Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafif tombulsun,obez değilsin canım
dikkat et,spor yap bence abartmasın kimse![]()
Yapıyorum zaten ama herkesin gözüne batıyorum![]()
bende cok kilo aldım rahatsız oluyorum![]()
İnş. size bu konuda psikolojik baskı yapılmıyordur bana çok yapılıyorda![]()
yok yok banada tır mı yuttun?
hamile misin?noldu sana diolar
evleneli 17 kg aldım bende azmı
Akıllarınca sizi gaza getirmeye çalışıyolar sanırım da yöntemleri yanlış..
Ya ama sevgili kilolu arkadaşlarım Allah aşkına azimli olum.Spor yapın,diyet yapın dikkat edin kendinize.Kim ne derse desin kilo ne bayana,ne erkeğe yakışmıyor.
Ben kendimle barışığım demeyim.Bu koca bir yalan.
Bak bir arkadaşım var tam 16 yıllık.Ben evlendim boşandım,tekrar evlendim çocuk doğurdum.Çocuğum 8 aylık oldu.O hala 90 kilo.
Yani hiç mi bir insanda azim olmaz?
İki lokma yeme,bir lokma ye.
Hiç bir şey yapamıyorsan,sabah-akşam yürüyüş yap.Yaw 10 yılda insan 1 gram kilo veremez mi?Bu kadar mı uyuşuk olunur?
ben cocuklugumdan beri böyleyim
o hakaretleri 7 senden beri duyuyorum
çok kotu bişey Allah yardımcımız olsun..
Ben spor yapıyorum zaten ben 12 kilo verdim vermeyede devam ediyorum sorun ben verdikçe benim azmimi kırmalarında
Ben arkadaşıma sinirlendim üstüne alınma :))ben cocuklugumdan beri böyleyim
o hakaretleri 7 senden beri duyuyorum
çok kotu bişey Allah yardımcımız olsun..
Ben spor yapıyorum zaten ben 12 kilo verdim vermeyede devam ediyorum sorun ben verdikçe benim azmimi kırmalarında
troid rahatsızlığın varmı baktır cnm
troidlerim düzeldi kilo almıyorum bennn![]()
Ben arkadaşıma sinirlendim üstüne alınma :))
Ama çok sinirleniyorum onu öyle gördükçe.Seviyorum,değer veriyorum o sebeple dayanamıyorum.
Allah yardımcın olsun senin de..
Boyun kaç?
Baktırdım hiçbir sorunum yokmuş hep stresten böyleyim bide ailem böyle yapınca ben çok üzülüyorum![]()
kendimi olduğum gibi derinden ve tamamen kabul ediyorum de. kendimi seviyorum, kendimi onaylıyorum de ve bu cümleleri yatarken ve sabah kalkarken yataktan çıkmadan 10 kere söyle. aynanın karşısına geçtiğinde de: aynada kendi gözlerinin içine bakarak ben şişman olduğum halde kendimi derinden ve tamamen kabul ediyorum, kendimi seviyorum, kendimi onaylıyorum de. 10 kere.
İşte alınmamak elde değil ben herşeyi takıyorum
Amin cümlemizin
1.62 boyum
Hadi bakalım 55 kilo oldum demeni bekliyoruz artık![]()
o zaman, "özgüvenim gitmiş olduğu halde kendimi tamamen ve derinden...." şeklinde cümleyi söyleyebilirsin, faydasını göreceksiniz. :) burada önemli olan kendi iç çatışmanızı durdurmak ve kendinizle barışık olmaktır. Beyin bu telkinlerden etkilenecektir.Hani sizin de dediğiniz gibi bir adama 40 gün deli derseniz deli olur işte o misal :)
20 yaşındayım gaz vermeye çalıştıkça ben iyice yemeğe saldırıyorum bu sene 83.4 kilo 71.5 kiloya düştüm ama kimse bunu görmüyor daha yeni amcamın dediği beni çok üzdü " zayıfla kıza benze biraz" demesi ben erkek çocugumuyum yani![]()
83.4ten 71.5 düştüm ama kimse bunu görmüyor herkes gene bana saldırıyor![]()