabiye vs buzdolabının arkasına fırlatırmış :) 15li yaşlarda sporla ilgilenmeye başladı, gülle atma, tekvandu vs. Kimsenin zoruyla değil kendi sevdiği için ilgilendi, bu çok önemli. Şimdi Ankara'da bir yüzme okulunu işletiyor ve hala zayıf değil evlendi ve 6 aylık hamile şu an :) Ama sporun ona faydası oldu, vücudu kötü görünümlü değil yani iri ama öyle koca göbekli her tarafı sarkan bir şişman değil 90-95 kilo civarında olmasına rağmen ve çok tatlı bir kadın inan bana herkes aynı şeyi söylüyor. Kendiyle barışık çünkü, küçükken yapılan baskılardan onun da psikolojisi bozulmuştur eminim, ama o aşmış onu bir şekilde. Sende biraz geri çekil ve dışarıdan bak yaşadıklarına, kilosuyla dalga geçenlerle dalga geçerdi o ne çekinmesi :) İnşallah kurutulursun bu psikolojiden en zoru bu olsa gerek...