Annen hakli bakici tut.4.5 yıllık evliyim 5 aylık bebegim var eşimin ailesi bakmuyor sadece sevmeye ayda bir geliyor.annem bakıyordu ta ki bugune kadar o da artık yarından sonra gelmeyecegim dedi.dün evde temizlik yapmış bende çalışıyorum eşimle her gün öglen eve yemege gidiyoruz dün temizlik yaparken anemi gördü sen yokken bu evd pismiydi vs diye biçok söylendi annemde ben 50 yaşında çocuk gibi azarlanıyorum artık dayanamıyorum diye gelmek istemiyor bu en basit olay 5 yılda neler yaşanmadı ki.artık dayanamıyorum
şuanda bakıcı araştır diye aradı aldıgım maaş ile bakıcı aynı paraAnnen hakli bakici tut.
O zaman calisma! Mi demeliyiz?şuanda bakıcı araştır diye aradı aldıgım maaş ile bakıcı aynı para
sen oturarak çalışıyosun ben ayaktayım çocugada gece sürekli kalkıyorum yapacaksın tabii yapmayacaksan ara annen gecede kalsın diyor annem hergün yarım saat gelip yarım saat yol gidiyor sırf çocugun rahatı bozulmasın diye ben artık hazmedemiyorum.boşansam çocugumu alabilirmiyim
annem bakarım diyor ama kocam ben ne dersem bu evde o olur diyor gel dediği saatte gelecek git deyince gidecek yemek yapacak yatak odamızın kapısını açmayacak temizlik yapmayacak çamaşır yıkamayacak.annemde ben işten gece 10da çıkıyorum diye bunlarda sasolun yardımcı oluyor ama bunuda eşim istemiyor.dün annem salonda çocuk uyurken yatıyorum diye koltukta değişiklik yapmış bugun sabah eşim tekrar eski haline geitmiş annem gelincede bu ev benim karışmayacaksın dedi siz olsanız napardınızKimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil kendi annen olsa bile. Bakıcı tut.
annem bakar ona hertürlü eşimin davranışlarından dolayı bakmak istemiyorum diyor.Alirsin da bakamiyorsunuz ki?
Alsan ne yapacaksin
annem bakarım diyor ama kocam ben ne dersem bu evde o olur diyor gel dediği saatte gelecek git deyince gidecek yemek yapacak yatak odamızın kapısını açmayacak temizlik yapmayacak çamaşır yıkamayacak.annemde ben işten gece 10da çıkıyorum diye bunlarda sasolun yardımcı oluyor ama bunuda eşim istemiyor.dün annem salonda çocuk uyurken yatıyorum diye koltukta değişiklik yapmış bugun sabah eşim tekrar eski haline geitmiş annem gelincede bu ev benim karışmayacaksın dedi siz olsanız napardınız?annem bakar ona hertürlü eşimin davranışlarından dolayı bakmak istemiyorum diyor.
ben sürekli arayı yapmaya çalışıyorum ama eşim sürekli benim dediğim olsun diyor bu evliliktede böyle
şuanda varya gecen sene buraya üye olma sebebimde yine ailesi ile kavga edildi ve o konuda dertleşmekti ve o gun hamile oldugumu ögrendim aklıma edeyim.Böyle adamlara ne akla hizmet çocuk yaparsınız hiç anlamam.
Anneniz de kayinvalideniz de çocuğunuza bakmak zorunda değil. Ya bakıcı tutun ya işten çıkıp kendiniz bakın. Ya da kocayı sepetleyip anneniz ve bebeginizle bir hayat kurun.
annem bakar ona hertürlü eşimin davranışlarından dolayı bakmak istemiyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?