• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum...

Zaten onlar kilo almaya devam ediyorsun deseler bile ben bırakmayı düşünmüyorum kafamda bir ideal kilo var ona ulaşmaya çalışıyorum. İşte herkes bir değilki sen umursamıyorsun ama ben çok takıyorum bu konuları ve 7 seneden beri böyle olduğum düşünülürse bence takmamda normal :14:

Ben kendimi bildim bileli konuşurdu herkes. Çok kilolusun, aslında zayıflasan çok güzel olur, bu ne ya bari kilonu kapatan bişey giy iğrençsin ve buna benzer bir sürü yorum ;) İstediğin kiloya inersin umarım biran önce

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Olacak şey mi ya kesinlikle takma herkes tek tip olamaz sonuçta ayrıca kilolu falan değilsin ona sasirdim cidden hic fena değil Balik etli kizlardan çok hoslanir herkes sadece 4-5kilo verirsen kendini manken gibi hissedersin bak gör şekerim :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gün gelir tam oldum dediğinde ya da sana iltifat ettiklerinde içini dokersin..

Birgün kendi kiziniz ya da torununuz kilo sorunu yaşarsa bana davrandiginiz gibi davranmayin.. Faydadan cçok zarar verdiniz.. bir daha kilomla dis gorunusumle ilgili yorum istemiyorum der rahatlarsinn...

Buna rağmen çok güçlüsün 12 kilo vermissin.. Bence üstünden gelirsin hepsinin... Sakin pes etme kendine en guven nduyman gereken zaman da artik dayanamiyorum.deme

çok teşekkür ederim içtenliğiniz için ama antidepresan kullandıktan sonra böyle olduğum için(gerçi sinirden stresten abur cuburu bıraktıgım içinde olabilir) verdiğim kiloları geri alıp almayacağımıda bilmiyorum. İnş almam kilo falanda böyle devam ederim hayatıma :)

içine atmamaya çalış bu her şekilde senin zararına olur çünkü.. Aldırma o diyenleri he de geç hepsine.12 kilo vermişsin az bişey değilki bu yine verirsin boşver.. Belki de çekemiyolardır seni bırak onlar çatlasın:20:

Öyle bişeyki hastalık gibi herşeyi içime ata ata bir yerden sonra bende patlıyorum bende insanım keşke bu kadar bana yüklenmese kimse :26:

Canim benim de kendimi bildim bileli kilo problemim var.. okulda adim "balina"ydi. Tanidigim tanimadigim herkes kilolarimla dalga gecerdi. Babam bile cok uzulurdu halime bu gidisle obez olacaksin derdi. Ben cok kafama takiyordum, taktikca kilo aliyordum... sonra ne mi oldu? Babami kaybettim ve yemeden icmeden kesildim sonuc bir deri bir kemik kaldim. Beni gorup kilo ver azcik diyenler artik kilo al demeye basladi. Simdi diyorum ki babam sag olsaydida obez olsaydim. Ben diyetle falan kilo vermedim hic ama sen yapabilirsin. İse porsiyonlarini kucultmekle basla. Mesela bir tabak yemek yiyorsan yarim tabak ye. Hatta kucuk bir tabak kullan. Az az ye bir sure sonra miden ona alisiyor zaten kilolarda kendiliginden gidiyor. Arti bol su bol hareket ve tabii ki azim. Vazgecme ve bu insanlara gereken cevabi ver.. allah yardimcin olsun muvaffak ol insallah...

Başınız sağolsun. Zaten bunları yapıyor bunlarda sıkıntı yok biraz kilo verdiğim halde neden herkes destek olacağına köstek oluyor bir insanı 7 sene sıkıştırmanın alemi nedir ki bunu anlayamıyorum.

"Şişmanlar üniversiteye gidemez" gibi saçma salak bi laf daha duymadım.
Youtube'da Bilgen Tolis diye birinin kanalı var,kesinlikle bakmalısın.O da kilolu ama müthiş bir enerjisi var.Bu hayatın sonu değil,evvela sağlık için kilo verilmeli diyor.Makyaj üstü sohbetlerini severim.
Lafa bakarım laf mı diye,söyleyene bakarım adam mı diye de geç.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim içtenliğiniz için ama antidepresan kullandıktan sonra böyle olduğum için(gerçi sinirden stresten abur cuburu bıraktıgım içinde olabilir) verdiğim kiloları geri alıp almayacağımıda bilmiyorum. Inş almam kilo falanda böyle devam ederim hayatıma :)

öyle bişeyki hastalık gibi herşeyi içime ata ata bir yerden sonra bende patlıyorum bende insanım keşke bu kadar bana yüklenmese kimse :26:

Başınız sağolsun. Zaten bunları yapıyor bunlarda sıkıntı yok biraz kilo verdiğim halde neden herkes destek olacağına köstek oluyor bir insanı 7 sene sıkıştırmanın alemi nedir ki bunu anlayamıyorum.

aldırma canım benim aldırma sen :31:

bende zaten bunu anlamıyorum babam spor salonu diyetisyen akapunktur gibi şeyleri luzümsuz gördüğü için hiç yanaşmadı böyle bir işe halamda zayıfla diyordu ama ne diyetisyen ne spor salonu zaten halamın faydasından çok zararını gördüm :14: bu sene kredi aldığım için spor salonuna gidiyorum beslenmeme dikkat ediyorum zaten ama hala bunu söylemeleri zoruma gidiyor.:14:

Canim sen hic duyma bunlari. Cok guzel kilo vermissin. Ayrica kendine bir album yapip oncesi sonrasi fotograflarini koy biz yorum yapalim ;))

ne kilolu insanlar var keşke bende bu kadar güzel olsam diye imrenerek baktığım. sevgilin olamaz diyede bir şey yok. mesela bizim okuldaki herkesin dibi düşerek baktığı okulun en yakışıklı çocuğu kilolu bir bayanla evlendi. hepimizinde çok sevdiği bi bayandı. böyle şeyleri takma kafana sakın! bi kere çirkin değilsin bunu aklından çıkar! kilolu olmak öncelikle sağlık açısından eksi. bunun üzerine yoğunlaş. bu sebeple akrabaların seni düşünerek zayıflamanı istemişlerdir ama seçtikleri yol gerçekten hiç hoş değil. al karşına sakin güzel bi dille bu davranışlarının yarardan çok zararı olduğunu anlatmaya çalış onlara. bu forumda birbirlerini destekleyerek kilo veren bir çok bayan var onlardan da destek alarak biraz azimle fazla kilolarından kurtulabilirsin. herkes yapıyorsa sende yaparsın! ama bunun özgüvenini etkilemesine izin verme, önce sağlık. ağzı olan konuşuyor derler,bu seninn hayatın milletin ne dediğini herkes senin kadar takıyor mu bi düşün arkadaşım? bazı şeylere aman banane diyebilmeyiz. yoksa hepimiz kafayı yeriz..

Çok güzel anlatmışsınız ben zaten zayıflayacağım dedim kendime ve Allah'a binlerce şükür olsun ki veriyorum. Benim sorunum 7 seneden beri aynı lafı duymak insan hiç halasından "şişmanlar üniversiteye gidemez" diye birşey duyar mi birde ygs lys öncesi Allah'a çok şükür genede okuyorum ya herşeye inat ve gene dediğim gibi hastalık gibi birşey oldu mu akıllıya 40 kez deli dersen delirirmiş ya bana 7 seneden beri bunu diyorlar bunlar kim akrabalarım onların sayesinde istanbulda gezecek bir arkadaşım bile yok özgüvensizliğimden.

Ben kendimi bildim bileli konuşurdu herkes. Çok kilolusun, aslında zayıflasan çok güzel olur, bu ne ya bari kilonu kapatan bişey giy iğrençsin ve buna benzer bir sürü yorum ;) İstediğin kiloya inersin umarım biran önce

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ediyorum inşallah :)

Olacak şey mi ya kesinlikle takma herkes tek tip olamaz sonuçta ayrıca kilolu falan değilsin ona sasirdim cidden hic fena değil Balik etli kizlardan çok hoslanir herkes sadece 4-5kilo verirsen kendini manken gibi hissedersin bak gör şekerim :*

Zaten bünyem 0 bedene olmaya falan uygun değil 60 olsam yeter çünkü daha fazla zayıflarsam çok kötü gözükeceğim.. Teşekkür ederim ağzınıza sağlık :)

Youtube'da Bilgen Tolis diye birinin kanalı var,kesinlikle bakmalısın.O da kilolu ama müthiş bir enerjisi var.Bu hayatın sonu değil,evvela sağlık için kilo verilmeli diyor.Makyaj üstü sohbetlerin severim.

Çok teşekkür ederim ama takmadan edemiyorum benim 1-0 yenik başlamam bu yüzden dediğiniz kanalada bakacağım teşekkürler tekrardan..

aldırma canım benim aldırma sen :31:

Söylemesi kolayda benim için uygulaması zor :26:

Canim sen hic duyma bunlari. Cok guzel kilo vermissin. Ayrica kendine bir album yapip oncesi sonrasi fotograflarini koy biz yorum yapalim ;))

Öyle yapmaya çalışacağım desteğiniz için teşekkür ederim :) tabiki koyarım :)

söylemesi kolayda benim için uygulaması zor :26:

öyle yapmaya çalışacağım desteğiniz için teşekkür ederim :) tabiki koyarım :)

böyle düşünmemelisin işte herşey önce beyinde başlar tatlım. Takmayacağım diyeceksin, hayat benim hayatım elalem ne derse desin umrumda değil diyeceksin.. Kendini motive edeceksin.. Sonra kilolarını yavaş yavaş sağlıklı bi şekilde vereceksin. Ondan sonra gelsin iltifatlar gelsin mutluluklar :8:

Canım benim ben de çocukluktan beri kiloluydum.

Bazı akrabalar akraba değil akbaba.

Ben 23 kilo verdim hala biraz fazlam var ama en azından artık obez değil balık etliyim şükrediyorum :)

Diyet yaptığım dönemde bir akrabamız var. Kendisi benden yaklaşık 20 kilo fazlaydı.

Boy olarak da 35 santim kısa.

Israrla kendisinin daha zayıf olduğunu iddia ederdi.

Kilo verdikten sonra herkes inanamayıp çok güzel tepkiler verince o '' bence aynısın vermiş gibi durmuyorsun'' dedi.

Bakın kız 23 kiloyu görememiş :)

Yani böyle şeyleri yaşayan bir tek sen değilsin gül geç ve daha çok hırslan.

Ki zaten yolun yarısını 12 kiloyla devirmişsin.

Eminim devamı gelecek.

böyle düşünmemelisin işte herşey önce beyinde başlar tatlım. Takmayacağım diyeceksin, hayat benim hayatım elalem ne derse desin umrumda değil diyeceksin.. Kendini motive edeceksin.. Sonra kilolarını yavaş yavaş sağlıklı bi şekilde vereceksin. Ondan sonra gelsin iltifatlar gelsin mutluluklar :8:

Çok teşekkür ederim ama öyle beklemediğim anda üzerime geliyorlarki gece ağlamaktan uyuyamıyorum annemde bıktı bu durumdan ama oda birşey söyleyemiyor :ssz: Artık zaten son damlaya geldi amcam böyle söyleyince annem daha beni görüştürmüyecekmiş onlarla sayelerinle hastanelik olmustum o derece üzülmüştüm Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin (Amin) Dediklerinizi deniyeceğim çok tşk ederim :16:

Canım benim ben de çocukluktan beri kiloluydum.

Bazı akrabalar akraba değil akbaba.

Ben 23 kilo verdim hala biraz fazlam var ama en azından artık obez değil balık etliyim şükrediyorum :)

Diyet yaptığım dönemde bir akrabamız var. Kendisi benden yaklaşık 20 kilo fazlaydı.

Boy olarak da 35 santim kısa.

Israrla kendisinin daha zayıf olduğunu iddia ederdi.

Kilo verdikten sonra herkes inanamayıp çok güzel tepkiler verince o '' bence aynısın vermiş gibi durmuyorsun'' dedi.

Bakın kız 23 kiloyu görememiş :)

Yani böyle şeyleri yaşayan bir tek sen değilsin gül geç ve daha çok hırslan.

Ki zaten yolun yarısını 12 kiloyla devirmişsin.

Eminim devamı gelecek.

Evet bizde öyle kilo olan yok o amcanın kızlarının fiziği çok güzel ama ben onlara benzemek zorunda mıyım ki neden bunlar boyle düşünüyor onu anlamıyorum.

kilon çok değil ki... çok şaşrdım.. 5 kilo versen bildiğin süper hatun olacaksın..

İşte değilde böyle söylemeleri zoruma gidiyor.

Canimsin ya bak ben 66-67 kiloyum boyum 170 valla ben çok mutluyum ki çoğu kişi seviyor. Çekemeyen de oluyor ;) takmayacaksin guzellik

Hiiiççç ipleme yapıştır cevabı, sizin yüzünüzden yaşım küçükken önlem alsaydınız diye

Yavaş yavaş dikkat ederek verebilirsin, hem biraz kilo hiç de kötü bir şey değil, kendimden biliyorum =))

Canimsin ya bak ben 66-67 kiloyum boyum 170 valla ben çok mutluyum ki çoğu kişi seviyor. Çekemeyen de oluyor ;) takmayacaksin guzellik

inş bende sizin gibi takılmadan hayatıma devam edebilirim :)

Hiiiççç ipleme yapıştır cevabı, sizin yüzünüzden yaşım küçükken önlem alsaydınız diye

Yavaş yavaş dikkat ederek verebilirsin, hem biraz kilo hiç de kötü bir şey değil, kendimden biliyorum =))

Dikkat etmeye çalışıyorum sizin yüzünüzden yaşım küçükken önlem alsaydınız desem bana bin tane bahane sayarlar buna eminim zaten hazır cevap bir insan değil bozuldugumla kalırım :25: ben zaten ipince bişey olmak istemiyorum teşekkür ederim yorumunuz için :)

Boyun kaç bilmiyorum ama 72 kilo bana çok gelmedi.
Benim boy 1.62 kilom 65..
Balık eti aştım evet ama ne giysem de yakışıyor elbiselerin içini dolduruyorum hıhhh:27:

Bir kaç kilo versem daha iyi hissederim evet ama böyle de mutluyum.
Sen 12 kilo vermişsin bir kaç kilo daha verdin mi tamamdır yaa..

Yani bu kadar laf bu kiloya edilmez cidden sen bakma onlara..

Boyun kaç bilmiyorum ama 72 kilo bana çok gelmedi.
Benim boy 1.62 kilom 65..
Balık eti aştım evet ama ne giysem de yakışıyor elbiselerin içini dolduruyorum hıhhh:27:

Bir kaç kilo versem daha iyi hissederim evet ama böyle de mutluyum.
Sen 12 kilo vermişsin bir kaç kilo daha verdin mi tamamdır yaa..

Yani bu kadar laf bu kiloya edilmez cidden sen bakma onlara..

1.62 benimde boyum
Gerçekten bir kiloya neden bu kadar laf ediyorlar bende bunu anlamıyorum artık nefret etmeye başladım etrafımdakilerden :26:

Çok teşekkür ederim ama öyle beklemediğim anda üzerime geliyorlarki gece ağlamaktan uyuyamıyorum annemde bıktı bu durumdan ama oda birşey söyleyemiyor :ssz: Artık zaten son damlaya geldi amcam böyle söyleyince annem daha beni görüştürmüyecekmiş onlarla sayelerinle hastanelik olmustum o derece üzülmüştüm Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin (Amin) Dediklerinizi deniyeceğim çok tşk ederim :16:

Evet bizde öyle kilo olan yok o amcanın kızlarının fiziği çok güzel ama ben onlara benzemek zorunda mıyım ki neden bunlar boyle düşünüyor onu anlamıyorum.

İşte değilde böyle söylemeleri zoruma gidiyor.

rica ederim tatlım :)

Youtube'da Bilgen Tolis diye birinin kanalı var,kesinlikle bakmalısın.O da kilolu ama müthiş bir enerjisi var.Bu hayatın sonu değil,evvela sağlık için kilo verilmeli diyor.Makyaj üstü sohbetlerini severim.

kesinlikle katılıyorum.Bilgeni izlersen eğer neşen yerine gelir. Kendisi kilolu ama bir insan bu adar hayata bağlı olur. Kendini çok güzel yetiştirmiş. Hem okuyor hem çalışıyor ve dünya tatlısı bir adamla evli :) bence videolarına bakmalısın. senin için çok güzel moral olur :)

kesinlikle katılıyorum.Bilgeni izlersen eğer neşen yerine gelir. Kendisi kilolu ama bir insan bu adar hayata bağlı olur. Kendini çok güzel yetiştirmiş. Hem okuyor hem çalışıyor ve dünya tatlısı bir adamla evli :) bence videolarına bakmalısın. senin için çok güzel moral olur :)

Teşekkür ederim bakacağım :)

Back
X