artık dayanamıyorum

Böyle bir adama nasıl katlanacaksın? Annene saygısızlık etmiş, seni de eziyormuş hep. Bence burda sorun annenin, çocuğuna bakmaması değil. Eşinin tavırları.Bakıcı tutarsın bir şekilde halledersin ama o eşi ne yapacaksın.

Hem gül gibi kızı büyütüp ver hem çalışsın kocasına para getiriyor diye çocuğuna bak hem de damat beyden azar işit ne ala memleket o annenin eli değil ayağı öpülür bence eşiniz çalışmanızı haketmiyo. Siz çocuğunuza bakın o çalışsın size baksın en azından çocuk biraz buyuyene kadar

2 b,n lira maaşım var zaten 2 bnden düşük bakıcı yok
abartıyorsunuz
benim de maaşım 2000 di yeni zamlandı
İstanbul da daha geçen 1000 tl ye çalışan bakıcımız vardı çıkardık şimdi gerçi
aklınızda bulunsun o kadar da değil

Ha soyle yola gel deseydin. Dotu yemedi tabi bakiciya para vermek fln. Neyse bidahada ezdirme annecigini sakin. Hos tutmaya bakin kadini. ana o ana. Cennet kokan eli ayagi opulur.

senin eşin gerçek bir a....ı kadın temizlik yapmış bide fırça yiyor.bebeğine kendi oturup baksın artık.

Saat 10a kadar çalışıp anca bakıcı parası verilen bir işte kendinizi sömürtmeyin zaten.
Daha insani koşulları olan bir iş bulana kadar bence işi bırakın ve çocuğunuzla kendiniz ilgilenin.
Kocanızın da birşey demeye hakkı yok, annenize huzur vermeyip evden kaçıran kendisi.

ARADAN 1 HAFTA GEÇMEDİ YİNE KAVGA VE SEBEP İSTANBULDA ELEKTRİKLER YOK ÇOCUK ÜŞÜDÜ ANNEMLERDE VARMIŞ GİDELİM DEDİM KENDİ AİLESİNE GİTMİYORSAK BENİMKİLERDE GİTMEYECEKMİŞİZ GELSİNLER ONLARA GELMESİNLER DEMİYORMUŞ AMA ÇOCUK ONLARA GİTMEYECEKMİŞ SONUÇ BUGUN ELEKTRİK YİNE YOK VE ANNEM ALDI GİTTİ BİZMİ HALA İŞTEYİZ VE KAVGALIYIZ ÇOCUK DONSADA ORDA YATMAYACAKMIŞ AİLEM Mİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN DİYOR KOCAM ÖLÜN ÇIKAR BU EVDEN DİYOR BEN KAFAYI YİYECEGİM.

ARADAN 1 HAFTA GEÇMEDİ YİNE KAVGA VE SEBEP İSTANBULDA ELEKTRİKLER YOK ÇOCUK ÜŞÜDÜ ANNEMLERDE VARMIŞ GİDELİM DEDİM KENDİ AİLESİNE GİTMİYORSAK BENİMKİLERDE GİTMEYECEKMİŞİZ GELSİNLER ONLARA GELMESİNLER DEMİYORMUŞ AMA ÇOCUK ONLARA GİTMEYECEKMİŞ SONUÇ BUGUN ELEKTRİK YİNE YOK VE ANNEM ALDI GİTTİ BİZMİ HALA İŞTEYİZ VE KAVGALIYIZ ÇOCUK DONSADA ORDA YATMAYACAKMIŞ AİLEM Mİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN DİYOR KOCAM ÖLÜN ÇIKAR BU EVDEN DİYOR BEN KAFAYI YİYECEGİM.

Merak ettim bende ne yaptin konu sahibesi ??
DARADAN 1 HAFTA GEÇMEDİ YİNE KAVGA VE SEBEP İSTANBULDA ELEKTRİKLER YOK ÇOCUK ÜŞÜDÜ ANNEMLERDE VARMIŞ GİDELİM DEDİM KENDİ AİLESİNE GİTMİYORSAK BENİMKİLERDE GİTMEYECEKMİŞİZ GELSİNLER ONLARA GELMESİNLER DEMİYORMUŞ AMA ÇOCUK ONLARA GİTMEYECEKMİŞ SONUÇ BUGUN ELEKTRİK YİNE YOK VE ANNEM ALDI GİTTİ BİZMİ HALA İŞTEYİZ VE KAVGALIYIZ ÇOCUK DONSADA ORDA YATMAYACAKMIŞ AİLEM Mİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN DİYOR KOCAM ÖLÜN ÇIKAR BU EVDEN DİYOR BEN KAFAYI YİYECEGİM.

Huyuna git madem aksini yapamicagina göre. Seninle daha cok basbasa kalabilmek istiorum kocacim, annen isleri yapsin cocuga baksin ben senin üstünden inmek istemiyorum yorgun olunca bunlari yapamiorum de. Eminim o ayi bunlara yumusar normal konusmayla olacagini hic sanmiorum

öldürecek miymiş?

Ya bakıcı tütün, ya da çalışmayın, anne bu bizlere bakıyor sonra evleniylrsunuz ve koca niz annenize istediğini söylüyor, buna müsaade etmemek ve evliliginizi yürütebilmek için ve annenizi uzmemek için aklinizi başınıza alın lütfen,seçenekleri en başta yazdım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…