artık dayanamıyorum

minnie84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
367
75
28
40
4.5 yıllık evliyim 5 aylık bebegim var eşimin ailesi bakmuyor sadece sevmeye ayda bir geliyor.annem bakıyordu ta ki bugune kadar o da artık yarından sonra gelmeyecegim dedi.dün evde temizlik yapmış bende çalışıyorum eşimle her gün öglen eve yemege gidiyoruz dün temizlik yaparken anemi gördü sen yokken bu evd pismiydi vs diye biçok söylendi annemde ben 50 yaşında çocuk gibi azarlanıyorum artık dayanamıyorum diye gelmek istemiyor bu en basit olay 5 yılda neler yaşanmadı ki.artık dayanamıyorum

Annen hakli bakici tut.

nolur bir akıl verin.bana .çocugumun 40 mevlitini yaptım kayınvalindem gelmedi bile daha dogrusu o aileden kimse gelmedi aramama rqagmen ortada hiç bişey yokken.geçen gün rahatsızlanmış aradı kardeşleri bende sırf onun hatrımna hastaneye gittim geçmiş olsuna sadece mide bulantısı hastalıgda bu.ama ona ragmen hala annecim babacım ben çıldırıcam artık dayanamıyorum

geçen gün buzluktan annemin köyden getirdigi eti çıkardım eşim unuttu ertesi gün söyledim ben yorgunum git kendin çektir dedi hergün bebegi emzirmeye eve gidip geliyorum eşimle birlikte bende yoruluyorum.annemde bu tartışmada yanımızda sana yardımcı olması gerekirken sürekli eziyor ve ben bunu asla unutmuycam dedi.akşam 10da işten çıkıyorum 3 saat sonra inşallah birbirlerine girmezler

ben sürekli arayı yapmaya çalışıyorum ama eşim sürekli benim dediğim olsun diyor bu evliliktede böyle

sen oturarak çalışıyosun ben ayaktayım çocugada gece sürekli kalkıyorum yapacaksın tabii yapmayacaksan ara annen gecede kalsın diyor annem hergün yarım saat gelip yarım saat yol gidiyor sırf çocugun rahatı bozulmasın diye ben artık hazmedemiyorum.boşansam çocugumu alabilirmiyim

Alirsin da bakamiyorsunuz ki?
Alsan ne yapacaksin

Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil kendi annen olsa bile. Bakıcı tut.
annem bakarım diyor ama kocam ben ne dersem bu evde o olur diyor gel dediği saatte gelecek git deyince gidecek yemek yapacak yatak odamızın kapısını açmayacak temizlik yapmayacak çamaşır yıkamayacak.annemde ben işten gece 10da çıkıyorum diye bunlarda sasolun yardımcı oluyor ama bunuda eşim istemiyor.dün annem salonda çocuk uyurken yatıyorum diye koltukta değişiklik yapmış bugun sabah eşim tekrar eski haline geitmiş annem gelincede bu ev benim karışmayacaksın dedi siz olsanız napardınız

annem bakar ona hertürlü eşimin davranışlarından dolayı bakmak istemiyorum diyor.
annem bakarım diyor ama kocam ben ne dersem bu evde o olur diyor gel dediği saatte gelecek git deyince gidecek yemek yapacak yatak odamızın kapısını açmayacak temizlik yapmayacak çamaşır yıkamayacak.annemde ben işten gece 10da çıkıyorum diye bunlarda sasolun yardımcı oluyor ama bunuda eşim istemiyor.dün annem salonda çocuk uyurken yatıyorum diye koltukta değişiklik yapmış bugun sabah eşim tekrar eski haline geitmiş annem gelincede bu ev benim karışmayacaksın dedi siz olsanız napardınız?

şuanda varya gecen sene buraya üye olma sebebimde yine ailesi ile kavga edildi ve o konuda dertleşmekti ve o gun hamile oldugumu ögrendim aklıma edeyim.

annem bakar ona hertürlü eşimin davranışlarından dolayı bakmak istemiyorum diyor.

O zaman bebegi alip annenize gidin
Esiniz de ot kaynatip yer artik
Annenizin yaptigi ise laf soyleyecegine buyursun kendi yapsin ya da kiymetli anasina yaptirsin.
Isten cikip bakma imkaniniz yoksa annenizin yanina tasinmaktan baska sansiniz da yok galiba

Anneni azarlayan esin mi? Sahsen benim esim boyle hergun gelip evimin kahrini ceken anneme tek bir kotu soz soylese 1 dk durmam orda. Tabi sen benim lafimla bosanma :) ben yikiciyim biraz.
Ayrilirsan da cocugunu tabiki alirsin. Zaten esin bakmaya ilgilenmeye cok hevesli degil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…