• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum...

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.159
4.929
373
Artık dayanamıyorum gerçekten,
Ben çok takan bir insanım bana biri bişey söylese gece boyu takmaktan uyuyamam tedavi görüyorum ama gene takmadan duramıyorum ve içime atıyorum herşeyi ,Halamın 5 sene boyunca yaptığı psikolojik baskı zayıfla zayıfla "şişmanlar üniversiteye gidemez" dediğini bile duydu bu kulaklar ki en iyi söylediği şeydi. Hiç güzelce uyaramazdım bile diyemezdim ekmeğimizi o veriyor ya diyemedim hep içimde kaldı (!) Şişman olduğum için özgüvenimi yediler bitirdiler şimdi kimseyle doğru düzgün arkadaş olamıyorum. Şimdide amcam başladı zayıfla kıza benze biraz diye söylenmeye sinirden stresten gül hastalığı yada alerji gibi bişey geçirdim artık dayanamıyorum illa bir deri bir kemik mi olmam lazım ben çok yoruldum onların sayesinde kendime saygım yok çirkinim diye sevgilim olmayacağına inandırdılar beni artık bıktım gerçekten psikolojik baskıdan babam bile dediklerini duyuyordu hiç müdahale etmiyordu çocukken bile önüme diyet listeleriyle geldiklerini biliyorum artık öyle bir psikolojiye geldim ki intihar etsem ederim yanı çok kötüyüm :14: Nolur bunumu takıyorsun diye yazmayın bir akıllıya bile 40 kez deli denirse delirirmiş ya benimkide o hesap 7 seneden beri konu beni şişmanlığım :14:

kıyamam ya canım sana yaşın kaç ?bende şişmandım 4 sene önce bende aynı şeyleri yaşadım inan sonra hastalık geçirdim safra kesem alındı diyet listesi uygulandı bana 1 sene sadece sıvı ile beslendim ve acayip kilo verdim 2 sene içinde 48 bedenden 38 bedene düştüm .gören tanımıyordu beni kısmetimde açıldı tabi ve şuan evliyim çok şükür mutluyum :) sende hep gül pskoloji çok önemli onların laflarını ağızlarına tık neye uğradıklarını şaşırsınlar :51::51:

Hani hikayeler vardır..kizim çok şişmansin ben şişman anne istemiyorum dedi 20 kilo verdim gibi hikayeler..

Tanidiklarin da aklinca seni bu sekilde gaza getirmeye calisiyor.. Hani aklina yer etsin ki yemesin zayifla diye...seni bu kadar hirpladigini düşünmüyorlar bence..

Bu dünyada tek kilo sorunu olan insan sen değilsin sonda olmayacaksin kendini dis dünyadan soyutlamak sana fayda sağlamaz..

Yasin kaç acaba?

kıyamam ya canım sana yaşın kaç ?bende şişmandım 4 sene önce bende aynı şeyleri yaşadım inan sonra hastalık geçirdim safra kesem alındı diyet listesi uygulandı bana 1 sene sadece sıvı ile beslendim ve acayip kilo verdim 2 sene içinde 48 bedenden 38 bedene düştüm .gören tanımıyordu beni kısmetimde açıldı tabi ve şuan evliyim çok şükür mutluyum :) sende hep gül pskoloji çok önemli onların laflarını ağızlarına tık neye uğradıklarını şaşırsınlar :51::51:

20 yaşındayım ergenlik travmam oldu bu konu benim dediğim gibi lafı kimsenin ağzına tıkamıyorum tıktıgım zaman babam annem üzerime geliyorlar bıktım artık gerçekten :14:

Devamlı söyleyeceklerine seni alıp bir diyetisyene götürselermiş. 7 senedir olan bir şey diyosun. sana bir daha öyle bir şey derlerse neden ben küçükken önlem almadınız de çemkir.

Ayrıca çok acilinden diyetisyen+spor takviyesine başla. Akapunktur yapan bir yere de gidebilirsin. İçinde biraz istek olması lazım. Diyetisyen bunu başarıyor işte. Kulaklarını herkese tıka ve yoluna bak artık. Sağlığın için zayıfla..

Hani hikayeler vardır..kizim çok şişmansin ben şişman anne istemiyorum dedi 20 kilo verdim gibi hikayeler..

Tanidiklarin da aklinca seni bu sekilde gaza getirmeye calisiyor.. Hani aklina yer etsin ki yemesin zayifla diye...seni bu kadar hirpladigini düşünmüyorlar bence..

Bu dünyada tek kilo sorunu olan insan sen değilsin sonda olmayacaksin kendini dis dünyadan soyutlamak sana fayda sağlamaz..

Yasin kaç acaba?

20 yaşındayım gaz vermeye çalıştıkça ben iyice yemeğe saldırıyorum bu sene 83.4 kilo 71.5 kiloya düştüm ama kimse bunu görmüyor daha yeni amcamın dediği beni çok üzdü " zayıfla kıza benze biraz" demesi ben erkek çocugumuyum yani :14:

Kac kilosun ki ya
Bozma moralini elbette verilir
83.4ten 71.5 düştüm ama kimse bunu görmüyor herkes gene bana saldırıyor :14:

laf tıkma da nerden çıktı ! tamam de zayıflıcam de kararlı ol laf verme ağızlarına böyle düşünme bıktım kelimesinide kullanmaman için elinden geleni yap diyetisyene git ..kilon kaç bende 20 yaşındayım çok karamsar olma ..

Devamlı söyleyeceklerine seni alıp bir diyetisyene götürselermiş. 7 senedir olan bir şey diyosun. sana bir daha öyle bir şey derlerse neden ben küçükken önlem almadınız de çemkir.

Ayrıca çok acilinden diyetisyen+spor takviyesine başla. Akapunktur yapan bir yere de gidebilirsin. İçinde biraz istek olması lazım. Diyetisyen bunu başarıyor işte. Kulaklarını herkese tıka ve yoluna bak artık. Sağlığın için zayıfla..

bende zaten bunu anlamıyorum babam spor salonu diyetisyen akapunktur gibi şeyleri luzümsuz gördüğü için hiç yanaşmadı böyle bir işe halamda zayıfla diyordu ama ne diyetisyen ne spor salonu zaten halamın faydasından çok zararını gördüm :14: bu sene kredi aldığım için spor salonuna gidiyorum beslenmeme dikkat ediyorum zaten ama hala bunu söylemeleri zoruma gidiyor.:14:

20 yaşındayım gaz vermeye çalıştıkça ben iyice yemeğe saldırıyorum bu sene 83.4 kilo 71.5 kiloya düştüm ama kimse bunu görmüyor daha yeni amcamın dediği beni çok üzdü " zayıfla kıza benze biraz" demesi ben erkek çocugumuyum yani :14:

83.4ten 71.5 düştüm ama kimse bunu görmüyor herkes gene bana saldırıyor :14:

Tabiki görüyorlar ama iki güzel şey dersek birakir tekrar alir kilo diye söylemiyorlar yoksa o verdiğin kilolar farkedilmeyecek gibi değil..

Şuan mutlusun değil mi 12 kilo verdin nasil güzel bir histir.. İdealini bulana kadar devam et laflar için değil kendin için yap..

12 kilo veren dahasinida yapar zaten.. Bak azimlisin güçlüsün takma sen bilinçsizce sanandestek oluyorlar güya..

laf tıkma da nerden çıktı ! tamam de zayıflıcam de kararlı ol laf verme ağızlarına böyle düşünme bıktım kelimesinide kullanmaman için elinden geleni yap diyetisyene git ..kilon kaç bende 20 yaşındayım çok karamsar olma ..

şuan bulunduğum şehirde diyetisyen yok spor salonuna gidiyorum haftada 3 gün ben zayıflıycam dedikçe üzerime geliyorlar çıldıracağım artık :14:

artık dayanamıyorum gerçekten,
ben çok takan bir insanım bana biri bişey söylese gece boyu takmaktan uyuyamam tedavi görüyorum ama gene takmadan duramıyorum ve içime atıyorum herşeyi ,halamın 5 sene boyunca yaptığı psikolojik baskı zayıfla zayıfla "şişmanlar üniversiteye gidemez" dediğini bile duydu bu kulaklar ki en iyi söylediği şeydi. Hiç güzelce uyaramazdım bile diyemezdim ekmeğimizi o veriyor ya diyemedim hep içimde kaldı (!) şişman olduğum için özgüvenimi yediler bitirdiler şimdi kimseyle doğru düzgün arkadaş olamıyorum. şimdide amcam başladı zayıfla kıza benze biraz diye söylenmeye sinirden stresten gül hastalığı yada alerji gibi bişey geçirdim artık dayanamıyorum illa bir deri bir kemik mi olmam lazım ben çok yoruldum onların sayesinde kendime saygım yok çirkinim diye sevgilim olmayacağına inandırdılar beni artık bıktım gerçekten psikolojik baskıdan babam bile dediklerini duyuyordu hiç müdahale etmiyordu çocukken bile önüme diyet listeleriyle geldiklerini biliyorum artık öyle bir psikolojiye geldim ki intihar etsem ederim yanı çok kötüyüm :14: Nolur bunumu takıyorsun diye yazmayın bir akıllıya bile 40 kez deli denirse delirirmiş ya benimkide o hesap 7 seneden beri konu beni şişmanlığım :14:

takmamaya çalış bu tür lafları canım yaa ayrıca herkes kendine baksın bu senin elinde olan bişey değil ki psikolojik tedaviye sen değil onlar gitsin bence... Olmayacak imkansız bişey değil elbet verirsin kilolarını bi diyetisyenden yardım al.. :31:

Tabiki görüyorlar ama iki güzel şey dersek birakir tekrar alir kilo diye söylemiyorlar yoksa o verdiğin kilolar farkedilmeyecek gibi değil..

Şuan mutlusun değil mi 12 kilo verdin nasil güzel bir histir.. İdealini bulana kadar devam et laflar için değil kendin için yap..

12 kilo veren dahasinida yapar zaten.. Bak azimlisin güçlüsün takma sen bilinçsizce sanandestek oluyorlar güya..

Onlar bişey söylesede söylemede birakmıyacağım bu benim kafamda biten bişey ama destek yerine kostek olunca insan üzülüyor :14:

Bilerek yapıyolar canım bunu senin bu hale geldğini farketmiyolar. Bende çok kiloluydum herkes zayıflamışsın derken amcam hala bana çok şişmansın derdi hiç takmazdım. Sende rejimini yap sporunu yap. İlla spor salonlarına gitmene gerek yok çıkarsın 1 saat yürüyüş yaparsın evde mekik çekersin egzersiz yaparsın böylece zaten zayıflarsın. Onların sözlerine değil zayıflamaya odaklan bence.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

takmamaya çalış bu tür lafları canım yaa ayrıca herkes kendine baksın bu senin elinde olan bişey değil ki psikolojik tedaviye sen değil onlar gitsin bence... Olmayacak imkansız bişey değil elbet verirsin kilolarını bi diyetisyenden yardım al.. :31:

Ben destek alıyorum Allah'a şükür sağolsun arkadaşlarım ve annem en iyi destekçim şuanda dediğim gibi ben zaten takan içime atan bir insanım derdimi öyle kimseyle paylaşamam içime attığım için iyice üzerime geliyorlar ben buna sinir oluyorum :14:

Onlar bişey söylesede söylemede birakmıyacağım bu benim kafamda biten bişey ama destek yerine kostek olunca insan üzülüyor :14:

Gün gelir tam oldum dediğinde ya da sana iltifat ettiklerinde içini dokersin..

Birgün kendi kiziniz ya da torununuz kilo sorunu yaşarsa bana davrandiginiz gibi davranmayin.. Faydadan cçok zarar verdiniz.. bir daha kilomla dis gorunusumle ilgili yorum istemiyorum der rahatlarsinn...

Buna rağmen çok güçlüsün 12 kilo vermissin.. Bence üstünden gelirsin hepsinin... Sakin pes etme kendine en guven nduyman gereken zaman da artik dayanamiyorum.deme

ben destek alıyorum allah'a şükür sağolsun arkadaşlarım ve annem en iyi destekçim şuanda dediğim gibi ben zaten takan içime atan bir insanım derdimi öyle kimseyle paylaşamam içime attığım için iyice üzerime geliyorlar ben buna sinir oluyorum :14:

içine atmamaya çalış bu her şekilde senin zararına olur çünkü.. Aldırma o diyenleri he de geç hepsine.12 kilo vermişsin az bişey değilki bu yine verirsin boşver.. Belki de çekemiyolardır seni bırak onlar çatlasın:20:

Canim benim de kendimi bildim bileli kilo problemim var.. okulda adim "balina"ydi. Tanidigim tanimadigim herkes kilolarimla dalga gecerdi. Babam bile cok uzulurdu halime bu gidisle obez olacaksin derdi. Ben cok kafama takiyordum, taktikca kilo aliyordum... sonra ne mi oldu? Babami kaybettim ve yemeden icmeden kesildim sonuc bir deri bir kemik kaldim. Beni gorup kilo ver azcik diyenler artik kilo al demeye basladi. Simdi diyorum ki babam sag olsaydida obez olsaydim. Ben diyetle falan kilo vermedim hic ama sen yapabilirsin. İse porsiyonlarini kucultmekle basla. Mesela bir tabak yemek yiyorsan yarim tabak ye. Hatta kucuk bir tabak kullan. Az az ye bir sure sonra miden ona alisiyor zaten kilolarda kendiliginden gidiyor. Arti bol su bol hareket ve tabii ki azim. Vazgecme ve bu insanlara gereken cevabi ver.. allah yardimcin olsun muvaffak ol insallah...

Bilerek yapıyolar canım bunu senin bu hale geldğini farketmiyolar. Bende çok kiloluydum herkes zayıflamışsın derken amcam hala bana çok şişmansın derdi hiç takmazdım. Sende rejimini yap sporunu yap. İlla spor salonlarına gitmene gerek yok çıkarsın 1 saat yürüyüş yaparsın evde mekik çekersin egzersiz yaparsın böylece zaten zayıflarsın. Onların sözlerine değil zayıflamaya odaklan bence.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Zaten onlar kilo almaya devam ediyorsun deseler bile ben bırakmayı düşünmüyorum kafamda bir ideal kilo var ona ulaşmaya çalışıyorum. İşte herkes bir değilki sen umursamıyorsun ama ben çok takıyorum bu konuları ve 7 seneden beri böyle olduğum düşünülürse bence takmamda normal :14:

Artık dayanamıyorum gerçekten,
Ben çok takan bir insanım bana biri bişey söylese gece boyu takmaktan uyuyamam tedavi görüyorum ama gene takmadan duramıyorum ve içime atıyorum herşeyi ,Halamın 5 sene boyunca yaptığı psikolojik baskı zayıfla zayıfla "şişmanlar üniversiteye gidemez" dediğini bile duydu bu kulaklar ki en iyi söylediği şeydi. Hiç güzelce uyaramazdım bile diyemezdim ekmeğimizi o veriyor ya diyemedim hep içimde kaldı (!) Şişman olduğum için özgüvenimi yediler bitirdiler şimdi kimseyle doğru düzgün arkadaş olamıyorum. Şimdide amcam başladı zayıfla kıza benze biraz diye söylenmeye sinirden stresten gül hastalığı yada alerji gibi bişey geçirdim artık dayanamıyorum illa bir deri bir kemik mi olmam lazım ben çok yoruldum onların sayesinde kendime saygım yok çirkinim diye sevgilim olmayacağına inandırdılar beni artık bıktım gerçekten psikolojik baskıdan babam bile dediklerini duyuyordu hiç müdahale etmiyordu çocukken bile önüme diyet listeleriyle geldiklerini biliyorum artık öyle bir psikolojiye geldim ki intihar etsem ederim yanı çok kötüyüm :14: Nolur bunumu takıyorsun diye yazmayın bir akıllıya bile 40 kez deli denirse delirirmiş ya benimkide o hesap 7 seneden beri konu beni şişmanlığım :14:

ne kilolu insanlar var keşke bende bu kadar güzel olsam diye imrenerek baktığım. sevgilin olamaz diyede bir şey yok. mesela bizim okuldaki herkesin dibi düşerek baktığı okulun en yakışıklı çocuğu kilolu bir bayanla evlendi. hepimizinde çok sevdiği bi bayandı. böyle şeyleri takma kafana sakın! bi kere çirkin değilsin bunu aklından çıkar! kilolu olmak öncelikle sağlık açısından eksi. bunun üzerine yoğunlaş. bu sebeple akrabaların seni düşünerek zayıflamanı istemişlerdir ama seçtikleri yol gerçekten hiç hoş değil. al karşına sakin güzel bi dille bu davranışlarının yarardan çok zararı olduğunu anlatmaya çalış onlara. bu forumda birbirlerini destekleyerek kilo veren bir çok bayan var onlardan da destek alarak biraz azimle fazla kilolarından kurtulabilirsin. herkes yapıyorsa sende yaparsın! ama bunun özgüvenini etkilemesine izin verme, önce sağlık. ağzı olan konuşuyor derler,bu seninn hayatın milletin ne dediğini herkes senin kadar takıyor mu bi düşün arkadaşım? bazı şeylere aman banane diyebilmeyiz. yoksa hepimiz kafayı yeriz..

Back
X