abartıyorsunuz2 b,n lira maaşım var zaten 2 bnden düşük bakıcı yok
Bizim burada en fazla 800 e bakiyorlarabartıyorsunuz
benim de maaşım 2000 di yeni zamlandı
İstanbul da daha geçen 1000 tl ye çalışan bakıcımız vardı çıkardık şimdi gerçi
aklınızda bulunsun o kadar da değil
akşam eşim ben eve gitmeden gitmiş annemle konuşmuş özür dilemiş ben eve gittimde anneme kahve yapıyordu giderkende sana ihtiyacımız var gel anne dedi sonuç bugun annem bizde.birdaha asla birşeye karışmayacagım dedi anneme.
sanırım İstanbul değildirBizim burada en fazla 800 e bakiyorlar
Istanbul değil canim ege ıstanbul daha pahalıdır tabisanırım İstanbul değildir
arkadaşın dediği de doğru ama heryer öyle değil
bizim burda 1200 1300 1500 arası değişiyor
1000 tl ye de bulunuyor
senin eşin gerçek bir a....ı kadın temizlik yapmış bide fırça yiyor.bebeğine kendi oturup baksın artık.4.5 yıllık evliyim 5 aylık bebegim var eşimin ailesi bakmuyor sadece sevmeye ayda bir geliyor.annem bakıyordu ta ki bugune kadar o da artık yarından sonra gelmeyecegim dedi.dün evde temizlik yapmış bende çalışıyorum eşimle her gün öglen eve yemege gidiyoruz dün temizlik yaparken anemi gördü sen yokken bu evd pismiydi vs diye biçok söylendi annemde ben 50 yaşında çocuk gibi azarlanıyorum artık dayanamıyorum diye gelmek istemiyor bu en basit olay 5 yılda neler yaşanmadı ki.artık dayanamıyorum
o halde işi birak çocuğuna bak yani annen bakmak istemiyormuş ne diyim..şuanda bakıcı araştır diye aradı aldıgım maaş ile bakıcı aynı para
ARADAN 1 HAFTA GEÇMEDİ YİNE KAVGA VE SEBEP İSTANBULDA ELEKTRİKLER YOK ÇOCUK ÜŞÜDÜ ANNEMLERDE VARMIŞ GİDELİM DEDİM KENDİ AİLESİNE GİTMİYORSAK BENİMKİLERDE GİTMEYECEKMİŞİZ GELSİNLER ONLARA GELMESİNLER DEMİYORMUŞ AMA ÇOCUK ONLARA GİTMEYECEKMİŞ SONUÇ BUGUN ELEKTRİK YİNE YOK VE ANNEM ALDI GİTTİ BİZMİ HALA İŞTEYİZ VE KAVGALIYIZ ÇOCUK DONSADA ORDA YATMAYACAKMIŞ AİLEM Mİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN DİYOR KOCAM ÖLÜN ÇIKAR BU EVDEN DİYOR BEN KAFAYI YİYECEGİM.Allah beyinden noksan insanları karşımıza çıkarmasın artık yeter.. Sende artık kendine gel sen korktukça elin adamı acımaz bebek onun olduğu kadar senin kızsa zaten sana verir mahkeme velayetini havlasın dursun allahım sinir krizi geçiricem :/
DARADAN 1 HAFTA GEÇMEDİ YİNE KAVGA VE SEBEP İSTANBULDA ELEKTRİKLER YOK ÇOCUK ÜŞÜDÜ ANNEMLERDE VARMIŞ GİDELİM DEDİM KENDİ AİLESİNE GİTMİYORSAK BENİMKİLERDE GİTMEYECEKMİŞİZ GELSİNLER ONLARA GELMESİNLER DEMİYORMUŞ AMA ÇOCUK ONLARA GİTMEYECEKMİŞ SONUÇ BUGUN ELEKTRİK YİNE YOK VE ANNEM ALDI GİTTİ BİZMİ HALA İŞTEYİZ VE KAVGALIYIZ ÇOCUK DONSADA ORDA YATMAYACAKMIŞ AİLEM Mİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN DİYOR KOCAM ÖLÜN ÇIKAR BU EVDEN DİYOR BEN KAFAYI YİYECEGİM.Merak ettim bende ne yaptin konu sahibesi ??
DARADAN 1 HAFTA GEÇMEDİ YİNE KAVGA VE SEBEP İSTANBULDA ELEKTRİKLER YOK ÇOCUK ÜŞÜDÜ ANNEMLERDE VARMIŞ GİDELİM DEDİM KENDİ AİLESİNE GİTMİYORSAK BENİMKİLERDE GİTMEYECEKMİŞİZ GELSİNLER ONLARA GELMESİNLER DEMİYORMUŞ AMA ÇOCUK ONLARA GİTMEYECEKMİŞ SONUÇ BUGUN ELEKTRİK YİNE YOK VE ANNEM ALDI GİTTİ BİZMİ HALA İŞTEYİZ VE KAVGALIYIZ ÇOCUK DONSADA ORDA YATMAYACAKMIŞ AİLEM Mİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN DİYOR KOCAM ÖLÜN ÇIKAR BU EVDEN DİYOR BEN KAFAYI YİYECEGİM.
öldürecek miymiş?DARADAN 1 HAFTA GEÇMEDİ YİNE KAVGA VE SEBEP İSTANBULDA ELEKTRİKLER YOK ÇOCUK ÜŞÜDÜ ANNEMLERDE VARMIŞ GİDELİM DEDİM KENDİ AİLESİNE GİTMİYORSAK BENİMKİLERDE GİTMEYECEKMİŞİZ GELSİNLER ONLARA GELMESİNLER DEMİYORMUŞ AMA ÇOCUK ONLARA GİTMEYECEKMİŞ SONUÇ BUGUN ELEKTRİK YİNE YOK VE ANNEM ALDI GİTTİ BİZMİ HALA İŞTEYİZ VE KAVGALIYIZ ÇOCUK DONSADA ORDA YATMAYACAKMIŞ AİLEM Mİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLSİN DİYOR KOCAM ÖLÜN ÇIKAR BU EVDEN DİYOR BEN KAFAYI YİYECEGİM.
+1öldürecek miymiş?
Ya bakıcı tütün, ya da çalışmayın, anne bu bizlere bakıyor sonra evleniylrsunuz ve koca niz annenize istediğini söylüyor, buna müsaade etmemek ve evliliginizi yürütebilmek için ve annenizi uzmemek için aklinizi başınıza alın lütfen,seçenekleri en başta yazdım,4.5 yıllık evliyim 5 aylık bebegim var eşimin ailesi bakmuyor sadece sevmeye ayda bir geliyor.annem bakıyordu ta ki bugune kadar o da artık yarından sonra gelmeyecegim dedi.dün evde temizlik yapmış bende çalışıyorum eşimle her gün öglen eve yemege gidiyoruz dün temizlik yaparken anemi gördü sen yokken bu evd pismiydi vs diye biçok söylendi annemde ben 50 yaşında çocuk gibi azarlanıyorum artık dayanamıyorum diye gelmek istemiyor bu en basit olay 5 yılda neler yaşanmadı ki.artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?