- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Mutsuz ama umutlu
Selam kızlar gerçekten artık sabrım hiç kalmadı her ay hüsran yaşamak canımı sıkıyor 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyor bi kere boş gebelik geçirdim 5 ay önce ama boş gebelikti gebelikten sonra kafama takar oldum önce hiç böyle değildim eşime aşılama yaptıralım diyorum istemiyor biraz daha bekleyelim diyor unut diyor ama olmuyor hep aklımda rüyalarım dün akşam yarın sabah test yapiyim dedim uyanınca ama sabaha kadar rüya gordum çıktı sanıyorum seviniyorum sonra yanlis teste bakmış oluyorum yine bisey yok diyorum artık günler geçmiyor 1 ayı zor geciriyorum sonrada olmayınca resmen tıranva yaşıyorum herkez takma diyor unut diyor ama olmuyor hiç unutamiyorum hep okuyorum takinca olmuyor artık vazgeçtim oldu diyorlar ben hiç vazgecemiyorum ne yapicam bilmiyorum ben 26 eşim 28 yasinda of of of kızlar gerçekten çok çok yoruldum ailemle bile konuşmak istemiyorum kimse yi goresim bile gelmiyor arkadaşlarımı aramiyorum hep bebege geliyor konu sinir oluyorum hamile olanlar benden saklıyor zoruma gidiyor bunları yazmak bile agladiyor beni allahım duy sesimi yardim et bana